Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Az onnan származikot úgy értettem, hogy kínában csináljak mindet csak más matrica kerül rá. Én pont fordítva csináltam. Megvettem és egyből kapta a vastag hátlapot. A gyári mindig ki akart csúszni a kezemből, egykezes használat esetén. A %-ot nem szoktam már nézni csak tájékoztató jelleggel. 4350mV-ról lemegyek 3000-re. Hivatalosan a 0% 3400mV, de van olyan eset már 3600-3700 körül bedobja a nullát. Volt olyan, hogy 0%-on még egy napot simán használtam. Persze nem megterhelve. Készenlét, beszélgetés, böngészés, más egyéb programok. A gyári 3.8V cellafeszültségű míg ez 3.7V. Tehát itt bírja tovább. 3.4-ig elég jól bírja, de alatta már figyelni kell. Telefonálni órákat lehet még, mert ugye ki van kapcsolva a képernyő. Persze a torony közelsége sem árthat a kisebb adóteljesítmény miatt. A gyári szofverrel kiakadtak a magok, ott van még a qcamera hiba ami valójában terhelte a cpu-t, ezzel csökkentve az akku ℅-ot. Lollipop-ot használva a kiakadt mag megszűnt. Qcamera itt is volt, de frissítés óta rendben. Bár most nincs skype-om. Röviden ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS ROG Ally
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Iphone 13 Pro
- iPhone 13 128GB Független ÚJSZERŰ/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4567
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest