Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lanszelot

addikt

válasz sgeza #58189 üzenetére

Hello,

Te írtad "Ha nem rootolsz, akkor például izraeli SIM kártyával el tudod érni a nyers/natív/digitális/stb. "
    "Ha nem akarsz izraeli SIM-et, akkor magyar CSC kódon maradva a korábban említett alkalmazással csak a mikrofonos rögzítést fogod elérni"

Ez a két mondat 2szer is megerősíti, hogy csak az izraeli simmel lehet rögzíteni.
    Mivel az első "Ha nem rootolsz", erről arra következtettem, hogy root-nál sem lehet normálisan rögzíteni.

Mivel nem root-oltam még /mert nem volt rá szükségem/ , így fogalmam sincs mi vagy hogy változik. Mindent lehet, az ok, de a kérdésem az volt, hogy mi módon, mert ha a nem mikrofonos, vagy speciális program, akkor az még attöl minden, csak másként.
    Erre írtam nekem az a progi kelene.

Több lehetőséget is felsoroltam, pl, hogy Odinnal felrakom a 8-at, vagy csináok egy full gyalu 7-est Odinnal, nem csak a root-ot írtam. De próbálok minden utat feltérképezni, ha bele kezdek ne kelljen hetekre félre tenni a telefont, vagy teljesen kukáznom, mert vmi pl nem működött. pl 8 ról vissza kellene állni 7-re... vagy Ezért kérdezek mindent meg.

Nem értem miért olyan nagy baj, hogy nem akarom az izraeli sim-est, ismerem magam, és tuti elfelejteném, hogy ne nyomjak oda, és törölném a telefont véletlen, ez tuti.
    Illetve sajnos nem Mo-on élek, tehát hiába találok itt vkit, ha több ezer kilométer választ el.
    Az izraeli nálam nem jó megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák