Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Segítsetek légyszi!!! Minap egyszerre, egymás után az asszonyom számítógépét majd a telóját(S3 Neo), majd az én számítógépemet és az én telóm zárta a sort(Alcatel OT-955) megfertőzte valami pop up malware/virus. Az én laptopom már be sem merem kapcsolni. Ez a POP UP internetes böngészőt fertőzi és a regisztrit, reklámoldalakkal bombáz, eltéríti, a kívánt oldal helyett szarságokat dobál+appokat telepít kérés nélkül, vagy kérésre nem válasszal illetve visszalépés esetén is . Jellemzően 18as karikás oldalak. Számítógépnél lehet sikerült megfognom már 2 napja írtom öket éjjel-nappal spy/malware írtóval+vírusírtó+böngésző reset...stb. de a telefonon hogyan kell ezt csinálni ? Leszedtem a google play ről az első 2 malware írtót, de nem járt sikerrel, sőt az egyik csak kaput nyitott és még több szarság jött. A másik talált 3 fenyegetést az Sd-n de nem tudta törölni, azt írta hogy manuálisan töröljem. A download mappában van 3db ua. az app, de nem lehet törölni fájlkezelő progival sem (totalcommander). Kivettem az SD-t és gondoltam akkor kuka és veszek bele egy újat, nagyobbat (csak 4GB os), de SD nélkül a telót bekapcsolva is dobálja...tehát a telón is van amit a kereső nem is talált meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi