Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Torrente kolléga se tudja erre a választ, mitől van. Nekem volt olyan hogy CWM backup-ban működő Wifi, visszaállítás után nem működött.
Én mindig is a full wipe híve voltam, a kisebb hibalehetőség miatt, de egyszerűen nem értem, mi ez a szívás a WiFi-vel. Teljesen hazavágja ez a hiba a főzött romokat kedvelők hajlandóságát. Nálam legalább is így volt.
Bevallom őszintén, szoftveresen nagyot csalódtam a Samuban Note2 után. Ott semmi ilyen jellegű gond nem volt. S4 valahogy nem úgy sikerült ahogy vártam. -
Fang
aktív tag
-
-
zack
nagyúr
Nekem a Torrente 1.0 van fent, de ez is már MEA-ra épül. A 2.0 is erre fog, szóval nagy valószínűséggel nem fogok váltani.
Arról sem szabad elfeledkezni, hogy jelenleg csak a Torrente777 ROM, és Wanam romjánál lehet felrakás előtt wipe-ot tolni. A többinél egyelőre ez csak gyári ROM telepítése utáni ráfrissítéssel oldható meg. -
Visszatettem a gyárit arra meg a német romot, mert az tökéletes volt nekem
Ez a root dolog itt S4-en még nagyon kezdetleges, nem akartam tovább nyúzni szegény telefont
Tegnap óta KB volt vagy 50 ki-be kapcs rom föl rom le, meguntam a szenvedést, majd pár hónap múlva esetleg újra megpróbálom -
-
a t-mobile meg sima papírra nyomtatott jótállási jegyet ad, és azt is elfogadja a gyártói szerviz is.
a számla alapban nem kell, csak a jótállási jegy, lásd; link
a szolgáltató esetében elég lehet a számla is, hiszen ott lett vásárolva a készülék, de ilyenkor előfordulhat, hogy csak és kizárólag az eredeti szerződéses ügyféllel állank szóba, jótállási jegy birtokában viszont bárki beviheti a szolgáltatóhoz az ozz vásárolt készüléket garanciális ügyintézésre.
gyártói szervizes ügyintézéshez is kérhetik a számlát is a jótállási jegy mellé, vannak speciális esetek, amikor elengedhetetlenül fontos, például amikor nem javítható a készülék, és azonosra típusra sem tudják már cserélni, ekkor nem mindegy, hogy mennyibe is került a termék.
a chat szövege elég felületes, az illetékes válasza pláne, hiszen más országokban is lehet venni bolti garis cuccokat, arról meg hiába van számla, jól elzavar vele a gyártói szerviz, tehát a válasz nem okés, mert én arra látom kihegyezve a kérdést, nem pedig a számla + jótállási jegy dologra...
a samsung illetékese biztos alapban feltételezi, hogy külföldön (is) csak és kizárólag gyártói garis cuccokat vásárol az ember, hivatalos forrásokból - de ez ugye, közel sem mindig igaz! -
-
szaboba2
tag
Csak egy utolsó kérdés, akkor ha most fognám magam és visszatenném a gyári T-s ME2-őt, akkor nem kellene utána rootolni (meg a többi dolgot) azért, hogy minden olyan állapotba kerüljön, mintha nem lett volna rom cserélve rajta? Viszont, ha most a német-re átteszem akkor már igen? Vagy rosszul értem?
-
charlie1975
aktív tag
-
szaboba2
tag
Szia(sztok)!
Frissítettem néhány napja Nordic ME2-re, viszont a Recovery módban ezt írja:
# MANUAL NODE #
-- Appling Multi-CSC...
Applied the CSC-code : TMH
Successfully applied multi-CSC.Nem kellett volna megváltoznia a TMH-nak? Vagy ez így mit jelent? Kezdő vagyok sajna... :S
-
vick33
tag
a böngézőmás mint az S3 ban az még a jelly bean böngészőn alapult, ez már chrome 18-on annak az összes előnyével és hátrányával... A lapok betöltése chrome alatt nagyon gyors, de a görgetés meg a zoom az már más tészta. Én inkább a chrome beta firefox beta combót ajánlom plusz esetleg a boat browsert. A chrome bétában a problémák jelentős részét már kikalapálták. A firefox meg meglehetősen gyors lett az utóbbi pár frissítéssel.
-
mycso
veterán
Emlékszel annó a 10.1-es tabra....az akkor volt a megahipercsúcs táblagép, aztán akkor egy délután alatt gyorsan bele is szaladtam(tunk) 3db pixelhibásba is.
Ilyen ez a nagy üzemi gyártás, de amíg szó nélkül javítják-cserélik granciában, addig minimális problémának látom (bár mindenképp probléma). -
metosz
csendes tag
Gondolj bele, hogy én több mint 9 éve villamos MEOsként tevékenykedem, és ha én ilyen beremdezéseket engednék a piacra, a jelenleg létező 3-4 konkurenciánk rövid időn belül tönkre tenne minket.
Mellesleg nagyon tetszik a készülék több szempontból is, de az nagyon látszik hogy a határidő nem csak nálunk a király, hanem Samuéknál is, pedig az "eksz" német fönököm is megmondta már, hogy: Das Qualität ist über alles übergeordnet!
Bárcsak így lenne ez mindenhol -
-
joe357
tag
Tegnap feltettem de ugyanolyan. Erősen idegesít mert note 10.1-em is software bugos (kézzel átlósan húzott egyenes vonalat hullámosnak rajzol de dúrván és tollal is csinálja) szervíz kijelzőt cserélt ua. és a végeremény a papíron válaszként hogy soft hiba majd a köv rom javítja, na ennek fél éve. Kicsit tartok attól hogy hasonló lesz a helyzet. Na jó nem károgok tovább csak 190-ért a kedvenc márkámtól bosszant.
-
joe357
tag
-
Pipiripi
senior tag
Az egyik havernak előbb megvolt a telefonja, és feltettem neki az UK szoftvert, mondván, hogy az sűrűbben frissül. Aztán nem működött az LTE neki, és visszatettem a T-mobile-ost, így az LTE megjavult. Aztán meglett az én telefonom is, és akkor észrevettem, hogy az övé utánhúz, viszont az enyém nem. Eszembe nem jutott, hogy a szoftverezés miatt van. Most magamnak is megcsináltam, és az enyém is elkezdett utánhúzni. Nem értem hogy lehet, hogy a gyári szoftverrel nem csinálta, és egy másikkal viszont igen. És hiába teszem vissza a T-mobile-ost, az utánhúzás mégis megmarad.
-
Nx
csendes tag
De, én kaptam.
Bilux: a lila utánhúzás ismert jelenség, nem kapcsolnak be elég gyorsan a subpixelek, illetve nem azonos sebességgel (azt hiszem a zöldek késnek, azért lila). Állítólag már készül a javítás, bár félek, hogy az csak annyi lesz, hogy nem kapcsolja le teljesen a subpixeleket, és akkor nem lesz tökéletes a fekete. Van egy Screen Adjuster nevű program play-en, ami gyakorlatilag ezt csinálja, kipróbáltam, annál láthatóan szürke lesz tőle a fekete (értesítési sávnál látszik jól, amikor ki-be kapcsolgatom), és nekem úgy tűnt, hogy laggol is tőle, pl. névjegyekben scrollozás (a program az egész felület fölé rajzol egy áttetsző réteget, hogy arra kényszerítse a telefont, hogy ne kapcsolja le a pixeleket, ez nyilván plusz erőforrásokat igényel)
Az USB beállításokat én sem találom, csak az értesítési sávban jelennek meg, amikor rádugod a telefont. Egyébként nincs benne USB mass storage mód (mint ahogy az S3-ban sem volt), nem lehet, hogy azért nem látja a TC?
-
s4hu|SyD^
addikt
Sok gondolkodás és nézelődés után úgy döntöttem, hogy fehéret fogok venni. Itt(Anglia) kicsit drága, 565 font a 3 szolgáltatónál, kártyafüggetlen, vagy netről 500 körül, de picit zsákbamacska nekem. Nem értek az e-bay-hez meg az Amazon-hoz sajnos. Sosem rendeltem még róluk, nem tudom miket kell néznem, amúgy 2 év garival, bontatlan, független kerül 500 fontba vagy kevesebbe. Aki esetleg szintén Angliában van ha beleférne az idejébe nézhetne nekem valami megbízhatót 1-2 nap szállítással, 2 év garival, független, bontatlan, i9505, fehér, stb. Valamiért az Amazon szimpatikusabb nekem. Ha már a telefonra költök ennyit vennék slim tokot is meg valami borítást, védőüveget vagy fóliát meg talán egy 32 vagy 64 gigás memóriakártyát is.
Az üzletekben a tokok kétszer annyiba kerülnek, mint neten.
-
zseko
veterán
Nekem sikerült megvennem 111.990.-Ft áron, a 7790Ft-os havidíjjal. De én nem most rendeltem meg, hanem rögtön mikor bejött és először akciózták április 20-26 között. Még problémám is volt, mert 22-én vonták a havidíjat, amit nem tudtak lekönyvelni, így be kellett mégegyszer fizetnem. Nem is egyet, mert 2 telefon van a nevemen, de ez hosszú és macerás leírni. De eléggé vicces, hogy a csekken befizetett összeg egy héttel hamarabb beér hozzájuk mint a csoportos díjbeszedési megbízással a bankszámláról átutalással vont pénz...
volt vele utánjárásom rendesen mire el tudtam intézni.
-
Vangelis
félisten
Rólam szintén.
Én telefonon rendeltem és még az átvétel napját is lefixáltuk mindent.
Aztán úgy jártam mint te az S4-el.
Csak nekem még külön egyedi 0ft-os áram is volt a Advence.re.
Nézz át a telenor topicba ott leírtam mindent.
De még nem fejeztem be, hatóságokkal is felvettem a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest