- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #4000 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasót én is rühellem! Egyszerűen kicsit ferdébb szögek esetén cseszik beolvasni, másrészt pedig 10-ből 5-ször írja, hogy az egészet takarjam le... Nálam ezelőtt Sony XZ1C-n a nagyobb olvasóval sosem volt ilyen gondom és sokkal kevesebbet szívtam vele. Az meg, hogy olyan helyre tették, hogy el sem érem kényelmesen meg sokszor a hangerő állítása helyett sikerül kikapcsolni a telefont csak hab a tortán.
Ja amúgy szeretem a készüléketbár kérdés nélkül váltanék egy ennél is kisebbre, ha úgy adódik.
szerk: Ha jól sejtem Xperia 5 lett helyette. Írnál róla pár dolgot? Ha nem lenne olyan baromi hosszúkás, akkor erősen elgondolkoztam volna rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest