Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Egy Optima Plus microSDHC 32 GB Class 10 kártyát vettem az S4-be elég olcsón. Valakinek van vele tapasztalata?
-
s4hu|SyD^
addikt
Úgy tűnik megadta magát a Kingston 8 GB memóriakártyám. Persze tele képekkel, zenékkel stb. Vagy maga a kártya halt meg vagy csak a telefon nem olvassa? Valami ötlet, hogy legalább az adatokat lementsem?
-
s4hu|SyD^
addikt
Media Feature Pack kell elvileg, nos rámegyek a Microsoft oldalára beírom keresésben, 2 fajta van, N-hez és KN-hez. Laptopom van, vettem, szóval egy Win 8 alap OEM van benne. Ez a 2 kiegészítés nem megy fel. Engedélyeztem a Media Player-es valamit szolgáltatásokban, de még mindig semmi, nem látja az eszközt.
-
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok! Valaki találkozott-e már olyannal, hogy kifagy a képnézegetés, mikor thumbnail-ben kéne mutatnia, valameddig tölti aztán kifagy teljesen (a telefon nem csak a képnézegető). Persze jó ötlet, hogy húzzam át a képeket gépre és töröljem le őket a telefonról, de éppen ez lenne a lényeg, hogy ne kelljen. A másik meg, hogy a Win 8 nem szereti a Samsung drivert így konkrétan nem is ismeri fel, nincs KIES így meg semmi. Valaki tud valami működő USB drivert Win 8-ra? A hibaelhárítás stb. nem működik.
-
s4hu|SyD^
addikt
Érdekelnének az újítások az új romokban. Vagy érdemes már megvárni a 4.3-at? Az aláírásomban benne van, hogy jelenleg mi az én szolgáltatómnál a legújabb. Nem babráltam még a telefont, se az Androidot, szóval kicsit ódzkodok attól, hogy új szoftver húzzak fel rá.
-
s4hu|SyD^
addikt
Na akkor gyors tippeket kérnék, hogy hogyan is álljak neki egy új ROM feltételéhez? Milyen programok kellenek, mivel tudok lementeni mindent, mi kell egy esetleges visszaállításhoz, hogy ne tégla legyen a telóból, ne vesszen a garancia. Avagy várjam ki az októbert a 4.3-ig?
-
s4hu|SyD^
addikt
Elvileg a 4G-hez valami szoftverfrissítés kell. A szolgáltatóm ezt írta. Nyugalom.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
FIREBLADE78 #16122 üzenetére
Nekem alapvetően az Android új. Szóval nem tudom mit mivel lehet lementeni. KIES-t tudom, hogy elvileg mindent lement, de azon kívül semmilyen mást nem ismerek. Anno én csak BADA-t flashelgettem Wave-re. Úgy nagyjából átfutottam az Androidról írtakat, de a későbbiekben beleásom magam jobban és felflashelem a legújabb ROM-okat. Ha lesz időm, mert azért abszolút kezdőként kell idő mindenre. Ha el is basznék valamit, hogy hogy kell visszaállítani meg pl. a gyári állapotot is stb. Gondolom téglásítani ezt sem igen lehet, mert az Odin-al akkor is felflasheled a szoftvert, ha nem jön be maga az Android csak a download mode.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
FIREBLADE78 #16119 üzenetére
Ha értenék az Android flasheléshez nem ragaszkodnék a KIES-hez. De mint mondtam lusta vagyok mindent lementegetni, de lehet majd nekiállok. Egyelőre várom, hogy a szolgáltató függetlenítse a telefont.
-
s4hu|SyD^
addikt
Kérdésem: Ha kifüggetlenítem a telefont attól még lényegében nem fogok független szoftvereket tudni feltelepíteni KIES-el? Egyetlen módja csak az, ha felflashelek egyet, amit nem akarok. Nincs kedvem mindent lementegetni, appokat stb., ennyi az egész. Más módja, hogy a KIES lássa úgy, hogy frissíthető a szoftver? Three UK szolgáltató, egyébként magyar nyelvvel használom. H3G azt hiszem a betűjel és még mindig XXUBMEA rom náluk a legfrissebb.
-
s4hu|SyD^
addikt
A BTU lenne a független telefon?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
motown5l #13840 üzenetére
Még mindig úgy vagyok vele, hogy nem szükséges a tok. Nekem gyári Samsung flip tokom van. Egy egyszerű műanyag hátlappal adták, szóval az eredeti még nagyon használva sem lett. Az első borítás meg takarja a kijelzőt szóval ennyi elég. Ha koszos az üveg meg szemüvegtisztító kendővel letörlöm.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha egy szolgáltató függő telót kifüggetlenítek akkor teljesen másképp kapja a frissítéseket vagy még mindig a szolgáltatón fog múlni? Milyen változást hoz egyáltalán az, hogy független lesz a telefon azon kívül, hogy bármilyen SIM-et belerakhatok?
Egyébként nálam az üzletben méretre vágták az előző SIM-et.
-
s4hu|SyD^
addikt
Érdekes, hogy a Three szolgáltatóra (UK) még mindig a MEA a legfrissebb.
-
s4hu|SyD^
addikt
Na akkor egy MGA changelog-ot szeretnénk!
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Tetszik ez az új Maps nekem.
-
s4hu|SyD^
addikt
Amúgy az MF4-MF8 különbözik valamit a MEA romtól?
-
s4hu|SyD^
addikt
Valakinek FoxFi-vel, PDAnet-el vagy EasyTether-el van tapasztalata? Egyébként USB debugging mód nincs a telefonban? Valahogy meg kéne osztanom a netet. A wifi hotspottal a szolgáltatóm tiltja, hogy megosszam a laptoppal. Valaki tud segíteni?
-
s4hu|SyD^
addikt
Van valami ingyenes játék, amit mindenképp érdemes kipróbálni?
-
s4hu|SyD^
addikt
11072-re valaki?
-
s4hu|SyD^
addikt
Probléma merült fel. Nem tudom, hogy hogy történt, de valahogy a szolgáltató blokkolja, hogy megosszam a mobilnetet. Így nem tudom laptopon használni. Ezt ki lehet valahogy küszöbölni? Tegnap vígan neteztem. Majd a kért számátvitelt megcsinálták és onnantól nem megy. Mobilon jó. Valami olyat ír, hogy a tetheringhez vennem kell add-ont. De korlátlan net van elvileg... Three szolgáltató, UK. Valami ötlet?
-
s4hu|SyD^
addikt
Van, akinek már most karcos, másoknál meg semmi. Én a Wave-et csak 2 hajszálkarccal tudtam csak "megörvendeztetni" 3 év alatt, akkor is csak azért, mert mellétettem a kocsikulcsot véletlen, és az csak GG1 üveg ez meg GG3.
-
s4hu|SyD^
addikt
Angoloknál egyébként nekem a MEA-t rakta fel legújabbnak. Nem tudom ki írta, hogy nem adja azt be. KIES-el csináltam pedig. 3 (Three) szolgáltató. Ahogy a németekhez kijött anno pár nap és én is fel tudtam tenni.
-
s4hu|SyD^
addikt
1.3 MB/s volt a max sebesség, amit láttam letöltésnél mobilnettel, telefon wifi hotspottal. Nem rossz.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Intel q8200 #8685 üzenetére
Jó hogy beletrafáltam, mert én is használom.
-
s4hu|SyD^
addikt
Természetesen Viber, Line, Facebook és társai mennek a háttérben. GPS is, stb
Mit javasolsz akkor inkább szívja a wifi hotspot le az aksit, majd normálisan töltsem vissza? Vagy ha már úgyis wifi akkor legyen rajta a gyári töltőn folyamat, ne az USB-n? Egyébként ugye még mindig áll az a dolog, hogy hagyhatom a töltőn, mert ha maxon van leáll a töltés? Szóval no para ha egész estére fent marad a töltőn?
-
s4hu|SyD^
addikt
Azért én azt nem jelenteném ki, hogy nem melegszik. Akkor nem melegszik, ha semmit sem csinálsz vele. Egyéb esetekben; böngészés. wifi hotspot, gyönyörűen melegszik, sőt néha forrósodik a legújabb rommal is. Pár nem használatos alkalmazást tiltottam csak le, mobilnet folyamatos. Akku merül, mintha muszáj volna. Lefekszem, felkelek és 5-10% mínusz az aksiból. Egy fél óra netezés vagy kevesebb le is vesz 10 vagy több %-ot az aksiból, és be van lőve az Energiatakarékosság és a Snapdragon Batteryguru is. Pár push és szinkronizálás. Wifi hotspot-ként nekem a laptopra van kötve, hogy közben töltse mégis merül az aksija, ahogy töltök filmet pl.laptopon. Nem tölt vissza olyan gyorsan laptopról, ahogy merül.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
b.bela1 #8614 üzenetére
Az MDM végű rom elég régi. Laggos stb. Ami az aláírásomban van az a legújabb hivatalos itt. Sokkal jobb.
Más: Adott a gyári fülhallgató. Laptoppal is használom. Szép és jó, filmet nézni és zenét hallgatni is jó, de a hossza ugye nem a legkényelmesebb. Vettem hozzá egy méteres 3.5mm 3 méteres hosszabbítót. Aranyozott réz, minden egyéb, hogy a rádiójel ne zavarja be. Nos hát kidobott pénz volt ugyanis vagy doboz hangon szól vele vagy éppen sehogy, kivéve ha folyamatosan nyomom a gombot a fülhallgatón. Ez miért van?
-
s4hu|SyD^
addikt
Esetleg a videón magán nincs olyan ikon, ami kiteszi teljes képernyőre? Gondolok itt a videón az alsó sávra, ahol van a hangerő stb. rész. Van olyan videó ahol úgy tudod csak kirakni teljes képernyőre és úgy szépen kiteszi.
Egyébként b.bela1: Az új rommal azért elég jó a sebesség és a fényképező is, és az gyári, nem buherált.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lézerparaszt #8551 üzenetére
Új frissítésekkel jó. Nekem a gyári fülbedugós is tetszik, de nem vagyok egy válogatós fajta. Sajna a Sennheiser fülest (HD 202 vagy 203) otthon hagytam Magyarországon és nem tudom itt UK-ban milyet vegyek.
Páran használnak itt elég komoly füleseket, majd ők válaszolnak.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lézerparaszt #8546 üzenetére
Azért azt tudod, hogy ez micro vagy mini vagy milyen SIM-es. A nagyot nekem pl. méretrevágták az üzletben. Nem tudom, hogy a stickben milyen SIM van. Én is csak a mobilos netet használom, egyelőre elég, gyors a telefonban a modem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lézerparaszt #8543 üzenetére
Én is Wave-ről váltottam. Ég és föld. S4 nekem nagyon bejön. Lehet wifit osztani a telóval. Nekem jól működik, igaz csúcsidőben a net sem száguld, de még így is sokkal gyorsabb netezni a telón, mint a Wave-en volt. I9505 van a finneknél is szerintem.
-
s4hu|SyD^
addikt
A Samu is bevethetné: Link
-
s4hu|SyD^
addikt
A wifit még mindig bekapcsolja automatikusan, pedig minden ki van véve. Talán valami program használja.
UK-ban melyik a legfrissebb official ROM, ami KIES-el telepíthető? 3 szolgáltató. 2 óra és hazaérek lecsekkolni. Valami changelog az új ROM-ról?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
._.Dante._. #7925 üzenetére
Közben rájöttem a dolgokra, csak már nem volt időm szerkeszteni és nem akartam dupla posztot, de azért köszönöm a segítséget!
-
s4hu|SyD^
addikt
Olyat, hogy tudok csinálni, hogy letiltok egy eszközt, hogy csatlakozhasson az én wifi hotspot-omra? Anno meglett adva a jelszó és most magától felcsatlakozik rá, de szeretném, ha csak én tudnék az én gépemmel.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ezt a wipe, CWM dolgot valaki elmagyarázná? Adat veszik vele? Vagy ez csak gyorsítótárat ürít?
Valamivel visszább írtam, hogy a Master Cleaner app, pár program leállítása/tiltása és egy restart megoldotta nálam mind a forrósodás, mind pedig az időjárás widget problémát.
-
s4hu|SyD^
addikt
Egy újraindítás, Clean Master megoldotta a melegedés és az időjárás widget problémát. Na és persze kilőttem pár felesleges programot.
Kérdés: A gyári naviban be tudom-e állítani, hogy gyalogosan mutassa az utat ne pedig autóval?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
#93966848 #7733 üzenetére
Mit linkeljek? Azért váltottam, mert gondoltam, ha KIES ajánlja szar nem lehet, meg sokan áradoztak itt, hogy jó. Odinhoz, flasheléshez nem értek Androidban. Bada-ról jöttem át. Igaz azt flasheltem sokszor. De kissé drága telefonnak tartom ezt arra, hogy így az elején buheráljam. Még csak 1 hetes.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
#93966848 #7729 üzenetére
Igazából az zavar, hogy az előző rommal alig melegedett, wifi hotspotként használom elég sokat,sokáig és nem hogy csak meleg most, hanem forró és éget. Hangszórónál főleg. De idővel az egész üveg forró. Előző rommal meg csak a hátulja melegedett, de nem ennyire. Most ha csak a mobilt használom akkor is durván forrósodik. Annyira meg nem gyorsult a teló, hogy indokolt lenne ez a forrósodás. Szerintem.
Az aksi legnagyobb részét a google szolgáltatások teszik ki. Ez olyan 60-90%. Ezen lehet csiszolni nem kellő alkalmazásokkal? Valamivel tiltani őket ilyesmi.
-
s4hu|SyD^
addikt
Időjárás widget nektek is lassabb lett az új rommal? Vagy a GPS-en ügyködtek valamit.
Ez a melegedés(forrósodás) és a gyorsabb merülés is elég idegesítő magában, és még ez is...
-
s4hu|SyD^
addikt
Na még egy kérdés mára: Szeretnék olyat, hogy képeket, videókat, mappát elrejteni titkosítani, úgy hogy csak én lássam és férjek hozzá. Ha valakinek odaadom, hogy megnézze a telefont ne tudja megnézni azokat, ne is lássa, hogy vannak. Lehetséges ez? Van valami app vagy beépített cucc?
-
s4hu|SyD^
addikt
A felesleges alkalmazásokat feladatkezelővel tudom kilőni? Az a baj, hogy sok visszatölti magát...
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha KIES-el húztam fel az új romot akkor azzal már nem tudom visszatenni a régebbit csak Odinnal?
Gizmo94: Ez baj...
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki talált már valami megoldást erre a melegedésre és a gyors merülésre az új rommal. Este használat nélkül, mobilnet, wifi kikapcsolva, energiatakarékos mód bekapcsolva és 100%-ról 95-re esett. Most egy 10 perc használattal 89%. Batteryguru-val. Ez nem normális. Előző rom sokkal jobb volt,mint ez a MEA.
-
s4hu|SyD^
addikt
Brutálisan melegszik a teló töltéssel, wifi hotspot és mobil nettel. Nem bírom így használni. attól félek, hogy megsül.
-
s4hu|SyD^
addikt
Az új MEA rommal nektek is jobban melegszik?
-
s4hu|SyD^
addikt
Köszönöm a segítségeket! Majd megnézem, mert lehet régi a TC-m. Nekem a lemezeknél nem mutatja. MTP mód az melyik is? Bada-ban nekem USB háttértár volt a neve, de itt nincs olyan. Bocsánat a hülye kérdésekért.
-
s4hu|SyD^
addikt
Valami lehetőség, hogy Mass Storage legyen? (USB háttértár) Rootolás nélkül, Total Commander is lássa?
-
s4hu|SyD^
addikt
Valamivel gyorsabb lett a teló a MEA rommal, de még messze nem az igazi, lag még mindig van nálam.
-
s4hu|SyD^
addikt
Szerintem se tántorítson el a GPS hiba. Egyedi eset. Nekem abszolút tökéletes.
-
s4hu|SyD^
addikt
Kérdésem még mindig a következő: Hogy tudom azt kivenni, hogy a teló automatikusan csatlakozzon awifihez ha talál?
-
s4hu|SyD^
addikt
PDA:MEA / PHONE:MEA / CSC:ME3 (H3G)
UK-ban vagyok, 3 (Three) szolgáltató.
-
s4hu|SyD^
addikt
Van MEA hivatalos ROM. Nekem felajánlja a KIES.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt, hogy tudom kivenni, ha wifi van a közelben ne kapcsolja be automatikusan?
-
s4hu|SyD^
addikt
Battery guru okozhatja azt, hogy folyamatosan kikapcsolódik a Gmail szinkronizálás?
-
s4hu|SyD^
addikt
Nektek nem szokott leállni a Gmail szinkron?Folyamatosan leáll. azt írja, hogy letiltva, mikor mindig beállítom pedig a szinkronizálást.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nektek ez az automatikus fényérzékelés jól működik? Nekem nagyon lesötétíti és nem változtatgatja nagyon utána.
-
s4hu|SyD^
addikt
3-nál most akciós szerződéssel asszem 33 font, és gyakorlatilag bármikor kifizethető egyben, felmondható a szerződést, számot át lehet vinni és függetleníteni. Csak ezért vettem így meg.
Na akkor konklúzió:
EFS-t csak akkor tudom másolni, ha rootolt a teló, rootolás leírása az benne van az összefoglalóban. (Rootolással sérül valami? Adatvesztés stb.?)
Ha hivatalos ROM-ot akarok felrakni akkor vagy KIES vagy Odin, a leírás szintén az összefoglalóban. ROM-ból van egy rakat a sammobile-on. A legújabb a német. Kérdéses van-e benne magyar. Nekem az eggyel azelőttit ajánlja fel a KIES. Mivel hivatalos ROM-ok így nem jár garivesztéssel a dolog, Odinnal sem. 2 féle ROM van, az egy fájlos és a 3?
Custom ROM-ok egyelőre nem érdekelnek, amíg ki nem tanulom a flashelést.
Nagyjából így ennyi ragadt meg, kezdetnek elég, hogy szoftvert frissítsek?
-
s4hu|SyD^
addikt
Fényképező hangját, hogy tudom levenni?
-
s4hu|SyD^
addikt
Valahol találok valami nagy Android és S4 lexikont?
-
s4hu|SyD^
addikt
Szinkronizálás meg push dolgokat hol tudom kilő? Alkalmazáskezelőben lehet tiltani a nem lényeges appokat? Valami nagyon eszi a masinát.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha KIES-el frissítek az teljesen biztonságos?
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki #6501?
-
s4hu|SyD^
addikt
Na akkor ezzel a root explorer.apk fájlal mit tegyek, hogy működjön és másolhassam az EFS mappát?
Valaki egy új Samsung USB driverrel is megdobna? Az miért van, hogy a netet megosztani, csak Wifi-ként tudom a telóról? USB-ként ledobta.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Gizmo94 #6491 üzenetére
Nem akarok rootolni meg felflashelni, ME2-őt a KIES felajánlja, szóval csak azt fogom feltenni. Mindenféle olvasgatás nélkül nem akarok fejest ugrani.
Még a rootot sem tudom, hogy mi igazán, de van időm olvasgatni, kiokosítm én magam, ha meg valami nem tiszta és érthető majd kérdezek.
-
s4hu|SyD^
addikt
Van valami ingyenes root explorer szerűség, amivel ki tudom másolni az EFS mappát?
-
s4hu|SyD^
addikt
Mi az amiket érdemes elsőre beállítani a telón?
-
s4hu|SyD^
addikt
Na megvan a teló, szinte hozzámbszták 33 fontért. Tiszta happy vagyok. 2 éves kontrakt, de azt mondta a csávó, hogybármikor kifizethetem egyben, addig meg használom a szolgáltatást. 3000 perc UK-n belül + 300 sms és végtelen adatmennyiség. Erre felbuzdulva vettem is flip case-t, screen protectort stb.
Na meg egy pici szeszt is.
Mondom akkor a paramétereket: I9505XXUAMDC van rajta, akadós egy rendszer, de már ajánl frissítést, rávárok míg feltöltöm a telót aztán ráeresztem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
anonym1s #6406 üzenetére
Most jöttem ki 2 hónapja, beraktak egy szállásra, semmi net nincs bekötve ide, 3-nál van All you can eat feltöltésem, Wave-el nagyon gyatra a mobilos net, lassú, néha megszakad. Tudom, hogy milyen netes szolgáltatók vannak, de egyelőre költözés előtt állok, szóval a normális net beköttetésére még várok. Arra, amire használom most a netet megfelel, éjszaka 1 és hajnal 5 között még youtube-on is tudok filmet nézni!
Na majd alakulnak a dolgok, egy óra és meglesz a teló, nagyon várom már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest