Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
smobika
tag
Szia ! Úgy vettem észre, hogy gyorsabban kapcsolódik a wifihez, ugyan azokkal az általam telepitett és használt programokkal több szabad ramot is hagy, igaz hogy én azonnal rootoltam és a sok gyari cuccot azonnal töröltem belőle. a gps a magyar rommal is gyorsan felált eggy 8-10 müholdal ez ahogy elindul az igo szinte eggy másodperc alatt 15-19 müholdra ál rá, eddig ennyi az aku idöd pár napig tesztelni kell, körülbelüre akkor mutat már ideális értéket addig felesleges róla bármit is mondani, hogy jobb vagy nem !!! eddig ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest