Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lanszelot

addikt

válasz Tomiii258 #58191 üzenetére

1. bár banki dolgokra sohasem használom, viszont amazont ritkán igen, viszont azt el tudm hagyni. A root ot legvégső esetnek gondoltam, mielőtt kukába kerülne a telefon, akkor meg nem számít ha elrontom.

2. fő gondom, hogy tuti újraindításnál elfelejteném és resetelném a telefont, egy ilyen nagy hiba lehetőség rosszabb mint a root, ezért engedtem el.

3. pont ez az ami érdekel, de valószínű rosszul kérdezek, mert erre nem válaszoltok.
    A teljes fullos mindent gyaluló telepítés érdekelne, 7 vagy 8 az nekem mindegy, régen a 7 is jól működött. Lényeg, hogy a factory reset nem segít, attól komolyabb törlés kell, am mindent legyalu, mert valami bug be van akadva, és ki kellene pucolni.

Mint írtam, factory reset után nem hogy kevesebb, több lett a hiba.
    pl ha estére ott hagyom, semmit se csinál a telefon, majd reggel felveszem kell kb 5-10 perc hogy elinduljon valami rajta, addig a fő képernyő és a programok között tudok váltani, ha rányomok bármire mintha nem tettem volna, 5-10 perc után minden ok. Mint ha nem aludta volna ki magát és kell idő hogy észhez térjen.
    Nem megy progi a háttérben, nem merül le az este alatt, csak nehezen ébred...néha ez igen idegesítő hiba, egyszerűbb kikapcsolni, mint megvárni hogy felébredjen.

Vagy a billentyűzet néha gondol egyet és nem ír, pedig ott nyomkodom, oda kell megint nyomnom ahova írni kell hogy tudjak írni....

Fényképező egy rövid érintésre 10-15 képet csinál /sorozat/ , ez a páromnak is meg van.

stb. iszonyat hibák amik nem voltak mikor megvettem, egyik se, pedig soha se frissítettem a rendszert.

Ezért akarom teljesen, totálisan legyalulni /jobban mint factory reset csinálja/, és úgy ismét felrakni. Na de hogy tudom így legyalulni, és felrakni? Odin ezt tudja?

Bocsi, hogy sokat írtam, csak próbálom valahogy elmagyarázni.

Új hozzászólás Aktív témák