- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
NavySeal #7211 üzenetére
Jól írta a kolléga, ne próbálkozz az öntapadós üvegfóliákkal. Szívás lesz...nem jók az Edge kijelzőre a lekerekítés miatt.
Én itt írtam BestSuit-ról. nagyon bevált. Én is a Whitestone Dome Glass-on gondolkodtam, de ahogy néztem a videókat róla. Tök ugyan azon az elven működik, mint pl. BestSuit, csak majd 7-10x-es áron. Ez a BestSuit 2500,-pénz és benne van minden ami kell a tökéletes felrakáshoz. Matrica kitt, hogy leragaszd a hangszórót, törlőkendő. UV lámpa. Minden szir-szar. Egyedül ez a varázs keret nincs hozzá. Ahogy érzed. Ha elbaszod a 20ezres Whitestone Dome Glass-t...mert azt is el lehet, mondjuk levegős lesz, vagy bekerül az üveg alá egy koszdarab felrakáskor, akkor leszel szomorú, de nagyon. 20 ezer ment a kukába. Ez a BestSuit ugyan azt tudja töredéke áron. Ha meg elcseszed, akkor itt 2500,- ment a levesbe.
De Te tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest