Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• sgeza

veterán

válasz lanszelot #58190 üzenetére

Az első mondatot is olvasd el! "Ha rootolsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz." Ez után minden más a nem rootolás esetére vonatkozik.

Illetve a kolléga is összefoglalta. De ahogy ő is írja, nagy mókolásokba így tényleg ne kezdj bele szerintem se! És ezt nem rosszból mondom, hanem jótanácsként.

• Tomiii258

tag

válasz lanszelot #58190 üzenetére

Ahogy én látom, ezek a lehetőségeid:

1: Ha rootolsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz, bármilyen GDPR korlátozást át lehet hágni, semmi megkötésed nem lesz. (mondjuk egy csomó banki program nem nagyon megy rootolt telón). Ezek mellett én ezt nem ajánlanám, mert látszólag nincs meg hozzá a tudásod/tapasztalatod (nekem sincs meg, de épp ezért nekem ez eszembe se jutna :DDD )

2: Ha nem rootolsz, akkor a legegyszerűbb megoldás egy izraeli sim, amit lehetne szerezni innen a fórumról is akár. Ezzel simán, mindenféle "rom-mókolás" nélkül menne a fasza minőségű rögzítés és simán normál OTA frissítést is csinálhatnál a telefonon, mert izraeli simmel a legfrissebb hivatalos Android verzióval (ez S8 esetén a 9-es) is megy a hangrögzítés, hisz Izrael nem EU-tag, náluk nincs GDPR. (na jó, annyi mókolás kell, hogy egyszer berakod az izraeli simet és csinálsz egy resetet indításkor, ami 0-ra törli a telód és izraelire állítja a romod, utána meg jöhet a magyar sim de akkor és később bármilyen újraindításkor már nem csinálsz több resetet, hogy izraeli maradjon a telód a magyar sim ellenére)

3: Ha nem akarsz/tudsz izraeli simet szerezni és/vagy nem akarsz 9-es droidra frissíteni OTÁn, akkor marad az Odinos rom-mókolás. Persze ha nincs izraeli simed, akkor 9-esre nem is mehetsz mert azon biztosan bukod a hangrögzítést, a 8-ason ЯΞD 58187-es kommentje alapján nem.
    Ebben az esetben célszerű lenne azt a 8-as romot felraknod, amit ЯΞD javasolt, hisz neki azzal megy a jó minőségű rögzítés.

Új hozzászólás Aktív témák