Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
válasz
mgTerminator #37334 üzenetére
Megprobaltam amit mondtal recovery cache wipe sajnos nem mukodott a dolog. Valamiert ezt nem formazta
)))
Gizmo itthon linuxom van ertem mi az a root es mit jelent ez a gyoker konyvtarra nezve, ha a nem erti nekem mondtad bar lehet az akksisra reagaltal nem volt egyertelmu
Azert gyarilag megoldhattak volna h aki nem akar rootolni az is tudjon valodi cache wipeot csinalni :/// amolyan run in administrator modban
)
Akkor marad a root? Kerdesem az elozoekben elmondott lenne hogy ti mit ajanlotok? Gar szempontjabol. Root siman vagy akkor mar custom rom? Esetleg gyari rom rootal vagy slim?
Mit ajanlanak a mesterek ha gyorsat akarok tobb memoval kevesebb felesleges futo appal de alkalmadtan ha kell legyen egy ket gyari alkalmazas is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest