Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
"Én HSPA+ is kifutok a 2GB keretemből (Telenor 10000 perc ingyen + 2GB net 7k-ért), szóval nálunk ezekkel az adatforgalmi csomagokkal teljesen értelmetlen a felhasználók 95%-nak az LTE. Eleve foghíjas a lefedettség, ezen felül pedig pikk-pakk leketyeg egy 500MB-1GB adatforgalom aktív használat mellett."
Azért ez nem egészen így van... Nem mindegy, hogy az adat 3 vagy 1-2 másodperc alatt jön le, annyival kevesebbet megy a kijelző adott esetben. Gyorsabban van meg a kívánt infó, időt spórolsz vele. Ráadásul S4 LTE-n is elég jól bírja, érzésre kevésbé merül LTE-n, mint a HTC One.
-
Dare2Live
félisten
Szinkronban használtam S3/Note2t és I9000et és simán ki merem jelenteni, hogy nekem az S3/Note2 hangminősége rosszabb mint az I9000é.
Innen véletlenül se mondanám, hogy alaptalan.Hogy ez most azért van mert Samsung i9000be a drága 8as wolfsont rakott S3/Note2be meg a leggyengébb 1es szériát vagy/és voodoo hiánya azt nem tudom.
És ez hallás szigorú szvsz.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest