- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Hétköznapi használatban nem nagyon. Különbséget nem nagyon lehet észrevenni. Akkor lehet, ha gyorsabbra váltasz, majd ezután vissza a lassabbra. Pl. a korábban említett Pocket Neo-ra felraktam egy korábbi romot (cm11) és leteszteltem, ezután alá a friss kernelt ugyanúgy (jól) teljesít rom-tól függetlenül. Itt az a kérdés ki mire használja. Ha megemlítem, hogy a tesztben csak 4-5 fps-el megy (bizonyos résznél) az i9301 míg a másik (LTE) 11-12 környékén, akkor van különbség. Lehet egy S4 18-20 fps, S5 30 fps, csak hasra ütöttem. Ha valaki ilyen erőforrás igényes alkalmazást használ és annak látható következménye van pl. szaggatás, az eléggé zavaró lehet. Vegyünk egy s3 neo-t és egy s5-öt. Alkalmazásokban lépkedsz ide-oda s3 neo 500ms alatt megnyitja az alkalmazást míg s5 250ms alatt. Az s3-at használva 500ms elfogadható, mert nincs viszonyítási alap (kivéve, ha előtte s2 vagy s1-ről váltott az illető és úgy érzi repül a neo
). Majd s5 tulajdonossá válva, (mert az s6 lenyomta az árát) több hónap elteltével ismét neo kerül az ember kezébe, lehet elcsodálkozik, hogy "úristen mi ez?". Nekünk az a feladatunk, hogy a a lehető legjobbat kihozzuk belőle, mielőtt leváltanánk.
Itt van két Pocket Neo, ugyanaz a vas. Van különbség köztük, nem is kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest