Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz UfoZoli #5700 üzenetére
Sok mindenkinél jelentkezett ez a hiba május 25 óta. Van akinek azonnal, van akinek sokkal később, és van akinek egyetalán nem. Valami google hiba ez, de senki nem tud rá 100%-os, mindenkinél működő megoldást. A hiba érint Nexusokat, Samsungokat, LG-ket egyaránt. De azok közül is csak egy részét, nem mindenkit. Most már igazán jöhetne rá egy végleges megoldás.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Deck
titán
Na berendeltem egy teljes üvegfóliát. Majd megírom milyen ha megkaptam.
PS5
-
UfoZoli
aktív tag
válasz leslien #5703 üzenetére
nekem ez van fent...
próbáltam downgrade-elni egy hónappal korábbi verzióra, de mivel silence update-el nyomja így másnapra visszarakta az új verzót.
S a vicc hogy ez a built 6.0ás androidhoz való, nekem meg 4.4.4es van, s mégis ezt szedte le...[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok.
Hamarosan én is szeretnék a "család" tagja lenni, de addig is minden eddigi fellelhető infót próbálok begyűjteni. A topicot elkezdtem előröl, de sajnos csak kb a felénél járok és a mobil vásárlásáig valószínűleg nem is fogok a végére érni, ezért szeretnélek benneteket kérdezni.
Mik a telefonnal adódó típushibák, sw bugok, milyen memkariból tud a legtöbbet kihozni a telefon / milyen memkari hozza ki a legtöbbet a telefonból (64/128GB) Van-e már értelmes üveg az előlapra, ami tokkal használva teljesen takar és nincs szabadon hagyott 2-3 mm.
A tok nagy valószínűséggel Spigen Neo Hybrid / Tough Armor lesz (legalábbis ezt szeretnék, régebben jókat írtatok róla, remélem ez azóta nem változott)
A hálózati problémát olvastam meglep, hogy még mindig fenn áll és nem foglalkoztak vele egy ilyen drága készüléknél.
Hát nem tudom van még valami fontos amit kihagytam? Amúgy általánosságban a térerő (ha van XD) és Wifi jelerőssége milyen?
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Csigger
őstag
Most amúgy akciós a Google Play storeban a Nova Launcher ha valakit érdekel
Apple and Android user
-
scapegt
őstag
Másnak is remeg a kép ha elindítja a fényképezőt? A frissítés sem segített rajta. 1x olyan videót csinált, hogy az első kb 2 mp-ben teljesen szellemképes volt és ezt már többször produkálta. Mi lehet a gond?
-
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, illetve be tudom-e állítani, hogy az előlapi érintőgombok folyamatosan világítsanak, amikor a kijelző bekapcsolt állapotban van?
Köszi!O+8T
-
rmmm
tag
Sziasztok
Ne zavarjanak modba hiaba rakom, van otlet?
Koszi!
-
Csigger
őstag
Sziasztok!
Csak gondoltam szólok aki Nillkin tokon gondolkodik Speedshopnál most az N25 kuponkóddal minden Nillkin tok 25% kedvezménnyel van július 8-ig.
Facebookon akadtam rá a kedvezményre.Apple and Android user
-
Csigger
őstag
Találtam full cover tempered glasst, de ahogy nézem nem olcsó mulatság! Coral a márkája, de most nézem 2en már említettétek.
[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Gulyopapa
addikt
Mit ajánlotok rendszer karbantartásra, programot...
-
veterán
válasz Csigger #5728 üzenetére
Bizony!
Engem csak az tart vissza,hogy az inkompatibilis tokok között szerepel a Neo Hybrid...
Gondolom annyira passzos a tok,hogy hajlamos feltolni az üveg szélét.
Gondolom ez Edge-nél még inkább kockázat,szóval felejtős lesz nekem,ahhoz drága hogy "vagy jó lesz,vagy nem" alapon megrendeljem.Jut eszembe!Mivel S7 helyére S7 Edge lépett,így hamarosan lesz egy felesleges dbrand fekete karbon hátlap fóliám,piros karbon kameravédővel.Még úton van,de ha esetleg érdekel valakit,privátban keressen.
[ Szerkesztve ]
-
rmmm
tag
válasz LordRajZoL #5725 üzenetére
azt jeletni, hogy mintha semmi sem tortent volna. minden ugyanugy jön: telefonhivasok, messenger értesites stb. Termeszetesen nincs semmilyen kivetel engedelyezve
[ Szerkesztve ]
-
nji
aktív tag
Sziasztok, Z3 compact után meg lehet szokni az s7-et? A Sony telefonon lévő android sokkal közelebb áll a "stock androidhoz" mármint kevésbé módosított. A Samsung touchwiz rendszerét ez után meg lehet szokni? Sajnos túl drága ez a telefon ahhoz, hogy 1-2 hét teszt után jöjjek rá, hogy utálatos a touchwiz. Az s7 edge sokkal jobb mint az S7? Z3 compact után mire váltanátok?
[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
Értem
Én is igy jártam de csak egy két programmal
Teljesen mindegy mit állítottam.. be
Mivel 3 műszakba járok elég sokat használom a "kuss" módot.
De sajna egy két progit nem tudtam megzabolázni. Sajnos azóta se.
Havonta jó ha 2 szer kerülnek elő, persze megvárja míg éjszakás vagyok s alszom
Ja s ha tesztelem akkor jó. Max másnap ébreszt felzZz
-
air
nagyúr
Én Z1C-ről váltottam. Meg lehet szokni.
A TW-t szokni kell, de a launcher cserélhető, így csak a Beállítások rész marad furcsa.Bár ez a kijelentés nagyon messze áll a valóságtól:
"Sony telefonon lévő android sokkal közelebb áll a "stock androidhoz" mármint kevésbé módosított."A Sony Timescape UI-je is teljesen egyedi. A stock (AOSP) Androidhoz egy CM áll közel. A többi kb. Makó és Jeruzsálem távolság.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Szellem.
nagyúr
Na, én a mai nap beszéltem a Telekommal a kérdéses híváshiba miatt. Ők azt állítják, hogy a hálózat rendben van errefelé. Nincsenek lefedettségi lyukak. Azt javasolta a műszakis kolléga, aki korrekt cellainformációkat is mondott, hogy cseréltessem díjmentesen ki a nano simet a telefonban. Ezt holnap megoldom, de jelen esetben biztos, hogy nem oldja meg a problémát.
Plusz, megemlítettem neki, hogy a családban lévő S6Edge és iPhone6S készülékek nem produkálták sosem ezt a hibát. Így arra a következtetésre jutott, hogy az S7-ekkel nincs valami rendben szoftveresen. (nagy felismerés mit ne mondjak).Ettől függetlenül ma megírtam a levelemet a Samsungnak és hivatkoztam arra, hogy itt a fórumban és máshol is többen jelezték, hogy nekik előfordult ez a hívásprobléma.
Lehet, hogy meddő dolog lesz, de akkor is tenni kell, mert ha nem foglalkozunk vele, ők sem fognak. Abba pedig nem nyugszom bele, hogy vettem egy 270k-s telefont és nem tudom normálisan használni, vagy legalábbis nem tduom kihasználni. Az meg hogy nem érnek el és észre sem veszem az meg külön kabaré.Szóval, akinek van kedve velem tartani és segíteni, az ide megírhatja szintén a problémát részletesen leírva:
sehsupport@samsung.comJavaslom, hogy IMEI és sorozatszámot írjatok, mert kérni fogják vagy kérhetik. Így legalább 2 levéllel kevesebb kell majd.
Ha minél többen vagyunk, annál komolyabban veszik a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Szellem. #5739 üzenetére
Samsung supportot ismerve simán le fognak pattintani. Vagy azt kérik, hogy egy technikus távolról beléphessen a telefonodra, és ő ellenőrizhesse le. Mostanában ezt a választ adják a hibákra. Itt is írta valaki, hogy ezt kapta tőlük, és nekem is szóról szóra ugyanazt írták egy más jellegű hibára.
Szerintem sem ők, sem a szolgáltató nem fogja egyértelműen elismerni, hogy kinek a hibája, csak egymásra mutogatnak, és ping-pongoznak az ügyféllel, mindegyik a másikhoz küldve. (Jó magyar szokás szerint. )Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
csakjoe1980
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Vettem a T-Mobilnál egy galaxy s7 edge-t. Ezzel a tokkal használom http://www.supcase.com/galaxy-s7-edge-unicorn-beetle-pro-case.html Nekem idáig semmi problémám nem volt vele fagyás és újraindulás terén. De a kijelző bal alsó sarkától felfelé 1 cm-t pixelhibák találhatók. Ezt vajon javítják vagy cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
válasz Szellem. #5739 üzenetére
Szerintem a SIMmel lesz valami mert en igaz roamingolok es legtobbszor vodafone halozatra all de minsig elerheto vagyok. Legalabbis meg senki sem mondta,hogy hivott de nem voltam elerheto es text sem jott hogy nemfogadott hivas.
Szoval ha van lehetoseg erdemes kiprobalni uj simmel. -
arn77
aktív tag
válasz csakjoe1980 #5742 üzenetére
Üdv!
Kijelző csere lesz szerintem, de ne a T-hez vidd, hanem kérj futárt a My Samsungon.
-
Deck
titán
válasz csakjoe1980 #5742 üzenetére
72 órán belül kapsz új készüléket. Menj be és ragaszkodj az új készülékhez!
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik