Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Kajt

tag

256Gb S22 berendelve. :) 4 éve nyüstölöm az S8-at és imádom. Kijelző volt anno cserélve még épp gariban amikor már látható volt a felső sáv meg URL sor beégése és akkor kicserélték az akksit is. Karc és törésmentes. Igen, azóta már nehezen bír egy napot és hidegben használva (pl fotózni Budapesten amikor hazalátogattam) 1-2 óra alatt feladta. Méretben szinte ugyan akkora és végre rendes optikai 3x zoom van benne, ezért sem váltottam S21-re anno (páromnak az lett egy Galaxy S7 korlátbaleset után egy éve...) . Nézegettem más gyártókat is de senki nem jött ki "kompakt" méretben amiben majdnem minden benne van (microSD meg Jack sajnos már szinte sehol nincs, Apple meg nem az én világom). Most egy 128-as kártya van benne az alap 64 Gb mellett, úgyhogy 256 Gb elég lesz nekem. Szóval nemsokára elbúcsúzok a topiktól. Vicces, hogy pontosan mai nappal 4 éve lett véve amikor bejelentették az S9-et és lement az ára, ma futottam bele a papírjaiba meg a dobozába.

Új hozzászólás Aktív témák