Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuri
aktív tag
Én samsung clear cover-t raktam rá, minimalista tok.
+várom a full cover üvegfóliát.Előbbi telefonom egy övre csíptethető tokban hordtam, mindenféle fólia nélkül másfél év használat alatt egy karc se keletkezett rajta (gorilla glass 3). Igaz a hátlapja műanyag volt és sok mindent elviselt.
-
kano
nagyúr
Akkor minek van értelme, ha nem a tesztképekek?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kengyel
nagyúr
Nagyon röviden összefoglalva, nagyon eltalált készülékről beszélünk, minden szempontból. Lakásban kipróbálva a kamerát, szerintem nagyon ütősre sikeredett. A kinti képeket majd ezután tesztelem, de már előre látom, ott sem lesz gond.
Aki most tervez ilyen készüléket venni, nyugodtan merem ajánlani.
Hasonlítani nagyon nem akarok, az csúnya lenne, de alapból jobb az S5-től. Ebből szerintem mindenki érti, mire is akartam kilyukadni. És a hátlap tényleg nem jött be, nagyon csúszik !kengyel
-
törölt tag
Nem sima s7. Egy clear covert vettem de nekem annyira nem tetszik. Szerintem, kicsit bazári az a króm az s7 visszafogottságához. Az edge-nek jobban áll.
#sz_gabor555: igen témaáruház. Én már korábban is ezt használtam s6-on...
# Kengyel : csak négyzetrácsos lapot ne fotózz vele
[ Szerkesztve ]
-
ScourgeA
tag
Nincs kijelzővédőm, és nem is tervezek ilyet beszerezni.
A tokot is elsősorban a leejtés elleni védelem miatt vettem (üveg hátlap).
Nálam a telefon használati tárgy, ha karcos lesz, hát az lesz, nem műemléket vettem, amit változatlan állapotban kell megőrizni.
Számomra furcsa, hogy valaki megveszi a világ legjobb kijelzőjét (és telefonját) 800 euróért, azután leragasztja egy 1 eurós fóliával. De mindenkinek mások a prioritásai -
spider80
őstag
A porszem és homokszem karcolja legjobban az üveget. Ezen kívül a gorilla glass lényege nem a karcállóság,hanem elvileg jobban ellenáll az ütéseknek.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Bar1
aktív tag
Próbáld ki ezeket, német termékek több színben, egyedileg szabva a csúcstelókra mikroszálas védelemmel belül és fejjel lefelé sem csúszik ki belőle a telefon. Szép telefonokra felesleges a tok, mert oda a szépsége. A fólia is felesleges, 3/4 éve van M9-em ilyen tokkal, egyetlen karc sincs a kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik