Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
riszter
üzenetére
A fórumokkal az a baj (bár nem is baj, mert erre van a fórum, csak félrevezető lehet, ha valaki beleolvas), hogy általában azok írnak, akinek problémája van (meg azok, akik megoldást keresnek rá), akinek meg semmi baja, az nem fog csak azért ide írni, mert minden tökéletes.
Ebbe a topikba is szoktak írni problémákat, de ez nem jelenti azt, hogy általános dolog lenne, az én telefonommal sincs probléma.
Az jó kérdés, hogy elérhető-e nálunk hivatalos kitkat a dual simes verzióra, fogalmam sincs, nem biztos.
Az 2100 mah-s akkut nem nevezném erősnek, inkább átlagos teljesítményt nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ebbe a topikba is szoktak írni problémákat, de ez nem jelenti azt, hogy általános dolog lenne, az én telefonommal sincs probléma.