Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz
AngiBangi
üzenetére
Köszi a választ
külföldön voltam így nem tudtam megnézni ,én utána jártam és nagyon nehezen találtam az egyik helyen azt mondták hogy azért nincs mert a szélén nem tapad meg rendesen olyan mintha levegő lenne alatta gondoltam magamba jó ez biztos hülye egy másik telefonosnál volt 4000 Ft- ért fel is rakta de a szélén olyan mintha nem tapadna nem meg nem jön fel de van alatta levegő egyszóval ez nem a te hibád hanem kehet ezzel a telefonnal nem kompatibilis 100%-ban ez az üveg lap nekem így van most rajta nem zavaró meg lehet szokni a szélein körbe egy kb. 2 mm-es sávban van ez a "probléma" átlátni rajta ott is de mondjuk nem 100 %-ban hanem csak 70 % vagy nem tudom de most egy darabig marad ez aztán lehet megy rá egy sima fólia
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Assetto Corsa Rally
- Netfone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Közel három percnyi csend
- További aktív témák...
- Huawei P40 lite
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
külföldön voltam így nem tudtam megnézni ,én utána jártam és nagyon nehezen találtam az egyik helyen azt mondták hogy azért nincs mert a szélén nem tapad meg rendesen olyan mintha levegő lenne alatta gondoltam magamba jó ez biztos hülye egy másik telefonosnál volt 4000 Ft- ért fel is rakta de a szélén olyan mintha nem tapadna nem meg nem jön fel de van alatta levegő egyszóval ez nem a te hibád hanem kehet ezzel a telefonnal nem kompatibilis 100%-ban ez az üveg lap nekem így van most rajta nem zavaró meg lehet szokni a szélein körbe egy kb. 2 mm-es sávban van ez a "probléma" átlátni rajta ott is de mondjuk nem 100 %-ban hanem csak 70 % vagy nem tudom de most egy darabig marad ez aztán lehet megy rá egy sima fólia