Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2128) Criminal017


Criminal017
őstag

Sziasztok!

2014 óta Xiaomit (2013 óta MIUI-t) használok, viszont kezd elegem lenni a MIUI-ból, meg a Xiaomi telefonkiadási és frissítési stratégiájából. Jelenleg egy Xiaomi Mi 9-et használok, az volt a terv, hogy egy Xiaomi 12 Pro váltja, de az egy melegedő bughalmaz lett sajnos a maga 450 ezres árával.

Volt nálam fél évig egy Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon), bejött alapvetően a OneUI, viszont a telefon sajnos túl "kocka", szóval nagy volt. Barátnőmnek adtam, azóta is használja megelégedéssel, úgyis a táskájában hordja. :))

Megtapogattam már az S21 FE-t, sokkal kézreállóbbnak találom.
Olvasom a Snapi 888 melegedését, mennyire vészes? Nem játszom telón, viszont minden mást annál is aktívabban használok.

Van érdemi különbség a 128 és a 256 Gb tárhelyes között? Most is vígan elvagyok 128 Gb tárhelyen, csupán azért kérdem, mert rengeteget fotózok telefonnal, a mostani telóm 5-8 megás képeket készít.

Mire érdemes még figyelni ennél a telefonnál? Olvasgattam a fórumban, szóval nagyjából képben vagyok. Frissítést várhatóan meddig kap még? Ez már a "kibővített" ciklusba tartozik?

Illetve hol érdemes most megvenni? Volt akció a Samsung oldalán, kissé lemeradtam. Vodafonenál is néztem a csomagomba beépítve részletre, úgysem rossz.

Bocsi a hosszú szövegért... Köszönöm előre is a válaszaitok!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.