Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Nekem még nem volt gondom ezzel a telefonnal (már rájöttem, hogy a múltkori leállás az én hibám volt), szal én csak ajánlani tudom.
Egyik készüléknél sem lehetsz biztos abban, hogy nem fogsz ki véletlenül egy hibás darabot, csúcstelefonok is kerülnek néha szervizbe. Bármelyik topikba benézhetsz, és találkozni fogsz hibákkal, mivel ezért vannak a fórumok.
Amúgy ha nagyobb összeget is szánnál rá, de sokallod az S5 árát, sok telefon van a 2 között is... Samsung J5, A3, Sony M4 Aqua, Huawei P8 Lite, Honor 6, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Iphone 12 fekete 64GB független
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest