Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Cortezinez
csendes tag
-
DarkKarol
tag
Hát igazából... Ha már tök ugyan úgy néz ki.... Miért is nem mind egy, hogy hogy fogom?

Főleg mikor zenét hallgatok... Eddig mindig felül volt a jack dugó és eléggé zavaró, hogy most alul van.
Nagyon szomorúan veszem ezt tudomásul, hogy nem megoldható.... De nem is értem, hogy miért nem... Miért nem mind egy, hogy hogy tartom?
Egyébként meg a bekapcsoló gomb és a bixby gombot is rendszeresen összetévesztem xDSzerk: Főleg, hogy nincsenek fizikai gombok... ez nagy előnye lehetne a telefonnak, hogy ha fejjel lefelé tartom, akkor a gombok ugyan úgy át kerülhetnek a képernyő aljára, ami amúgy a telefon teteje... Szerintem adná magát a dolog tök egyértelműen...
-
szab120
tag
Ezt annyiban módosítanám, hogy pl. ha valaki az osztrák Media Marktban vesz Samsung telefont ott olyan számlát adnak, amiben benne van a teló gyári száma, a garipapírt nem töltik ki (ahogy az osztrák/német hivatalos gyári gariknál szinte sehol), mert maga a számla helyettesíti. 1 évet vállal rá az itthoni Samsung, viszont meghibásodás esetén bemész bármelyik magyar Media Marktba ők ugyanúgy 2 évig szervizelik (ugyanúgy Budaörsön köt ki).
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Somatom
veterán
Hááát... ezt vitatnám, mert ez nem OS, hanem kernel modul függő (ugyanúgy, mint az EXFAT). Amelyik teló kerneléhez a gyártó hozzáadja a szükséges modult, az csípőből kezeli ezeket a fájlrendszereket. Ha több pénzt fizetek egy csúcstelóért, akkor az elvárásaim is magasabbak. Pl. az, hogy az ilyen fájlrendszereket out of the box kezelje. Vagy azt, hogy bármely hálózati meghajtó tartalmát úgy kezelje, mintha az helyi média lenne (CIFS csatolás). Az, hogy ezt egy korábbi modell tudta, a 6 évvel újabb meg nem, az számomra egyet jelent:
Samsung fiam! Ülj le, egyes! -
Pioneer
őstag
Sajnos root nélkül nem megy, még úgy sem ahogy írtad. Anno azt hiszem próbáltam TMH-val, de a vége mindig XXX/XXX/VDH maradt...
Neked is csak azért XEH mind a három, mert az a készülék soha nem volt szolgáltató függő.
Még régebben valahol egy külföldi oldalon olvastam, hogy root jogosultságokkal át lehet írni a harmadik részt is (CSC code-ot).
Igen, OTA-n mindig megérkezik ettől függetlenül is a frissítés előbb-utóbb.

-
Maxximus
őstag
Nekem is protective cover volt sokáig,imádtam, mert amilyen bazi vastag,annyira kézre állt (nem tudom hogy csinálta a samu),a baj vele, hogy sok tartóba (mint a ROCK is) nem fért bele.
A Wsken kábel tud adatot továbbítani, gépre téve felismeri a PC. A hozzá csatlakoztatható kábel miatt nem kommunikálna amit ajánlanál? -
törölt tag
- Akinek van némi köze a fotozáshoz az nem méricskéli össze egy teló kameráját egy dslrhez (már megint).
- Egy 10 éves dslr lenyom egy 4k/60fps hdr videót nem semmi... Várom a videót!
- Van itthon egy p900 tudom miről beszélek és mondom mégegyszer egy teló kameráját nem mérjük össze egy dslrel.
- P20p-hez érteni kell? Mihez hogy lőjek auto módban egy fotót? Igen autó módot írtam. Miért? Mert ez az általános felhasználói mód ezért illő lenne elsősorban így méregetni két vagy több teló kameráját.
És bizony P20p alul marad egy hajszállal, ettől függetlenül nem rossz teló de nem ér annyit. -
Somatom
veterán
Elméletileg lehet hardveres károsodást is okozni, de ahhoz elég vad dolgokat kéne művelni. Ennek egyrészt nagyon csekély a valószínűsége, másrészt a root joggal végrehajtott felhasználói tevékenység logolható. Ugyanúgy a rendszerlog is kiolvasható, amiből kiderül, hogy mi, miért történt. Persze, a Samsung -nak egyszerűbb alapjaiban kizárni minden ilyen lehetőséget, csak akkor ne hangoztassa a felhasználóbarát hozzáállást.
-
gyurma888
aktív tag
Hát az lehet, hogy egyforma az akkuidőtök, gondolom ugyanannyi app van rajta, mint a Note 8on, ugyanott tartózkodtok egész nap, ugyanazon a hálózaton és ugyanazok a funkciók vannak bekapcsolva stb...
Az S9+ban nagyobb akku van és energiatakarékosabb hardver, ugyanazok mellett a felhasználási szokások mellett nem lehet ugyanannyi az akkuideje. -
szab120
tag
Néha dolgozom hétvégénte, és akkor eléggé igénybe veszem a telókat, ugyanazokkal a felhasználási szokásokkal a korábbiaknál (S7E,S8+) estefelé jártam kb 20-30%-on, a Note8 sajnos minden esetben lemerült. Ha csak az S8+-ból indulok ki, akkor nem lehet rosszabb annál. Ráadásul az itteni fórumon is valaki dícséri az akksiidőt, valaki meg a pokolba kívánja. Az biztos, egy ekkora készülékhez a minimum a 4000mAH akksi kéne, reméljük ez a következőnél meg is lesz.
-
james008bond
őstag
Nekem a Healtra dobálja ezt. Meg sincs elvileg nyitva. Meg olyanokat, hogy valami tanúsítványok vannak a telóra telepítve, amik nyomkövetésre is alkalmasak? Sajnos ez az oreo egy nagy kalap sz@r. Üzemidőben legalábbis nálam nagyon gyenge. Pedig gyakorlatilag a fórumon javasoltakat megcsináltam, kivéve a teljes visszaállítást. De ahogy olvasom, az se segít. Android rendszer a második fogyasztó?
-
-
Somatom
veterán
Ezt kifejtenéd? Mások a GSM és az LTE frekvenciák. Hogyan befolyásolja a SIM azt, hogy a modem milyen frekvenciákon kommunikál a hálózattal? Ha tudja a modem az ottani frekiket, akkor bármilyen SIM -mel működik, ha viszont nem tudja, akkor egyikkel sem.
Nem tudom, hogy most hogy van a Samu firmek felépítése. Régen külön lehetett betallózni Odin -ban a modem szoftverét.Kis érdekesség:
Az én telómban (Moto Z Play) van egy rejtett, de root nélkül előhívható menü, amiben a teló átkapcsolható US frekvenciákra. Véletlenül rányomtam. Azonnal elszállt a GSM és 3G elérésem. A csúf hiba az, hogy nincs a menüben EU opció, tehát a folyamat csak egyirányú. Ez a hiba érinti a Pixeleket, Sony -kat, és még ki tudja, hány típust. -
james008bond
őstag
Ha mindent kikapcsolok akkor se úgy néz ki, mint nálad. Ha egyáltalán jó helyen keresem.
Taci 12144: igen, sajnos úgy néz ki sikerült megint visszalépnie a Samsungnak. Ráadásul nem is egyértelmű, törlés: a kezdőképernyőről az ikon vagy a program eltávolítása a telefonról...
-
szab120
tag
Ezzel én is egyet értek, sokkal rosszabb a fogása, pluszban a kijelző sarkai annak jobban le vannak kerekítve, ami szintén nem jön át. S7 Edge-t először arra akartam leváltani (szerencsére nem tettem), így hamar túladtam rajta. A Note 8 viszont fantasztikus teló, annak már nem tudtam ellenállni, kár,hogy idén jön a Note 9 😃
/ami a következő paraméterekkel lenne az igazi: 4k kijelző, 4000 mah feletti akksi, 8 gb RAM, 128 gb háttértár, teljes elülső felületen kijelző, előre kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasó. Persze, tudom 1 verziófrissítés nem hoz ennyi változást. 😃, habár az aláhúzott paraméterek szerintem annyira nem megoldhatatlanok, pláne,hogy nagyobb háttértárral már most is kijött Eu-n kívül a 8)
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS routerek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).