Új hozzászólás Aktív témák

• cinemazealot

addikt

válasz szabonagyur #8537 üzenetére

Én a technika korát nem sorolnám ide. Amiket felsoroltam, szerintem alapvető problémái a folyamatos miniatürizálásra törekvő digitális fényképezésnek, nagyjából azóta, hogy beszélhetünk digitális fényképezésről. Persze mondhatjuk, hogy ma már sokat segít a képfelismerés ("ott egy kutya, nyilván az a kép tárgya"), de ugye ez is tévedhet ("várj, mi van, ha a kutya valójában a szőnyeg mintázata és kisgazdám igazából a növényt akarta megörökíteni?"), amin a miniatürizálással bevonzott hátráltató tényezők (növekvő zaj, nem létező mélységélesség stb.) csak tovább rontanak.

#8536 Puma K
    Fenntartom magamnak a tévedés jogát, de az is enyhén vicces, hogy pl. a minap megjelent egy cikk az S23 Ultráról, néhány fórumtárs meg már-már azt látta bele a projektbe, hogy Sir Ridley Scott annyira rá volt szorulva a relatíve kompakt eszközre, hogy egy piaci megjelenés előtti prototípust kért a Samsungtól. Az meg se fordult a fejében, hogy fordítva ül a lovon, és ez igazából egy a Samsung által megrendelt marketing anyag volt azért, hogy elhitesse a vásárlókkal, hogy a telefonnal egy csapásra Ridley Scott lesz belőlük. Nyilván nem. :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés