Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Na és én akkor a Note-tal mit mondjak? Érdekes, de egy kézzel tökéletesen tudom használni a "kis" tepsit a magam 188 cm-ével. Plusz az az eddig 10 millió másik Note vásárló? Meg az S3 rekordokat döntő eladásai? Úgy érzem, hogy nem hiába növeli a Samu a képernyőméretet - egy bizonyos pontig, ami pl. a Note alatt van, kisebb embereknek tényleg nem való. Igy is viszik, mint a cukrot. Különben én is remélem, hogy hasonló hardvert pakolni fog kisebb kijelzővel szerelt készülékbe is!
A tesztet olvasva kicsit kedvet kaptam az S3-hoz, de aztán megnéztem egy összehasonlitó videót a Note-tal, és irtó kicsi... --- egérmozi
Az irás jó, összeszedett, az akkumulátor üzemidejét lehetett volna kicsit jobban részletezni, és láthatóbb helyre tenni.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új Garanciális RGB Gamer PC//I5 12500, 16GB 3200MHZ, RX 6600XT, 240 és 512GB SSD Használatra készen!
- I5 10600KF, RTX 3060 12GB, 32GB DDR4
- Lenovo B50 i3-5050U 6GB 256GB SSD
- Dell OptiPlex 3020 SFF PC / 8 GB RAM / i3-4170 / 128 GB SSD / WiFi / Windows 11 Pro
- High End Nad M50 hálózati zenelejátszó Streamer
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest