- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
+ (#87) doooo
Tuti hogy valami be volt ragadva a rendszerben mikor kézhez kaptam, mert rettentően meleg is volt a készülék non-stop, ha használtam, ha nem. A "mókolás" részt úgy értettem hogy előbb Cyanogenmod-ot tettem rá megnézni hogy fut, majd arra FR nélkül toltam a gyári ROM-ot és rögtön megtáltosodott az üzemidő. Egy hete FR után Odin-al kapott egy gyári ROM-ot mert kicsit túltoltam a tweakelést () és ez mínusz egy - másfél órát jelent kijelzőidőben jelenleg.
Most például, tegnap 7-kor húztam le töltőről és 2 óra kijelzőidővel 1,5 óra Viberezéssel van 49%-on. Pedig videóztam, wifin toltam file sharinget és volt 20 perc videótelefonálás Hangouts-on keresztül is. Szóval bírja dögivel, nincs miért szégyenkeznie az S5-nek.
Persze iPhone is kb hasonlóan bírja az nyúzást, csak azt mondom hogy nincs akkora szakadék a két készülék üzemidejében, mint gondolnátok. -
doooo
veterán
Én semmi hasonlót nem tapasztaltam, ami a cikk ezen részében szerepel.. Abszurdum, hogy egy normálisan működő S5 ennyire gyosan, és "meredeken" merüljön. Mérsékelt használat, és csak 50 percnyi bekapcsolt kijelző, mégis 100-ról 15%-ra?
Még a legintenzívebb játékok mellett is messzemenően többet bír 50 percnél. Ez így lehetetlen, normális esetben.
-
m1lan
őstag
Az S5-höz viszont lehet venni nagyobb gyári akksit (3000 mAh, ha jól emlékszem)
Teljesen más elven működik a két rendszer. A szoftver újratelepítése és a nem használt appok letiltása nem igazán tartozik a "mókolás" kategóriába. Az Androidot sajnos/nem sajnos tudni kell használni. Ha az előretelepített alkalmazások közül letiltod azokat, amelyek egyáltalán nem kellenek, azzal jelentősen megkönnyítheted az életedet. Én például letiltottam a Google szutykait, így nem tudnak maguktól elindulni, jelentősen nőtt az akkuidőm, és a hiányukat sem érzem egyáltalán. iOS-en amit nem használsz, az nem fut a háttérben, ezért sem nagyon lehet összehasonlítani az Androiddal.
A cikk ezen része egyébként sem túl reális, hiszen nem derül ki belőle, hogy melyik készülékre milyen appok voltak telepítve, azok meddig futottak, milyen hálózatra meddig voltak felcsatlakozva, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Avagy a 2014-es év titánjai a mindennapokban: az alumínium és üveg csoda, valamint a faragható márvány.
- Facebook és Messenger
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest