- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #8825 üzenetére
Csak kábeles net megosztás és töltés menne róla, ha van ilyen lehetőség.
-
plaszy
őstag
válasz
cinemazealot #8780 üzenetére
Azt én nem használom, nem is használtam. Tár bővítés sem hiányzik, nekem elég a 128 GB.
-
plaszy
őstag
válasz
cinemazealot #8777 üzenetére
Nem kell aggódni, én S22-re váltottam.
Igaz, közben volt egy A53 is.
-
ZeCse
csendes tag
válasz
cinemazealot #8682 üzenetére
Köszönöm, erre (felső mikrofon zajszűrés támogató funkció) nem is gondoltam! Meg fogom annak a tisztítását is ejteni.
Egyébként a hangfelvevővel sokkal érzékenyebb volt a felső mikrofon, mint az alsó. -
sfefe
addikt
válasz
cinemazealot #8667 üzenetére
Nálam akku kapacitás:74%
Állandóan gyorstöltés..
Délelőtt mindig autóban kábelen meg ha 100on van akkor is, Android autó miatt... (Én nem hiszek ebben a hülyeségben, hogy a gyorstöltés tönkre teszi meg tartsa az ember 30-80% között... Soha nem használtam így és 4.5 éves már....)
4.5 éves a teló akkor még nem volt cserélve.. bár mostanában tervezem...
Napközben úgy bírja ki ha keveset betétek....kb 11-től 5-ig... -
uregpapa
csendes tag
válasz
cinemazealot #8664 üzenetére
Sajnos ez sem segít.
-
robyg
senior tag
válasz
cinemazealot #8607 üzenetére
Most utána olvasgattam ennek én is.
Osztom a te véleményedet. Lehet azért bírja még ilyen jól a telóm mert nem gyors töltéssel etettem. Tuti ha most elkezdeném használni kinyírnám egy év alatt az akksiját.
Nem kell a nagy teljesítményű töltő hozzá elég egy 15W-os.
Én most vettem egy 45W-os Samsung töltőt és BlitzWolfos kábelt. Ha engedélyezed a gyorstöltést a telón max 13W-ot fogyaszt.
Én is hosszútávra vettem a mobilt. Szeretem nagyon kompakt,felszereltségben is nagyon jó.
A probléma valóban az amit írtál,hogy előbb utóbb rá leszünk kényszerítve,hogy cseréljünk. Lásd a 3G-ét megszüntetik. Csak 4G (előbb utóbb ennek is kapút nyílván több év múlva) vagy 5G. Meg a szoftveres támogatások vége.Ui.: Gyorstöltésnél figyelni kéne a hőmérsékletet, hogy alakul. Ha nem nagyon melegszik lehetne használni. Kérdés mennyi amit elvisel az akksi 30 fok.
Autóknál más a tészta ott kell a kraft hogy hamar fel lehessen tölteni. -
migabi24
nagyúr
válasz
cinemazealot #8586 üzenetére
Ennyire azért nem dobálják gyorsan az android verziókat ne pánikolj
-
sfefe
addikt
válasz
cinemazealot #8586 üzenetére
Szerintem meg pár évig simán menni fognak... Droid 12es van az még soká fog kikopni....
-
migabi24
nagyúr
válasz
cinemazealot #8582 üzenetére
Szerinted frissítés nélkül használhatatlan? Ugyan már🤣
-
zsolez76
tag
válasz
cinemazealot #8582 üzenetére
Igen,Én is a mérete miatt döntöttem az S10e mellett. S20fe volt előtte,de nem tudtam megszokni a péklapát méretét. 2 évest lecseréltem egy 4 évesre.
S22 lesz majd a fojtatás,de hogy nem lehet bővíteni a memóriát,ez eléggé visszatart még..A jack dugó nálam nem létkérdés.
-
migabi24
nagyúr
válasz
cinemazealot #8580 üzenetére
Hát mi a regalaxy után azért még 4 évet boldogan elhasználjuk
-
Lasersailing
senior tag
válasz
cinemazealot #8557 üzenetére
Bocsánat, igen.
sikerült jó nagy hülyeséget írnom...
-
milespress
csendes tag
válasz
cinemazealot #8535 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes választ!
Többségében egyetértek veled mindenben, amit írtál.Viszont azért azt megjegyezném, hogy ez volt az első telefonom, ahol tényleg működött a point and shoot. Nem kellett néznem a fény szögét, a hátteret, semmit, fotóztam és tökéletes lett az eredmény korábban. Megszokásból mindig több képet lőttem, hogy kiválasszam a legjobbat, de nem tudtam, mert mind jó lett. Most már nincs ilyen, általában mind rossz a korábbiakhoz képest.
Régebben, ha az akváriumról csináltam képet semmi utószerkesztést nem igényelt, mert jól visszaadta a színeket. Most ugyan olyan viszonyok mellett a színeket mindig állítólagnom kell, hogy hasonló eredményt érjek el.
Köszönöm még egyszer a segítségedet!
-
Puma K
nagyúr
válasz
cinemazealot #8538 üzenetére
A fanatizmus félelmetes dolgokra képes...
Az komoly... nem pite a tag
-
Puma K
nagyúr
válasz
cinemazealot #8535 üzenetére
Nem tudtam volna ilyen részletekbe belemenni és így kielemezni a linkelt képet, hogy miért nem jó példa a telefon "szándékos avultatásának". De nekem is ez jutott eszembe, hogy az adott helyen és viszonyok között lőtt képpel van a baj és nem a telefonnal.
Az meg a másik, hogy sokan úgy fotóznak, hogy nem böknek rá a kijelzőn, hogy mire fókuszáljon a telefon és mit akar igazából lefotózni az ember. Lehet a vakvilágba is lőni képet csak akkor a telefon fog keresni egy pontot amire fókuszálni fog. Ez pedig nem a telefon, kamera vagy a szoftver hibája. Ez már a felhasználón múlik.
Anyám is problémázott, hogy az újabb telefonja milyen sz@r képeket lő ahhoz képest hogy mennyibe került. Aztán megmutattam neki, hogy hogyan is kéne használni a technikát és azóta küldi a macskáiról a képeket és videókat
és örül a képeknek-videóknak, hogy milyen szépek rajta az állatai, virágai, kertje stb
Fotózáskor ő sem figyel oda a környezeti tényezőkre és nem is fog, mert a pillanatot akarja megörökíteni ami rendben is van. Csak a kütyünek meg egy kis segítségre van szüksége adott környezeti tényezők között, hogy mutassuk meg neki mit szeretnék fotózni és akkor az eszköz kihozza a lehető legjobb lehetőséget.
Még annyit a linkelt képhez, hogy a fényes padló, fénylő dohányzóasztal és fényesen tükröződő felületek a kamera-fókusz-fényérzékelő számára olyan mintha egy futónak súlyokat tennél a cipőjének a talpába... meg fogja csinálni amit mindenki elvár tőle, de nem az lesz a végeredmény mint amire mindenki számít.
-
milespress
csendes tag
válasz
cinemazealot #8532 üzenetére
https://linksharing.samsungcloud.com/zNHygj6yrfbb
Ezen a képen a levélen kívül semmi nem éles és nem is az volt fókuszban.
Köszönöm, hogy foglalkozol vele! -
szabonagyur
félisten
válasz
cinemazealot #8532 üzenetére
Szerintem ez inkább placebo jellegű dolog, hogy régen mennyivel jobb volt.
Én is éreztem néha, hogy régebben jobb volt, aztán mégsem. Más téma volt fotózva, más helyzet stb.
-
Puma K
nagyúr
válasz
cinemazealot #8424 üzenetére
Ezt inkább kihagyom köszi
2 kábelt akarok venni. Egyet itthonra a gyári helyett ami a dobozában volt... és egy továbbit az irodában használt helyett... az itthoni van megtörve a kábelen és az irodai pedig a csatlakozó házánál. A harmadikat ami még egyben van... azt használom az autóban.
-
sfefe
addikt
válasz
cinemazealot #8346 üzenetére
De semmit nem állítok rajta...
Újra raktam vagy 5x már és egyszer csak át áll ilyen szarra..... -
sfefe
addikt
válasz
cinemazealot #8340 üzenetére
Most leszedtem megint most nincs... De egy idő ott lesz ez a szar..
-
válasz
cinemazealot #8308 üzenetére
Nagyon bátor vagy. Elég egy rosszul bekötött átalakító (ami noname-nél simán előfordul), és annyi a telefonodnak. Rosszul bekötött type c kábel tett tönkre chromebookot is, a telejs alaplap kuka lett.
Type C-n soha nem szabad spórolni (se átalakítón, se kábelen), csak megbízható márkát szabad venni, még akkor is, ha az a többszörösébe kerül a noname-nek. -
válasz
cinemazealot #8254 üzenetére
Azért vigyázni kell az ilyen noname dolgokkal, mert ha rosszul van egy vezeték bekötve, ami ezeknél az olcsó cuccoknál előfordul, akkor végleg is tönkre teheti az eszközt, amit rádugsz. Egy pár százezres telefonnál ez már nem vicc.
Pár éve még cikkeztek is ezekkel kapcsolatban (bár az sima USB C kábel volt, nem átalakító), amikor egy Google mérnöknek vágta galyra az egyik olcsó kábel a Chromebookját (ki kellett dobni).
Szóval mindig érdemes megbízható márkát venni a vezetékekből, átalakítókból (főleg az ilyen megfordíthatókból, mint az USB C).
-
kaciokos
őstag
válasz
cinemazealot #8254 üzenetére
Nekem is van 3 ehhez hasonló átalakítóm, de elég nagy az ellenállásuk, a 3-ból kettő eléggé lelassítja a töltési folyamatot, viszont az enyém adatátvitelre is működik, mondjuk én is ritkán használom.
-
KoryHu
aktív tag
válasz
cinemazealot #8207 üzenetére
Szinte ugyanezeket tudom írni, 3 év alatt szerintem már csináltam 500 db felesleges képernyő képet
,s az én feleségem is A51-et használ, miközben 155 centi.
-
sfefe
addikt
válasz
cinemazealot #8232 üzenetére
Így van, sokkal jobb a fizikai mint ezek csicsa kijelző alattiak...
-
Puma K
nagyúr
válasz
cinemazealot #8232 üzenetére
Ha nem érted, akkor a leírtakat nem kellő figyelemmel olvastad.
-
sfefe
addikt
válasz
cinemazealot #8207 üzenetére
Hát igen még ma is elég fasza teló ez...
Ujjlenyomat olvasó sokkal jobb mint a kijelző mögöttiek, nem is szeretem azokat...
Párom s22ultrája is sokkal lassabb... -
sfefe
addikt
válasz
cinemazealot #8140 üzenetére
Ja értem... Csak a szerviz előtt le akartam törölni róla mindent ...
Meg az akksit megnézni milyen meg amikor visszakapom milyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest