- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
35800 - 35701
42212 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-03-21 21:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
-
Burt1793
veterán
-
pcnet
addikt
[link] Ezzel az appal néztem. Phone info szerint 207 töltési ciklussal 91.47%os. Mondhatni megkímélt a készülékem!
2017.03.16-ai vásárlás.Burt1793: 2017. márciustól használtam intenzíven kb 2018. januárig. Aztán átköltöztem A3-ba, megtetszett a kompakt méret és még S7-nél is jobb üzemidő. Azóta hol A3-at használom, hol S7-et. Januárban Ingress szétcsúszás miatt költöztem át. Na, meg sok a városban a nem napon barnult polgár és sokszor jönnek, hogy csak haza telefonálnának mint ET. Szívesebben megyek Ingressezni A3-al, de S7-et nincs szívem eladni. Életem legjobb telefonja. Na jó, osztoznak az első helyen az A3-al.

-
Burt1793
veterán
Eddig se kapott egyik se 3. főverzió frissítést kiadástól számítva. Ez se fog, nem mintha olyan használhatatlan lenne a 8-as droiddal az s7 még 1-2 évig. Nem a főverzió hiánya lesz a gond, hanem az egyre több erőforrást igénylő app-ok.
Most a középkategória benchmarkban épphogy elmarad az s7-től, de az egymagos teljesítményben már-már egyeznek, jövőre már le is hagyják az s7-et.
Az s6 teljesítménye már simán középkategória, sőt... benchmark pontokban is alulmarad és 4 gb ram sincs benne, csak 3. De az egy bő 3 éves telefon.
Ez a 8-as android nagyon szimpatikus az értesítéskezelés miatt, minden másban ugyanúgy megfelelt nekem a 7-es, sőt a 6-os is.
De persze elvárjuk, hogy a csúcstelónak ennyi kijárjon (amúgy nekem a 6-os sebességben jobbnak tűnt a 7-esnél).
Örüljünk, hogy androidon nem butítják a verziókat a régi telefonoknál, mint az iOS-en. Ez a 8-as droid tud mindent, mint az új telefonoknál. -
Rinocerosz
őstag
-
Burt1793
veterán
Szerintem ennél nem sokkal tudott többet bő 2 éve se a mobilom, 3 emailfiók, viber, fb, messenger, onedrive, google szinkron van többek között.
Sajnos a térerő nem a legjobb itthon (kb. -100dB volt átlagban), így emiatt még üdvözlendőbb a csak 4%-os esti merülés.
A Phone info nekem 413 ciklust ír és 91,67%-os aksi élettartamot, de a ciklusszám ennél mindenképpen több (első szériás a mobilom), oké, volt olyan, hogy 2 naponta töltöttem, persze ha csak a 100%-ig töltést számolja bele, akkor még akár igaz is lehet, nem mindig töltődik fel teljesen reggelre.
Kamu biztonsági frissítések lesznek még biztosan (átírják a hónap nevét a szoftverben
), amúgy nincs vele most semmi baj, a kezdeti, friss szoftveres melegedések is eltűntek, minden kezd beállni. Egyedül az aksistat hibás, azt még valszeg kijavítják. -
törölt tag
Főverzió frissítés már nem lesz több, de biztonsági frissítések még várhatóak.
-
samu74
addikt
-
Rinocerosz
őstag
-
Burt1793
veterán
Nougaton se volt semmi baj az aksimmal, egy nap alatt nem is mehetett tönkre. Az éjszakai teszt eredménye meggyőző, látszik, hogy csak hibásan szerepel az akkustatban a cella készenlétben, mert most szűk egy óra netezéssel 11%ot merült kb 30%os fémyerőn, végig mobilneten, este pedig 100%ról 96%ra merült 8 óra alatt, bekapcsolt mobilnettel.[kép]
A becsült hátralévő üzemidő elég kevés, de mióta fent van az oreo, netet osztok, trackelek. 😃 -
Rinocerosz
őstag
-
pcnet
addikt
"Az akksi a használatban megy tönkre."
Ebben egyetértünk. SZERINTEM 20% alá valóban nem célszerű hagyni merűlni, ha tehetjük, tegyük előbb töltőre. De ha nem hagyod 30% alá merűlni és nem töltöd 80% fölé, akkor máris buktad az akksi kapacitásod 50%át. Én inkább úgy használom, hogy lehetőség szerint nem hagyom 20% alá menni, ott magasabb a töltő áram/feszültség, ezáltal a hő is, ami nem tesz jót az akksinak. Így most 1 év után program szerint 85%os az akksim. Tehát 1 év alatt buktam 15%ot. Azért mégse 50-et. Meg ember legyen a talpán aki 30-80-at tartani tudja. Reggel leveszem töltőről, napközben használom, este hazaérek 20-25%-kal, töltöre rakom. Persze ez az én szubjektív véleményem és a használati szokásaimhoz így állt be. Mindenki úgy tölti az akksiját ahogy tudja/akarja. De szerintem ez a 30-80% kicsit túl van gondolva. Kapásból dobod az akksi kapacitásod 50%át, holott nem odafigyelve se csökkenne a 2 éves életciklus alatt ~30%ot.

Amúgy megint csak SZERINTEM, túltölteni, túlmeríteni nem tudod az akksit. Mikor a rendszer 1%ot ír ki, akkor az akksiban van még mondjuk 5-10%, mikor 100%ot akkor meg 94-95. Túl van biztosítva minden. Mikor szondákat küldünk a naprendszerünkön kívűlre dollár milliárdokért, nem hinném, hogy egy "néhány száz dolláros" telefonban nem lenne túlmerülés/túltöltés elleni védelem.
-
gerner1
nagyúr
Ezt már én is több helyen olvastam, hogy a fotók minősége még jobb lett a 8.0 -ában lévő kamerával.
-
Rinocerosz
őstag
-
-Valinas-
senior tag
Az akksi a használatban megy tönkre. Legjobban úgy kímélhetjük, ha 60 és 99% között tartjuk. Azon belül, hogy ott hányszor dugtad fel töltőre, az már mindegy.
-
Rinocerosz
őstag
-
Burt1793
veterán
Az tényleg jó, én ma trackeltem, szóval megint nem sikerült értelmes üzemidőt kihozni, plusz kocsiban netet is osztottam. Rátöltöttem 30%-ot és most 50%-on van. Sokat megy a spotify is, nem kíméltem szegényt, egyre többet kell napközben rátöltenem.
-
Rinocerosz
őstag
Reggel 6 körül szedtem le töltőről.
-2 óra youtube
-Kb 20 perc facebook
-Olyan 3-4 órát volt mobil neten
-1 óra játék (nfs,clas royal)
-Mindig be volt kapcsolva az always on display, wifi vagy mobil net.
-40 perc spotify
Pár képet lőttem ma vele és még pár percet beszéltem.Én úgy érzem jobb lett az üzemidő a képek is mintha valamivel jobbak lennének. Rendszer is mintha pörgősebb lenne.
-
kaciokos
őstag
AR fotóra amúgy van valami ajánlás? A beépített fényképező progiban nem találok rá lehetőséget, pedig néha jó poén.

-
Burt1793
veterán
Ez milyen használat mellett? Nálad is elsőnek írja a cellát, de ez bug. Nem merül jobban, mint nougat alatt.
Samu: én a google kamerát használom, ha nem azonnali gyors képek kellenek, jobban dolgozik. Kicsit olyan, mintha pixelem lenne. 😃
Nekem csinál néha kamuértesítést, valami rendszerüzi lehet, de mire lehúzom a tálcát, eltűnik...
-
samu74
addikt
A kamerában tetszik hogy az exponáló gombot fel-le huzogatva lehet zoomolni.Viszont a HDR kapcsoló miatt háljanak együtt egy talicska majommal...
-
Rinocerosz
őstag
-
Burt1793
veterán
-
samu74
addikt
-
ando
csendes tag
-
bzs73
őstag
Üdv nektek.
Én pár napja vettem megint s7-et, iphone 6s-ről jöttem vissza, jó még ez a teló, és már tényleg jó árba hozzá lehet jutni használtan. ma fel is nyomtam a 8.0-át, nagyon jó lett ez a rendszer. BTU ment fel, angollal kezdte, de minden jól működik, sok apró újítás. Majd 2 éves telót vettem 60-ért, még 1 hó gari van rá, de makulátlan, viszont aksit valszínű majd cserélni kell, bár norm használattal nekem bőven kibírja még az 1 napot, de csak közel 2 éves. De a lényeg hogy nekem nagyon bejön az új rendszer. -
Burt1793
veterán
-
törölt tag
A visszaállítás előtt (ami ajánlott
), kapcsold be az OEM feloldást. 
-
papi77
addikt
Főverzió váltásnál mindenképpen javasolt,hogy nyomj egy fr-t!
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Ha megjön az Oreo wifin és frissítem a rendszert akkor még mindig érdemes egy FR-t nyomni a frissítés után vagy egy egy wipe cache? Az OEM feloldást bekapcsoljam frissítés előtt vagy az csak Odinozásnál kell?
(Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de az S7 annyira rendben van mókolás nélkül is, hogy elvesztettem a fonalat.) -
samu74
addikt
Nem tudom melyik beállításra gondolsz. Mondjuk itt is törli az appok gyorsítótárját.
Érdekes, hogy tegnap a recovery menüben akartam törölni a cache partitionst, de a menü alján valami hibaüzenet volt...Elolvasni kihívás lett volna mert azok a félmiliméteres betűk nem segítenek.
Mondjuk törölte a gyorsítótárat azért.Ez az új rendszer elég jó lett ,pörög a masina. Az aksi is tartja a lépest vele.De...
Használtam ujjlenyomattal a biztonságos mappát, az előző rendszeren megoldható volt hogy a telefon nem kért azonosítást csak a mappába belépéskor. Itt már nem,vagy mindenhol van vagy sehol. -
kutyek
senior tag
-
Burt1793
veterán
Persze.
Samu: ez van, de a beállításainál nincs gyorsítótár törlés.
-
samu74
addikt
-
samu74
addikt
-
kutyek
senior tag
Közben rágugliztam, ha valakit érdekel:
a poweramp alpha nem fog menni, de már majdnem kész a kompletten újraírt v3, ami natív OpenSL HD (=Hi-res) outputot támogat csomó eszközön. Valamikor májusban lesz kész, de az aktuális beta (v790) is használható, és audio szempontból kész. A fejlesztő megrögzött Samsung user, szóval exynos támogatás alap
jó lesz ez... -
viewdetails
addikt
-
Burt1793
veterán
Majd holnap tudok kicsit pontosabb infót mondani erről a cella készenlétbenről, bár erdőben is leszek pár órát, ott meg indokolt a magasabb fogyasztás.
Ma sokat ment a netmegosztás, így rátöltöttem kb. 80%-ot az aksira.Azt akartam volna kipróbálni, hogy most este 100%-kal lerakom és megnézem mi lesz reggelre, de nem tudtam feltölteni... majd talán holnap este.
-
kutyek
senior tag
-
Burt1793
veterán
-
kutyek
senior tag
Basszus, a listanézet volt az egyik fő oka, hogy hatoson maradtam (Good Lock-kal ment)...
Kedvet kaptam a frissítéshez
de lehet még pár deal breaker.Bárki, aki oreón van már, és esetleg használ az alábbi appokból bármit, megerősítené, hogy jól megy:
- MS Azure app,
- AdGuard,
- PDP / BK disabler (vagy vmi ekvivalens cucc),
- poweramp alpha (Hi-res módban)?Előre is köszönöm!
-
kutyek
senior tag
-
Burt1793
veterán
-
-Valinas-
senior tag
-
Burt1793
veterán
-
E2E4
aktív tag
A naptár alkalmazás értesítéseire gondolsz?
Ha igen, akkor üdvözöllek a klubban...
Igen, simán lehet olyan, hogy nem történik emlékeztető a naptárban, még úgy sem, hogy némán jelezne. (Tehát „el is aludhat” az app.) Ezen az sem segít, ha a naptár alkalmazás a „nem optimalizált alkalmazások” között van, valamint az sem megoldás, ha pl. egy Samsung Experience Store szervizben, garanciális keretek között, újra rakják a teljes ROM-ot, (Samsung ODIN-al) ahogyan természetesen a cache partíció törlése, a telefon újraindítása és a Factory Reset sem szünteti meg a hibát, legfeljebb az utóbbi bevatkozás átmenetileg elodázza. (Tapasztalatom szerint 2-30 napra.)
(Megjegyzés: a SeS szervizesének elmondása szerint a Smart Switch biztonsági mentések nem befolyásolják ezen hiba visszaállítását, pláne akkor nem, hogy a naptárral kapcsolatban nem történik mentés/visszaállítás.)Igen, újabban teljesen random módon – a beállított időponttól függetlenül – előfordulhat ez a bug, és – mint a fentebb linkelt hozzászólásban olvasható – 3rd party naptár appal sem küszöbölhető ki ez a rendszer hiba.
A Samsung ügyfélszolgálatának ígérete szerint az Android 8.0-ban javítani fogják ezt a hibát, és ugyanezen ígéret szerint az Android Oreo megjelenik majd februárban az S7-re. - Mivel ma május 4. van, és az Oreo még most sem jelent meg Magyarországon OTA, így rád bízom a Samsung állításainak hitelességét…
Persze az is lehet, hogy ahogyan itt nuri írta, már megtalálták a rendszerhiba okát és javították is, csak érthetetlen módon ezt az updatet eddig még csak a Telekomos ROM-ra adták ki, és egy hónap után sem jelent meg más ROM-okban. (pl. független ROM-ra.)
Mint ahogyan az is könnyen elképzelhető, hogy nuri fórumtárs azóta már újra tapasztalja ezt a hibát. -
pcnet
addikt
Aki frissített már Oreora, megírná, hogy mikor Youtube küld ajánlott videoról értesítést, az értesítés alatt van e "Megnézendő" gomb? P10-en Oreoban volt és baromi hasznos volt számomra. Mobilnetről nem Youtubeozok, este mikor gép elé kerültem, szépen ott sorakoztak a megnézendő listán a videók amiket értesítés alapján érdekesnek találtam.
Köszönöm!

-
törölt tag
Tehát ha zenét hallgatok mondjuk 60%-os hangerőn, és indítok egy játékot akkor eddig az volt, hogy a játékban lévő sfx, és music ugyanolyan hangerejű mint a zene. Ez zavaró.
Ha a játék hangja külön csúszkát kapna a volume +- megnyomása esetén felugró lebegőablakban, akkor az nekem kifjezetten tetszene.
Így érthető?
Így működik? -
Burt1793
veterán
-
törölt tag
- A hangoknál elérhető a külön alkalmazáshang. Beállítható, hogy adott alkalmazás adott bluetooth eszközön fixen milyen hangerőn legyen a telefonon (tehát pl bluetooth - spotify autóban mindig maxon és az autón szabályozom a kimenetet, telefonon nem).
Ez kb azt jelenti, hogy ha zenét hallgatok, de egy app hangjait hallani szeretném úgy, hogy ne nyomja el a zenét akkor erre van lehetőség?
-
törölt tag
-
Ghostman78
őstag
-
-Valinas-
senior tag
Tudom, hogy ez nem megoldás, de ajánlom, hogy használd inkább a Keep-et.

-
Burt1793
veterán
Nekem a jegyzetek visszajöttek, de a böngésző könxvjelzők nem teljesen. Úgy látom nem árt többször egymás után lementeni a dolgokat és csak a lényegeseket. Én meg most attól félek, hogy túl sok appdata mentődött vissza és azért rosszalkodik a cella készenléttel az aksi, remélem tévedek.
A manuális gyorsítótártörlés a tárhelybeállításokból mindenesetre hiányzik.
Melegnek is érzem a telót, mondjuk meleg is van, netet is osztok, de nem most csinálom először...
-
Ghostman78
őstag
7es rendszer alatt a gyári jegyzetben rengeteg bejegyzésem volt.
8as alatt, nem akar cloudból vissza szinkronizálódni. Szinkronizáció lefut, mindent vissza is pakolt,
de a jegyzet üres maradt.
Ötlet esetleg ? -
Burt1793
veterán
-
-Valinas-
senior tag
-
Burt1793
veterán
Tyű, a futó alkalmazások listanézetét most én is alkalmaztam, nagyon jó, köszi.
Igen, a zárolási képernyő és az aod akár azonos formátumúra állítható.Nálam most 23%-osként első az akkustatban a cella, nálad is ez a helyzet, vagy valami nem okés nálam? Újraindítottam, törölgettem dolgokat, most nem akad a tárcsázó.
(#35741) junior11: Hangyafütyinyi különbségek vannak, nekem összességében a samsungok tetszenek, ezért is van s7-esem. Egy ekkora külsejű huawei p20pro-t mondjuk bevállalnék.

-
-Valinas-
senior tag
Én is felraktam. Hozzáfűznék pár sort az észrevételeidhez.
A zárolási képernyőn módosítható az óra kinézete.
A nemrég használt alkalmazások panelen beállítható egy listaszerű megjelenítés, tehát kártyák helyett csak az alkalmazások nevei szerepelnek. Ez szerintem nagyon jó.
A VPN-t használó alkalmazások (pl. Adblock) már nem feltétlenül adják folyamatosan az értesítést az "Android rendszeren" keresztül (az Android rendszer értesítései típusonként letilthatók).
Az értesítések kezelése ezerszer kényelmesebb és átláthatóbb.
Szerintem jelentősen nőtt a rendszer fluiditása, jobban, mit a 6-->7-re való váltás során. -
junior11
veterán
-
Burt1793
veterán
-
junior11
veterán
-
Burt1793
veterán
Ugyanúgy 7 lépcsős az állítás, de 0-ra nem megy le, így marad 6, amiből az egyik a maximum, a másik 5 pedig ennél alacsonyabb, de a nulla feletti.
-
geccoblaze
aktív tag
-
Burt1793
veterán
Egy-két sűrűn használt részen van azért akadás, pedig eddig nem volt nougaton: tárcsázóban amikor a számsorról visszát nyomok és kimegy a legutóbbi hívásokhoz, szépen akad, illetve a messenger kis ikonjai is megakadnak néha, amikor megnyitom őket.
Random bemelegszik még a teló, szóval csinál még dolgokat, nekem sok a felhős cuccom, azokat be kell még rendesen lőnöm (elvileg már be vannak...
), valszeg azok rosszalkodnak, szinkronizálgatnak, de a fenti akadások előfordulnak, sztem ettől függetlenül. Persze a szokásos a dolog, ha elsőre csinálod megakad, utána már jó. 
Az viszont előny, hogy nagyobb ellenállású lett a görgetés, tehát hamarabb megáll, így pl nem akad a fb sem, mert nem érsz olyan gyorsan lejjebb, olyan részre, ami még nincs betöltve.
-
kalolaci
senior tag
-
kutga
félisten
-
Burt1793
veterán
Nekem maxon, néha egy-kettővel lejjebb van most is és nincs vele semmi problémám.
A névjegyzék beállításait viszont nem találom (hogy milyen fiókot jelenítsen meg stb.)
-
geccoblaze
aktív tag
Nem finomították esetleg Oreoban a híváshangerő kezelését, hogy jobban le lehessen halkítani?
-
kaciokos
őstag
"- A hangoknál elérhető a külön alkalmazáshang. Beállítható, hogy adott alkalmazás adott bluetooth eszközön fixen milyen hangerőn legyen a telefonon (tehát pl bluetooth - spotify autóban mindig maxon és az autón szabályozom a kimenetet, telefonon nem)."
Ez királyság, ezt eddig Taskerrel kellett megoldanom, de elég bonyolult és nem is működik 100% stabilan.
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Első észrevételek oreo-val kapcsolatban:
- Kicsit melegebb a teló jobb oldala, pedig már minden be van állítva.
- A reggeli netezés során 10%-ot 45 perc kijelzőidővel merült (alacsony fényerőn), a cella fogyasztásra sokat írt. Otthon is mobilnetezek, mintha a nougat jobban tartotta volt a hálózatot (vagy inkább könnyebben).
- A tárhely beállításokban nem találtam az összesített gyorsítótár törlési lehetőséget, csak az egyes alkalmazásoknál tudtam ezt törölni.
- A saját fájlok alkalmazás most már a onedrive-ot, drive-ot és a samsung cloud drive-ot is képes kezelni, ez elég kényelmes.
- A mappázás kicsit csúnyább, vagyis a mappák megnyitva egy oldalon 4 x 4 ikont bírnak el, ami kicsit zsúfolt, nekem nincs is ennyi dolog a mappáimban...
- Nagyon jó, hogy a kezdőképernyő lefele suhintva lejön a tálca, felfele suhintva az app-ok, egyszerű és gyors a kezelés.
- Az AoD kicsit többet tud, vannak oldalak, ügyesebb a zenekezelő.
- Menő, hogy egyes alkalmazásikonokat a kezdőképernyőn hosszan nyomva előjönnek új funkciók.
- Az értesítéseket külön testre lehet szabni, most már lehet sima szám nélküli badge-et is használni.
- A hangoknál elérhető a külön alkalmazáshang. Beállítható, hogy adott alkalmazás adott bluetooth eszközön fixen milyen hangerőn legyen a telefonon (tehát pl bluetooth - spotify autóban mindig maxon és az autón szabályozom a kimenetet, telefonon nem).Üzemidőt eddig tudtam tesztelni, az említett 45 perc reggeli netezés, majd kocsi bluetooth spotify kombóval ilyen lett a reggeli üzemidő. Most netet osztok notebooknak, tehát lezuhannak a százalékok. Kicsit fura, hogy a cella az első, eddig nem ez volt a felállás ugyanilyen használat mellett, de igazából nem érzek üzemidőbeli változást.
Összességében jók az újítások, örülök a 9.0 samsung felületnek, a sebesség egyelőre jobb az FR miatt, nem lett érezhetően rosszabb a telefon (
). Tetszik! -
kaciokos
őstag
-
Burt1793
veterán
-
ACE-
addikt
-
Burt1793
veterán
-
kalolaci
senior tag
NRD-re még nem érkezett, oreo.
-
vodrosjozsi
addikt
-
NandorHUN
addikt
-
Burt1793
veterán
Egyelőre nem nagyon illik az aksiról mondani bármit is, de én most 3 órán keresztül nem nyúltam a telóhoz, zsebben volt és 1%-ot se merült, pedig mobilnet és minden más be van kapcsolva.
De a sportstrackert naponta használom, azt életre kell lehelnem. Megpróbálom manuálisan, facebookot megkerülve. A banki app-okat és az érintős fizetést most itthon még beállítom, aztán be van lakva a cucc. Holnap a szabad percekben pedig átfutom tüzetesebben minden porcikáját a szoftvernek.
Nagyon jó, hogy megkaptuk ezt az új felületet, elég szemét dolog az átlag felhasználónak, hogy az s8 felülete nem volt elérhető tavaly, ez is egy ilyen váltásra kényszerítő dolog lehet pár embernél.szerk.: siker! Megyek is egy gyors edzőkört az erdőbe!
Aztán folytatom. -
KCsabi16
csendes tag
Ezt az akksi időt jónak vagy rossznak érzed az eddigiekhez képest? Mert nekem speciel ettől siokkal rosszabb, szóval én ennek nagyon örülnék.

-
kutga
félisten
A leánynak tetszik.
-
NandorHUN
addikt
-
kutga
félisten
-
Burt1793
veterán
Na a sportstracker appba nem tudok belépni a facebookommal, ahogy eddig. Nem akar belépni... oreo 😃
-
KCsabi16
csendes tag
Alapvetőén az automata HDR lehet, hogy csinál ilyet, de azt sose használom. Vagy bekapcsolom simán a HDR-t amikor szükség van a magas dinamika tartományra, vagy kikapcsolom amikor fontosabb a részletesség, vagy mozgó dolgot fenyképezek. Meg sokszor 1-1 dolgot lefényképezek gyorsan többször, HDR-el és anélkül is.
-
kaciokos
őstag
-
KCsabi16
csendes tag
Akkor úgy kell megoldani a fényképezést. Ha HDR kell akkor automata mód, ha nem kell akkor professionalis

-
vodrosjozsi
addikt
-
Burt1793
veterán
-
KCsabi16
csendes tag
Szuper
Miért kell elrontani azt ami eddig jó volt. Szertintem a képarányt mindenki 1szer beállítja, és ugyis azt használja. Esetleg az működik, hogy az automata módba be van kapcsolva a HDR, és a professionális módba meg elvileg nincs HDR beállítás, (legalábbis eddig nem volt), akkor ott nincs is bekapcsolva a HDR?Köszönöm a gyors választ nektek

-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
Burt1793
veterán
Gyorskapcsoló képarány változtatására van ott most (4:3 vs. 16:9), nem nagyon tudtam a hdr kapcsolóját odatenni, próbáltam hosszan nyomással.
Fókuszálás után lehet most is fényerőt állítani.A portolt google pixel kamera még szarabbul működik, mint eddig. Nekem egyelőre 200 fokos a teló, de sok mindent csinál és közben még netet is osztok vele notebooknak.
Ez a fel-le appdrawerbe belépés animáció nem a legszebb, de elég jó, hogy lefele suhintva a tálca nyílik, felfele az appdrawer, jobbra meg nekem a teljes ablakos napi teendők vannak. szóval minden könnyen és gyorsan elérhető. Persze lehet, hogy ez is begyorsul majd, az animációsebesség x0,5ön van, így most kicsit darabos sajnos, de most tényleg sok mindent szinkronizál.
-
KCsabi16
csendes tag
Sziasztok. Aki már Oreót használ, lenne olyan kedves, és megnézné a kamerát?
Fényképezéskor, az eddigi videók alapján úgy láttam, hogy a HDR-t csak a beállításokból lehet ki-be kapcsolni? Ugye ki lehet rakni neki a gyors gombot valahogy?
Másik. A fókuszálás után lehet ugyanúgy állítani a fényerőt mint eddig? -
Burt1793
veterán
Simán küldtem messengeren képet s7-es havernak, hogy fent van az oreo.
-
gerner1
nagyúr
Örülök, hogy sikerült felraknod. 👍
-
vodrosjozsi
addikt
Eddig nagyon jó az akku idő, a kamera flottul megy. Nem nagyon futotttam bele eddig egy hibába se max az a sz@r, hogy messengerbe nem lehet képeket meg gifeket küldeni. Meg az ultra adattakarékos mód nem megy de ennyi. Ez biztos messenger bug de az oreo miatt. Na m1, a lényeg, hogy jó a rendszer.
burt: azt én is észrevettem, hogy elég halvány.
Bár én nem félek ettől mert nekem már beégett![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
35800 - 35701
42212 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Autós topik
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Mobil flották
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Ráadásul egy évvel fiatalabb is a tiéd.
2017.03.16-ai vásárlás.
akkor lett volna remény, hogy ez is kap

). Tetszik!