Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz #61600768 #63204 üzenetére
Passzol hozzá.
Amúgy melyik custom romra esküszöl? Ha a cm13-nak nem fog javulni az aksi ideje cserélni kellesz.
Mondjuk nekem minden telepítés után kuka az aksiidő, gyárinál is ez volt, 1 hét kell neki mire beáll.
Az Avast battery saver az első időkbe sokat segít, aztán ha beáll megy a francba.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
veterán
Bőrhatású akkutakaró létezik az s4-hez?
Fehérre gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyuri2008 #63214 üzenetére
Létezik több színben csak már nem találni webshopokban. Max itt a fórumon valaki aki nem használja.
-
flegga92
senior tag
-
törölt tag
válasz flegga92 #63217 üzenetére
Nekem Greenify egy romon sem jött be. Kevesebb kijelző idő jött össze ha használtam. Nem jó ha mindent hibernálsz egyrészt sok energia elmegy rá mert állandóan hibernálja az appokat másrészt sok energia elmegy amikor újra megnyitod ezeket a hibernált appokat. Ezt a kettőt összeadva az eredmény hogy jobban merül az akku mint ha a memóriában marad és onnan szedi elő.
Cm13-ban meg pláne nem kell greenify abban ott van doze funkció ami fényévekkel jobb mint a greenefy. -
Alister71
nagyúr
Valaki súgja már meg, hogy lehet képernyőmentést csinálni CM13 alatt?
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz #61600768 #63222 üzenetére
A kikapcsolós menü bekapcsolás bejött
A CM13-ban a képernyő konfigurálása durva. Eddig volt 4 előre eltárol beállítás a gyáriban, most 1000-től 10000-ig külön tudom állítani az éjszakai és a nappali kijelzőt. Olyan fehér az amoled, hogy az ips-ek is csak köszönhetnek neki
Rendesen ostorozom magam, hogy miért csak most raktam fel Eddig bíztam a gyáriban, és rájöttem, hogy kár volt.Topiklakók: akinek lejárt a garija, vagy nincs az azonnal tolja fel a 9505-re a cm13-at, és megtudja mi lakozik az S4-ben
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Eclips21
őstag
válasz flegga92 #63220 üzenetére
nem, erre gondoltam
ennek jobbnak kell lennie mint a sima nightly-nak, alucard szállítja bele a kernelt, lehet ez neked semmit se mond, de ennél jobb nincs a gyári CM meg a legalja, napi szinte építi a kernelt, úgy belehet állítani hogy kb soha nem zár be semmit persze ez csak akkor jó ha nem futtatsz egyszerre 20appot és nem játszol, akkor töltés nélkül feljönnek az alkalmazások kár hogy nem csinálja már TW romhoz
[ Szerkesztve ]
-
Trespa
tag
Az S4 -et eladtam 50 ezerért. LG G4 lesz az utód .
Nem hiszem valaha vissza térek a Samsunghoz .S3 óta nincs újítás ,az hogy üveg mostani Samsung nekem tetszik. Note5 volt a kezemben csupa maszat vissza taszító . Nem beszélve a Samsung ráerőlteti az emberre a rengetek alkalmazást . LG G4 se tökéletes ,de azon Android 6 megy már.
Meg ezek a rendszer megröccenések ,mert S4 nem fut simán a lolli és szarnak bele ..frissitéseken rajta ülnek .[ Szerkesztve ]
LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
veterán
Üdv
ha ezt a típust (GT-I9515 (Galaxy S4 LTE VE)5.0.1 rootolom ugrik a knox?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha valakinek lenne egy nem használt akkufedele.
Samsung Galaxy S4 Black Edition eredeti, bőrhatású hátlap/akkufedelet vennék.Bocsi az off-ért,de hátha itt előbb találok egyet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zord87
tag
Hogy tudom azt elérni hogy ne frissűljön a play áruházam?
Akárhányszor tőrlöm a frissitését egy pár perc múlva már megint az új play fogad.
Ötlet? -
mirra1
tag
Hogy kell felrakni ezt a cm13-at ?
Köszi. -
ElDiabloo
senior tag
Sziasztok
Párom S4-e pár órája egyszer csak kikapcsolt és azóta se kép se hang. Sürgős válasz kéne így nem nagyon olvasgattam a témában. Mivel nincs 4g-s nete gondolom a sima i9500 változat van neki, főleg hogy rózsaszín, amit itthon nem nagyon árulnak, neki is egy gsm-ből lett. Ami még fontos lehet, hogy nem gyári töltővel használta, hanem valami tab töltővel, ami gondolom árthat neki mivel erősebb. Egy év alatt egy akksit ki is nyírt teljesen.
Na de a lényeg, hogy egyszer csak kikapcsolt és azóta csak egy két másodpercre a samsung felirat jön be aztán semmi. Leírtam neki pár módszert mint például a csökkentett módban indítást, meg a hard resethez lépéshez a gomb kombinációkat. Elmondása szerint semmi reakció. Holnap reggel tudok ránézni a telefonra ezért kérdezném van-e valami tipp hogy mit próbáljak rajta, vagy egyáltalán mi baja lehet, érdemes e szerelőhöz vinni és javítható-e. -
ElDiabloo
senior tag
válasz #61600768 #63238 üzenetére
Előtte pont egy óra alatt kb. 10% töltődött csak, de utána azt mondta 60%-on volt mikor kikapcsolt.
Lehetséges, hogy az akksi már töltőn sem ad le semmit, és hirtelen úgy lemerült hogy azóta semmi ?
De ha rádugja gépre, akkor még a led sem világít, míg töltőn igen.[ Szerkesztve ]
-
szárnyacska
tag
Sziasztok volna egy kérdésem. Melyik az utolsó droid verzió a I9505 -re? A 5.0.1-nél nem lesz újabb?
-
krystman
őstag
Helló! Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan, hogy ha gépre teszem, usb-én akkor le lehetne kapcsolni az usb töltést ? Mert ha tabletre dugom a telt, akkor elkezdi tölteni, a tab, és jó lenne kikapcsolni, ha lehetne. Így lemeríti a tabot.
-
Alister71
nagyúr
Úgy tűnik a cm13 stabil használatához kell a cm recovery is, sőt azt is tudja frissíteni a telefon. Egy gondja van, a gaps-ot nem tudja telepíteni. Magát a romot fel lehet rakni de a gaps miatt fel kellett tennem a philz-t. Viszont ezután csak visszaraktam a cm recoveryt ès elèg stabilnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest