- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
Roland0224 #1454 üzenetére
Mégsem alszol jól!
-
Dzsana
senior tag
Kollégám most mondja, hogy a sima S3-asa befrissült neki magától a lollipopra. Azt mondja, kicsit meglassult tőle. :-(
Én viszont mégsem leszek S3 neo tulaj, a bolt harmadjára mondta vissza, és tette függőbe, berágtam rájuk. De ezt biztos a sors akarta így, mert közben rászaladtam szinte ugyan ebben az árban egy S4 LTE-re, 1 év garival. Úgyhogy S4 tulaj lettem. -
Dzsana
senior tag
Mindenképp, elméletileg holnap már a kezemben lesz. Telefonon azt ígérték, de nyilván holnap meglátom, mi lesz leírva, az lesz a mérvadó. Az interenetes vásárlás varázsa, hogy 14 napon belül visszaküldhetem, indoklás nélkül, ha valami nem úgy van. Az első dolgom lesz, hogy beregisztrálom a Samsung oldalán, s rögtön kiderül minden, hogy engedi-e.
-
Dzsana
senior tag
Valahol azt olvastam, hogy ennek a kijelzője még kevésbé karcolódik, mint a gorilla glass, meg azt mindenütt pozitívumként említették, hogy több a RAM benne, továbbá a videókártya is, és a proci is gyorsabb benne.
Igen, telefonon is megerősítették, hogy két év gari van rá, csütörtökön hozzák, majd akkor kiderül. Utánvétes, nincs gond. -
Dzsana
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Én innen vettem, kéket szerettem volna, az nem olyan snassz, ennyiért egész jó áron kínálják, 12 hó Samsung, majd 12 hó forgalmazói garanciával.
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, én is beléptem a klubba, keresgélésem során arra jutottam, hogy még mindig ez a legjobb ár/érték arányú telefon, ami ma kapható a piacon. Ugyan ezt a tudást egy kínai csoda 15-20k-val többért tudja csak, mégis agyon ajnározzák őket. Na mindegy. Azt szeretném kérdezni, hogy a telefonon van-e képernyővédő fólia gyárilag, vagy venni kell rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged