Új hozzászólás Aktív témák

• turbobusa

senior tag

Eddig Apple-t használtam, amit szeretek a mai napig is, de szeretnék mást is kipróbálni. Nyilvánvalóan Android platformot néztem s ezen belül is a top high-end szegmenst. S3 személyében találtam ezt meg. Néhány dologgal nem vagyok teljesen tisztában és szeretném a segítségeteket kérni ez ügyben.
    Mennyire hajlamos a kopásra a mobil? Tennék rá egy szilikon hátlapi tokot, de az eleje továbbra is ugye védelmen kívül lenne. Így használtam a 3gs-t is és semmi baja nem lett.
    Kamera színhűsége milyen? Kijelzője mennyire részletgazdag és "pixelmentes"?
    Akku mennyire bírja?

Gondolkodtam, hogy mire kellene cserélnem, Apple tetszik, de valahogy sokkal nem okosabb a rendszer miatt a készülékei, inkább kamera, kijelző tekintetében mutatkozik meg.
    Szeretem mert tényleg nem volt így bajom vele, könnyen kezelhető, mégis látványos elemekkel van tarkítva.

S3-nál tetszenek a dolgok, egyedül a rendszer miatt visszakozok meg a burkolat tántorít el valamelyest. Nem tudom az utóbbi mennyire idegesítő?

Most ha megvárnám az új szifont, akkor gyakorlatilag drágábban lenne egy olyan mobilom ami jó, de nincs semmi újdonság benne, hisz az ios6 már kint van és leleplezett mindent. Minőségérzet biztos ugyanúgy lesz, de nagyjából ennyi.

Mondjatok valamit ez ügyben létszíves!

Új hozzászólás Aktív témák