Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
Sziasztok!
Nagyon elgondolkodtam most az S4-en, mert T-nél most előfizetéssel 60ezer forintért kihozhatnám. Viszont ami visszatart, az az hogy mostanában elég sokat panaszkodnak fagyásokról, bugokról, újraindulásokról. Az megeshet, hogy azért kerül már ennyibe, mert ezek már nem olyan minőségűek hardverileg, mint az anno megjelent 2013-as darabok? Olyan érzésem van, mintha a selejteket most szórnák ki, olcsóbban. Persze biztos nem így van. A másik dolog meg az OP rendszer. Nekem WP van, bevált, szeretem, mert stabil, nem igényel sosem újraindítást, mindig gördülékeny a használata. A droidról meg olvastam ezt azt, hogy akad, fagy, stb. Azt is hallottam, hogy droid alá ha megvan az 1,5-2gb ram, akkor nincs ilyen gond. Váltott már itt valaki WP-ről droidra?
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Sziasztok!
Utazáshoz szeretnék egy ilyet beszerezni: [link] Az a kérdésem, hogy az S4 gond nélkül kezelni fogja?
-
Audison
senior tag
válasz sebijani1982 #50550 üzenetére
"Így azért egy nyaralás, téli kirándulás képeit-videóit könnyebben tudja az ember lementeni a telefonról, ha nincs a közelben számítógép..."
Köszönjük a tippet, tényleg nagyon jó, hogy támogatja a telefon ezeket a külső adathordozókat, nem szívesen viszek magammal laptopot nyaralásra. Én kártyaolvasót szerzek be hamarosan, mert javarészt tükörreflexes géppel megyek nyaralni és bizony jól jön a biztonsági másolat.
-
Audison
senior tag
Én is csatlakozom az S4 táborába. Ma vettem át a T-nél. WP-ről váltottam,remélem nem bánom meg. Eddig remekül teszi a dolgát.
-
Audison
senior tag
Sziasztok.
Tegnap kaptam kézhez a telefont (tmobile) és a gesztus érzékelőt nem sikerül munkára bírni. Hiába legyezgetek semmi nem történik, sem a telefon billentéssel történő lapozás. Pedig be van kapcsolva. Valami tipp?
-
Audison
senior tag
Nálatok hogy bírja max hangerőn a hangszóró? Nekem teljesen felvéve már recseg...
-
Audison
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy USB-s kártyaolvasót a meglévő OTG kábelhez, hogy ha megyünk nyaralni, akkor a memóriakártyáról ( compact flash) le tudjam menteni a képeket a telefonra. Az a helyzet, hogy a telefon jelzi, hogy USB csatlakoztatva, de semmi ablakot nem hoz fel, mint pl. pendrive esetén...
Próbáltam közvetlen a fényképezőgépre kötni a telefont, ott felajánlja, hogy galéria, meg is nyitom, de ott csak megtekinteni engedi a képeket, lementeni nem.
Valami ötlet?
-
Audison
senior tag
Tudja valaki, hogy a GT-i9506-ban milyen DAC van? Wolfson?
-
Audison
senior tag
válasz szeljanos #56084 üzenetére
Teljesen egyetértek a leírtakkal, tegnap én is így jártam, de csak egy egyszerű tokkal. Elmentem, hogy átvegyem, mert jött az email, hogy átvevőhelyre beérkezett...erre közli velem az ügyintéző, hogy sajnáljuk itt van a megrendelt termék, csak nem tudjuk odaadni. Nem akartam elhinni. Nem elég, hogy a webshop egy nagy rakás f*s, még a rendszerük is az. Amatőr banda!
-
Audison
senior tag
Sziasztok,
hol tudok venni rendes üveg fóliát, ami nem hajlik a melegben, tehát ami nem ócska minőségű?
-
Audison
senior tag
Sziasztok. Akku időben jobb a lolli a kitkatnél? Még nem bólintottam rá a frissítésre, mert eléggé megosztóak a vélemények. Semmi problémám nincs a kitkatel, ezért is nem tudom, hogy érdemes e frissítenem...
-
Audison
senior tag
Sziasztok!
Gyári hátlapot (fekete) lehet valahol még kapni?
-
-
Audison
senior tag
Tök gáz, rendelnék T-nél fekete flip tokot, de csak 2 üzletben vehető át személyesen,de csak Zala megyében. Ha én Debrecenben lakom, akkor sztornó?!
-
Audison
senior tag
válasz PainKiller13 #59963 üzenetére
Gondoltam annyit megér, még ha nem is jön be. Többet nem adnék érte.
-
Audison
senior tag
Mitől lehet ez az érintkezési hiba? Leválik a forrasztás a nyàklapról? Mindegyik típus érintett ebben, vagy csak S4+ voda párosnál?
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Sziasztok.
A samsungon keresztül mennyibe kerül a függetlenítés? Szeretném hivatalos úton rendezni még ha drágább is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest