Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
Kedves Mindenki! Elhagylak benneteket, váltottam egy Honor Magic V2-re! Köszönöm az eddigi támogatást, segítséget! Biztos vagyok benne, hogy még visszatérek, ha nem is S22-re, de Samsungra! Azért a Watch 6 Classic megmarad! Még egyszer köszönök mindent! Nagyszerű csapat vagyunk, vagytok!
-
nylacika
aktív tag
Irigylem az örökké pesszimista embereket! Legyen benne.... ja, nem! Nélküle örömük!
-
nylacika
aktív tag
Lányomat megleptem egy S24-gyel... Kamera no comment, ver mindent... meg minden más is... Szerintem hamar váltok én is...
-
nylacika
aktív tag
Kamera témához szólnék pár saját tapasztalatot. Nem vagyok profi, nem is akarok az lenni. A legtöbb emberrel egyetemben nekem is az a lényeg, hogy automata módban vállalható képek készüljenek egy nem olcsó telefonnal. Van, akinek működik a fórum szerint, többek között én is azok közé tartozom, akinél vállalhatatlan a képek minősége, főleg a beltéri és az éjszakai. Tegnap feltettem a gcam appot, ezúton is köszönöm subset fórumtársnak a leírást és a megosztást! Ég és föld! Hihetetlen, hogy mennyivel élesebb, kontúrosabb a gcam-mel készült felvétel ugyanonnan, ugyanarról, ugyanabban a megvilágításban. Ha valakinél működik a gyári kamera kifogástalanul, örüljön neki, akinek nem, annak javaslom a gcam-et!
-
nylacika
aktív tag
Nem csak Google Pay...
https://hvg.hu/tudomany/20230906_otp_bank_garmin_pay_xiaomi_pay_google_pay_mobilfizetes_kartya_bedigitalizalasa_simple
-
nylacika
aktív tag
Üdv és BÚÉK mindenkinek! Tisztelettel érdeklődnék, hogy van-e jelenleg akció a samu oldalán kuponnal kapcsolatban? Jóbarátom tervezi S22 Ultra vásárlását és a készülékbeszámításon felül szeretne kuponos engedményt is. Ha valaki tud esetleg segíteni, azt megköszönném!
-
nylacika
aktív tag
Ma engem is utolért az újraindulás... Eddig nem volt semmi hasonló, viszont ma az asztalon pihenve a kicsike úgy gondolta, hogy újrakezd mindent... Még szerencse, hogy észrevettem! Melóban kicsit kellemetlenebb lett volna...
-
nylacika
aktív tag
https://kepkuldes.com/image/U8i8Pt
Bekapcsolás után pár perccel mindig feldobja a telefon. Amióta megvettem,mindig ezt csinálja, azóta e-simmel használom, T-s a készülék... Valaki tapasztalt hasonlót?
-
nylacika
aktív tag
Érdeklődnék, hogy másnál is produkál-e olyat a telefon, hogy játék közben rendszeresen kilép és bezárja az alkalmazást? Előtte Note 10 Plust használtam és sosem fordult elő ilyen probléma. Kicsit gyerekes, de Angry Birds Blastnál eléggé fel tud idegileg b.szni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest