- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Android egyébként nem lenne rossz, mert a programozhatósága, testreszabhatósága tényleg vonzó. Gadget rendszere piramidális.
Csak ugye elég szomorú a Google részéről hogy a Google Play-ről letölthető egy kásás kódú alkalmazás. Persze a user felteszi és és csak les, hogy milyen gondok adódnak. Nem engedném meg! Szégyelje magát a Google.
Egyébként nekem Sony Xperia T és Nexus 5 telcsijeim voltak Android vonalon. A készülékek teljesen korrektek voltak.
Apple vonalon Iphone 5s és most sima 6-os van. De a fene enné meg de mega drágák. Ezért nincs más Apple termékem. Táblagépbe horror. Notebook és Desktop terén meg inkább nem is kommentelem. Ultra horror. Rossz pont.
De azt tudom, ha ez a telcsim betojik, akkor én már nem veszek semmilyen komoly telefont. Csak valami egyszerűt ami tudja az alapokat. Másra amúgy sem használom! Úgy is az a cél hogy mindenki évente cseréljen készüléket. Samu is elmehet a búsba. S1-S7. 7 telcsi alig 7 év alatt. Minek...Erről mi a véleményed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Avagy a 2014-es év titánjai a mindennapokban: az alumínium és üveg csoda, valamint a faragható márvány.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest