- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huberpe
aktív tag
szaisztok!
két hét tapasztalatait írnám le. miután feltelepítettem az összes programomat (kb 30 db) a telefon még mindig reccenésmentesen végzi a dolgát, és átlagosnál több nyomkodás mellett is simán kibír kb 2,5 napot. piszok gyors az előző s advance-hoz képest. a kijelző nagyon jól látható erős napsütésben is. ami viszont negatívum és kíváncsi lennék, hogy csak nálam fordul e elő:
1. a telefonálás közbeni hangerő nálam maximumon is elég halk (de legalább szép tiszta
2. a hátlapja bizonyos esetekben durván melegszik
3. az automatikus fényerőszabályzó nincs a helyzet magaslatán. néha 3-4 mp után után látványosan felrántja a fényerőt
+ a hátlap egy ujjlenyomatmágnes, de ez nyilván csak engem zavar
++ valahol fellelhető biztosan, hogy gorilla glass van e rajta vagy sem? sehol nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest