Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Sziasztok.
Nekem akkor csinálta a merülést, ha kiakadt a proci. Gyári és cm11 1190Mhz-en nyomta míg cm12 1401-en. Bezártam mindent de nem váltott vissza, restart után rendben. Cm12 van fent, egyszer csinálta. Mitől meghatározása még folyamatban. Legközelebb jobban kivizsgálom. Természetesen alvó mód (deep sleep) felejtős maradt, csak azon az egy frekin maradt. Min 300Mhz-re nem ment. Ilyenkor eléggé langyosodik a hátsó alsó fele. -
ezso
tag
Szerintem első körben próbálj egy resetet nyomni neki. Ha úgy jó, akkor telepítsd vissza a programokat, a feleslegeseket lehet leszedni.
Nekem is volt hasonló "hibám" bár nem ennyire brutális. Estétől reggelig mínusz 10-12%.
Hiába kerestem, látszólag semmi szokatlan nem futott. Egy Clean Master (amit egyébként is használok) plusz egy újraindítás megoldotta.
Most simán 4-5 napot elmegy, ha csak telefonálok. (Wifi, Viber, 3G állandóan fut), fészbúk és egyéb dolgokat nem szoktam telefonról használni. -
Levmen
tag
Ha mindent leszedtél és az nem segített, akkor 1-2 alkalmazást le kell tiltani amit használ és ami fölösleges. Ki kell taktikázni. Bár ha használtál tisztítóprogramot is(pl CM) és nem segített, akkor passz. Vagy töltés után újraindítani és megnézni reggelre. Nálam 2-3% merül egy éjszaka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Starlink
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 PRO 5G
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest