Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
Dare2Live #1499 üzenetére
Ezt elmentettem, köszi.
(#1491) stevve: Kocsiban nagyon, ott a tartóban ugye fixen van a telefon és baromi kényelmes vele.
Otthoni töltőn a nappaliba és a melóba nem annyira, mivel ha felemelem a telefont töltés közben a kábelem súlya lehúzza a töltőt, csak akkor jó ha nem piszkálom (lehet hogy az is baj hogy nem sima usb kábeleim vannak hanem harisnyázott "spécibb" fajták amik egy sima cérna usb kábelhez képest sokkal nehezebbek, csak meguntam hogy állandóan megtörnek a kábeleim....) de olyannak aki nem b@sztatja töltés közben annak simán jó. (vagy nem extra vastag 3 méteres kábelt használ mint én) Ettől függetlenül megtartom a port kímélése miatt, majd vezsek kicsit könnyebb kábelt, megpróbálom azzal is.(#1492) kulu22: Ezzel a gyors töltést is tudja
(#1501) savoo: Melyik tokod van tőlük? Mert amit én vettem ott direkt ki volt emelve hogy nem megy be mögé por, eddig hibátlan a hátlapom, kopp-kopp
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest