Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
jaja, igen, értettem igazából, szerkesztettem is azonnal, esetleg nézz rá, ha van kedved erről elmélkedni
Nekem nem jön ki a matek, de elfogadom, ha én "nem ittam meg még a reggeli kávém" esete áll fenn(tényleg nem ittam még
)
Közben ha azt nézzük, hogy ott volt egy - nyilvánvalóan teljesen irreális - több mint 17h-s képernyő idő egyszer (vajon miből?! egy akkuigénytelen alkalmazás sötétre húzott vagy kikapcsolt képernyővel? ... elképzelni nem tudom) akkor értem az azt átlagot. Csak éppen nem reális!
link -
vectras
tag
Egy ismerősöm jelezte pár napja hogy ha megválok tőle őt érdekli. Életemben nem buktam még telón ekkorát 1 hónap alatt de ennek igy semmi értelme. Már mindent visszavettem, kikapcsoltam és így is necces a nap. Ha rendesen használom mint az előző samumat 3 óra Sot az kevés
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest