Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
S3 tulaj vagyok amióta csak megjelent és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Viszont a technika ördöge nem hagy nyugodni ) és szeretnék egy S4-et. Szerintetek melyiket válasszam a 4 vagy a 8 magosat? Gondolok itt a telefon majdani szoftveres buherálgatásásra stb... Az S3-mat is kipróbáltam már mindennel és jelenleg is CyanogenMod-dal használom....
-
Rengete
aktív tag
Sziaztok! Vásároltam egy galaxy S4-et. Tescóban egy mobil boltban. 115000- ért szerintem jó áron. Elvileg ismerem a srácot és szerintem nem vág át. A telefon elvileg az elmondása szerint t-mobile-s. Ahogy én is!
Elmondása szerint függetlenítve a van a telefon. A régi S3-mat csak Cyanogen moddal használtam mert azzal villám gyors volt és nem volt teli sok szeméttel. Erre is meg póbáltam fel tenni de valamiért nem sikerült. Felraktam hát a ha legfrissebb t-s 4-1 fájlos t-s romot.Most működik elég jól. Viszont szeretnék egy független romot feltenni hogy otán is tudjam frissíteni. És a gyári romban azért tetszik pár dolog ami a CM-ben nincs benne. MIt javasoltok mit tegyek fel és mire figyeljek?Ui.: Akartam fissítést keresni a telefonon belül de azt írta, hogy ez egy módosított készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ha felteszem a CM 10.2-t, ami szerintem messze a legjobb rom a telefonra, legalábbis az s3-on nagyon jól muzsikált, fel tudok tenni samsung alkalmazásokat utólag ami tetszett és benne van az alap romban? pl S tervező, térkép, stb...???
-
Rengete
aktív tag
Ez érdekes! MI az oka, hogy ha recoveryben indítom el a telefon alapból kifekszik a kis robot. A wipe cache partition pedig nem tudja megcsinálni mert szintén kifekszik a arobot és újraindul a telefon. A CM-et sem tudom feltenni mert annál is hibát ír ki és újra indul a telefon. Megakadtam! S3-nál sosem volt ilyen gond.
-
Rengete
aktív tag
SZiasztok!
Segítsen valaki pls!!! S3 tulajként kipróbáltam mindent a telefonnal és minden sikerült is. Root, rengetegféle rom, amíg végleg a CyanogenMod-nál megálltam és használtam. S4-nél viszont képtelen vagyok feltemmi a CM-et. Ott kezdődik, hogy a gyái romnál ami most XXUBMGA, amikor recovery-ba lépek a kis robot kihasal valami hibával. Próbáltam rootolva és nélküle is. Felteszem a cwm-recovery-6.0.3.2 aminél ezt nem csinálja ugyan, de a telepítés ennek sem sikerül. Elkezdi telepíteni a CM-et és a végén aborted (status 7) hibával. A cwm-recovery-6.0.3.2 valamivel tovább juthat a telepítésben mint a gyári, mert restart után nem tölt be a rendszer, így odinnal kénytelen vagok 4+1-et telepíteni. A gyárinál a hiba után betölti a régi rendszert.
Valakinek valami ötlet?
-
Rengete
aktív tag
Remek!!!
Most már a 4+1 fájlost sem teszi fel!! Elkezdi a telepítést és hibával leáll!
-
Rengete
aktív tag
Feltettem az [Official 4.3- S4 Google Edition- Finaly v2.0]-t. Ránézésre teljesen CM 10.2 Nyilván hisz gondolom teljesen ez az alapja csak még tovább van gyomlálva és fele ekkora a mérete. Működésre is teljesen úgy működik. Nagyon gyor és nagyon smooth!!! Kár, hogy a gyári samu rom nem ilyen. Viszont ebben nincs állítási lehetőség a menü gomb állandó világításra amit én szeretek, és az akksi százalékos kijelzésére ami szintén hasznos lenne. SZintén nincs a híváslistából egyenkénti törlésre, ami szintén jó jöhet néha.
[ Szerkesztve ]
-
Rengete
aktív tag
válasz Kunsztler #18404 üzenetére
Nem untam meg csak nagyon keveset nyújt!
Omega v12 most amit használok. EZ 4.2.2 de szinte teljesen gyári csak pár plusz dolog van benne. Ami nagyon jó benne, hogy telepítésnél mindent kiválaszthatsz, hogy mi települjön! Egyenlőre most ezt nyúzom aztán majd meglátom.Az Omega v2.0-át is feltettem de az is teljesen alap android 4.3
A méreteikből látszik is, hogy mennyire puritán az összes ilyen rom: CM, Omega V2.0, Goole edition.
Ezek mind bőven 500mb alatt vannak. A gyári meg majdnem 2GB -
Rengete
aktív tag
Ezt tedd fel! Én is ezzel hoztam tegnap bissza a telefont. Utána erre felmentek a többi romok is de ezt írtam is tegnap.
Odin v3.07 ezzel rakd fel!
-
Rengete
aktív tag
Omega v12!
Eddig ez a legjobb rom amit használtam a telefonon. Akku idő nagyon jó, számomra kicsit hihetetlen is. Reggel 6 óta csesztetem a telefont aktívan és 15 százalékot használt el eddig. A csesztetés abból áll, hogy játszom rajta és a samsung weboldalán keresztül babrálom a telefont. Mobil keresés gps, illetve neten keresztül, stb... Egyébként nagyon hasznos dolog ha elhagynád a telefonodat!
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki CM romot? -
Rengete
aktív tag
Sziasztok srácok!
Használ valaki CyanogenMod-ot?
[ Szerkesztve ]
-
Rengete
aktív tag
válasz Genius007 #19813 üzenetére
Nekem is a V12 van fenn. Nem nagyon volt vele gondom eddig. De! Néha csinál olyat, hogy csörög a telefon és vagy 5 másodperc mire megjelenik a képernyőn. Nekem is gyorsabban merül mint arra számítottam. Illetve mint arra gondoltam az elején. Volt olyan is, hogy 8%-nál már kikapcsolt és nem is tudtam bekapcsolni. Aztán amikor töltőre dugtam akkor meg 8%-ról indult a töltés. Ezt mondjuk gyári rommal is csinálta egyszer.
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Omega v12 van a telefonomon. Meguntam már és már nem is tetszik annyira mint amikor felraktam. Szívem szerint CM-et tennék fel de az valamiért nem ment fel. Az S3-amnál nem volt vele semmi gond. MIt tudtok ajánlani, mi most a legjobb rom szerintetek? Gyári független is lehet, csak ne legyen tele minden szeméttel....
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
T-s telefonom van ami függetlenítve van. Most omega v12 van fennt de nagyon rossz az akksi ideje. van, hogy délután 2-3 ra lemerül közepes használat mellett. Illetve csinál olyanokat is, hogy 8 százalékot mutat és kikapcsol, hogy lemerült. Nem is tudom azonnal visszakapcsolni. Várok vele egy 5 percet és 6 százalék van amikor bekapcsol. Ez az omega rom 4.2.2 es. Ezt raktam fel mert a 4.3 as kamerája nem tetszett. Szerintetek melyik romot tegyem fel. Gyári függetlent, vagy CM-et azt az S3-amon nagyon szerettem. Linkelnétek nekem gyár romot ami 4.3-as és ajánljátok? Annyit szeretnék kérdezni, hogy ezt a kijelző százalékot meg akku időt ezt hol nézitek? Mert amit én az akkumlátornál látok azok meg sem közelítik azokat az értékeket amiket ti írtok.
KÖszönöm
-
Rengete
aktív tag
válasz Don't Panic #21799 üzenetére
Kivettem és egy kicsit mind a két oldala igen
-
Rengete
aktív tag
válasz Don't Panic #21805 üzenetére
Ha már veszek akkor milyet érdemes? Gondolom gyárit de ha még sem akkor szabad valami utángyártottat is venni? Vagy esetleg van nagyobb kapacitású is? Kb mennyi az ára? Ezt csak azért kérdezem mert hirdetnek eredetit és ha túl olcsó akkor esetleg lehet gyanús...
-
Rengete
aktív tag
Gyerekek bajban vagyok!
Omegav12 volt fennt. Reseteltem mindent amit nem kellett volna, hogy az Android editiont felteszem. Persze nem tudtam. Most vissza akarom rakni valamelyiket ezek közül: i9505TMH_I9505XXUBMF4, i9505XEH_I9505XXUBMGA, amik voltak is fennt az Omega előtt de FAILED és nem megy fel egyik sem Odinnal. ? ..
-
Rengete
aktív tag
Feltettem az Google Editiont. Ránézésre teljesen CM 10.2 Nyilván hisz gondolom teljesen ez az alapja csak még tovább van gyomlálva és fele ekkora a mérete. Működésre is teljesen úgy működik. Nagyon gyor és nagyon smooth!!! Kár, hogy a gyári samu rom nem ilyen. Viszont ebben nincs állítási lehetőség a menü gomb állandó világításra amit én szeretek, és az akksi százalékos kijelzésére ami szintén hasznos lenne. SZintén nincs a híváslistából egyenkénti törlés, ami szintén jó jöhet néha.
Van ezekre valami megoldás ha mégis ezt a romot szeretném használni?
-
Rengete
aktív tag
Képzeljétek!
Ezzel a rommal: I9505XXUDMH8_I9505OXXDMHA_BTU ami 1 fájlos és odin kell hozzá, megint sikerült életet lehelni a gépembe. Ami a legfurcsább, hogy most frissíti magát egy kb 700mb -os ota rendszerfrissítéssel.
-
-
Rengete
aktív tag
Ez a KNOX tulajdonképpen mire jó? Telepítsem nyugodtan? Ha rootolni szeretném akkor mivel? Mert még nem olvastam erről
-
Rengete
aktív tag
akksi 74% 2óra 20 perc kijelző 74%
Ez jó?
-
-
Rengete
aktív tag
válasz Don't Panic #21898 üzenetére
Tényleg! Már el is felejtettem a púpos akksimat annyira oda vagyok itt a rendszertől. Pedig annyira púpos, hogy a papír már eltávolodott a műanyagtól és van egy 2mm-es lyuk közöttük....
-
Rengete
aktív tag
SZiasztok!
Nekem a 4.3 nagyon bejött!!!!! Sokkal jobb az üzemidő és sokkal frankóbban is működik az egész rendszer.
Szinte csak custom romokat használtam mindig is de amióta ez van, eszembe sem jut. Viszont egy dolog érdekelne. Úgy tudom, hogy az androidban nincs olyan, hogy ha valakit hívok és az foglalt, akkor azt nekem jelzi a kijelzőn csörgetés közben. Ennek ellenére valamelyik romban amire már nem emlékszem, hogy gyári volt vagy custom, jelezte. Van erre valami megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Megválnék az S4-emtől!
Érdekelne valakit? -
Rengete
aktív tag
Srácok váltottam egy NOTE 3-ra. Szeretem az S4-et mert még az is meg van,oda adtam az asszonynak de ez érezhetően prémiumabb.
-
Rengete
aktív tag
válasz falijja #23837 üzenetére
Ami szerintem jobb benne! : Sokkal jobb akksi idő. 2. nap egész nap nyűstöltem és estére 50% maradt. Ma pl 78%-al értem haza és azért ma i használtam telefonálásra inkább. Kijelző! Hogy trendi legyek "smooth"-abb működés. Bár amióta az S4-re felment a 4.3 azzal sem volt gond, de azért ez még egy kicsit jobb.
Na és akkor ugye a lényeg a cerka. Bármikor kihúzom már rögtön dobja fel a szoftvereit artalmazó kis menüt akár telefonálás közben is és már jegyzetelhetsz is. A jegyzetre ha egy telefonszámot felírsz, akármilyen csúnya írással, felismeri és tárcsázza, vagy ha címet írsz be akkor a térképet nyitja megtalálva a címet és indulhat is a navigáció! Szenzációs a hangja is ami már egy kisebb rádióéval felveszi a versenyt.
Eddig nálam ********5********* -
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Sim hálózat feloldó Pin
Ezt a írja ki az S4-em amit eladtam egy barátomnak. Én T-s vagyok és a telefont úgy is vettem, hogy T-s, csak függetlenítve van. Az igaz, hogy azóta dobtam rá egy angol romot ami passzol is a product kóddal, így frissíti is magát OTA. Az új szoftver a függetlenítést megszüntethette?
A a barátom Vodás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest