Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz #16820480 #1145 üzenetére
Ez valóban igaz, de nem hiszem, hogy egy perc alatt ennyién csatlakoznának fel/le. Ettől függetlenül van benne ráció. A Soulfly féle magyarázat már inkább magyarázza a jelenséget, mert nem messze van a torony határa. Erre nem is gondoltam, hogy a távolabbi toronyra átcsatlakozna, nem logikus lépés. De ez mindent megmagyarazna ott.
-
*RLaci*
addikt
válasz #16820480 #1311 üzenetére
Ez mondjuk igaz, ha Kínát és az almát kivesszük eléggé szűk a piac.
S@c@ Nem játszom nagy energiaigényű játékkal, abszolút átlagfelhasználó vagyok. Hívás. mail, viber, navi, fotó, böngészés, yt, stb.... Így olyan 2nap 5 óra sot körül meg van. Ez egy fajta alap nálam, hogy ezt hozza egy telefon.
-
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz #16820480 #1760 üzenetére
Adaptív a frissítés igen. De hát aki sokat nyomkodja annak pörög 120hz-en.
Na meg az olyanok is fogyasztanak, mint az AOD.Apropó, mi a titka ennek az ultrahangos ujjlenyomatolvasónak? Eddig fizikai olvasós telefonom volt. Ezzel van, hogy 10-ből 10x eltalálom, de van, hogy 10-ből csak 3x.
-
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz #16820480 #1764 üzenetére
Vegyes a kép eddig. Mai napom pl. 100%-os volt, minden kísérletet felismert. 3 napja pedig jó, ha 50% volt. Szóval biztos az én ujjammal vagy módszeremmel van baj, mert az ujjlenyomatolvasó állandó. Amúgy azt vettem észre, hogy a gyári kijelzővédő nagyon csúszós, és néha megcsúszik az ujjam az olvasás közben. Ezt lehet le kell cserélni.
Itt 3 módszer van AOD-ra. Mindig aktív, érintésre aktív, és beállított időtartamban aktív.
-
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz #16820480 #1844 üzenetére
Azt írja, hogy minimális az akkuhasználat. De tudod az alkalmazásfejlesztőknek akkor lehet hinni, ha ló legel a sírjukon. Nekem tegnap este óta 0.9%-ot ír, de az a gond, hogy az én felhasználási szokásaim nem mérvadóak sajnos (én a watch active 2-t használom értesítésekhez). És ami külön tetszik eddig benne, hogy a beépített aod-t használja.
Nyilván itt is a pro verzióval lehet minden funkciót elérni, ami 1490 HUF.
Van benne power saving mode is amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
-
kasata91
tag
válasz #16820480 #2078 üzenetére
Jelenleg csak USB-s töltőfejem van. Type C-s nincsen. Nem tudom mikor jött ki az első TypeC-s adapter, de akik akkor vettek telót azok még nem vesznek új telefont most.
HA 3-4 éven át futtatták volna át a TypeC-t és utána elhagyják még meg is értem a "környezetvédelem" takarózást. De így a nettó lehúzás a cél.
Az meg hogy lassan egy félmilliós telefont csak nejlonszatyorban nyomnak a kezedbe az a vásárló maximális hülyének nézése és fillérßaszás.Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
válasz #16820480 #2081 üzenetére
Pont ezaz, hogy csak akkor van olyanod ha 2 éven belül vettél új telót. Oké, korábban én is évente cseréltem de az S8-ra még most sem volt panaszom.
Ha meg már kiadok egy pár feature-ért 300 ezret (pl. 25W gyorstöltés vagy a 120Hz) akkor világ hülyéje lennék ha 60Hz-en használnám és régi töltővel tölteném nem?
Bár ez a teóriám ott bukik hogy 99%-ban éjjel töltöm ott meg olymindeg hogy 1 óra vagy 3 óra mire felhúuzzaTrust me I'm an engineer
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Linux kezdőknek
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest