- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Juan187 #30144 üzenetére
Ott router probléma lehet, mert most néztem, és nálam még jobb is lett a wifi kezelése mint eddig volt.
Gyorsabb lett, illetve több hálózatot is lát mint eddig, eddig 3-4 hálózatot látott, most 10 hálózatot lát, illetve a sebesség eddig wifin 22mb volt, most 65mb megvan. -
Asbee
veterán
válasz
Juan187 #27076 üzenetére
Többiek tudnak nyilatkozni gyári rom odinnal való feltevéskor mennyire mehet el az imei. Én csináltam egy efs mappa mentést, ehhez root kell. Első hsz-ben le van írva hogy kell, az is a root nyomát hogyan kell eltüntetni.
Ha ezt a lépést kihagyod, akkor odint letöltöd, rom-ot sammobilról letöltöd és első hzs-ben szintén le van írva egy fájlos rom-ot hogyan lehet feltenni. Rom feltevés után én mindenképpen wipekoat ajánlok. Röviden ennyi.
Első lépésként fusd át az összefoglalot első hsz-nél. Ha valami nem tiszta akkor jöhet.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Juan187 #19452 üzenetére
Nekem érdekes módon a fémtok zavar be. Ilyenem van. (Ezüst. Nem mintha ennek bármi köze lenne a térerőhöz, de nehogy felmerüljön bárkiben is, hogy pl rózsaszín
)
Más nem tapasztalt ilyet fémtokkal?nggabi Áthúzott karika nekem is szokott lenni, de relatíve hamar eltűnik...
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Juan187 #19450 üzenetére
ilyen gondom nekem is volt, pl a nappalinkban valami furcsa ok miatt semmi nincs, bárki hív, nem vagyok elérhető. pedig a többiek telefonja gond nélkül üzemel max térerőn.
meg volt olyan is, hogy gondolt egyet és eldobta a hálózatot és kitett a helyére egy karikát. ha vártam kicsit, akkor magához tért, de néha csak restart segített. hozzáteszem, mindezt csak gyári romokkal csinálta, főzelékkel soha nem láttam ilyet. (szintén T-s LTE) -
nagyito88
aktív tag
válasz
Juan187 #14452 üzenetére
Mert talán külföldön nem annyi az átlagfizetés mint itthon? És kb az életszinvonal is magasabb? Rokonjaim Svédben laknak, tavaj hazajöttek, és most kapaszkodj meg: 2 lakásuk van nyári meg téli lakás. A férje bankba dolgozik, simán ügyintézőként. A nő aki ugye a rokon nevezzük nevén Anette, ő meg acélgyárban adminisztrátor. Két gyereket nevelnek, és évente többször mennek nyaralni... Miért? Ha úgy nézed nem felsővezető eggyik sem, csak sima beosztott. Kivoltak akadva, hogy mennyi itthon az áram, a gáz, a villany, és a netről meg hasonlókról nem is beszéltek. Persze nekik olcsóság volt, de átszámolva már nem olyan vicces.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Juan187 #14418 üzenetére
Nem, nem Magyarországon, hanem ha vki olyan dolgot ír, vagy mond, ami alkalmas a vitára, akkor az ember ütközteti a véleményét a másikkal és vagy közelednek az álláspontok, vagy nem.
Ehhez képest itt elhangzott, hogy egy telefon ára és a rajta lévő alkalmazások ára egyenes arányosságban van egymással, ami szolidan szólva is butaság, ezt megjegyezték páran, te meg támadásnak vélted, amit nem értek miért, hiszen te vizeltél bele a nyugodt medencébe az ugródeszkáról. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Juan187 #14418 üzenetére
Az nem szakmai érv egy launcher tekintetében, hogy egy ilyen telefon, szerinted mit érdemel meg. Az sem szakmai érv, hogy neked ez van, és ennél jobb nincs, mert neked ez tetszik, és vált be.
Azt meg végképp felejtsd el, hogy kijelented, hogy 3K nem pénz, és akinek nincs ínyére ezt kiadni, az sóher.
#14424 Pontosan így van -
Markizmark
addikt
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Juan187 #14395 üzenetére
Nem biztos, hogy minden esetben arról van szó, hogy nem telik. Személy szerint, én nem kívánok X ezrekért új ruhát venni a telefonnak. Elvi kérdés. Nekem Go launcher van rajta, azért ez, mert ennek volt Star Trek Lcars témája, ami tetszett, ha megunom, és gyorsabbra vágyom, majd lecserélem. Egyelőre azért ez van, mert szimplán tetszik, nem gátol a munkában, és a mindennapi használati értéket sem veti vissza.
Viszont, amit mindenképpen hagyjunk abba, az az egymás zsebében való turkálás. Baromi kellemetlen.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Juan187 #11744 üzenetére
Ezt a gyári füles részt nem teljesen értem.
Mert a zenelejátszót pl lehet vezérelni. Van rajta 3 gomb, a hengerő állítás az tiszta. De van egy plusz gomb rajta ugye, amivel alap esetben felveszed / lerakod a hivást. De azzal még pillanat álj, és elindit finkciót tudod végrehajtani, ha meg gyorsan megnyomod kétszer akkor számot vállt. -
Levente
aktív tag
válasz
Juan187 #11518 üzenetére
Gondolom, a router-t indítottad újra és az segített.
A telefon modem-ét ugyanis nem tudod külön újraindítani, de nem is segítene, mert a Wi-Fi kezelését a kernel végzi.
Ezt érdemes tanulmányozni. Annak pláne, aki tanácsot akar osztani...
A router-rel való gondjaid megelőzésére pedig javaslom, állítsd fix csatornára (channel)!
Sajna, sokszor megesik, hogy bár a helyes és értelmes beállítás az auto lenne, mégis ez a megoldás.
Én pl. a 11-es csatornát használom, mert a router-em egy firmware frissítés után nem kívánt többet kommunikálni az egyik telefonnal, miközben a másikkal kitűnően elvolt. Bár erre magam jöttem rá, mások már tudták a megoldást, ezért írom le, hátha segít bárkinek a jövőben, ha így jár.
Érdemesebb magasabb számú csatornát megadni, hogy kevésbé zsúfolt legyen és ne zavarja közeli másik router, bár sosem biztos, hogy az elsőre beállított jó lesz, ki kell tapasztalni. A WiFi Overview nevű progi segíthet a csatornák feltérképezésében. Van másik is, csak az most nem jut eszembe, bocsi.
-
bacus
őstag
válasz
Juan187 #11516 üzenetére
Mit akarsz rajta piszkálni? A wifi itt kliens, az AP-n kell állitani mindent.
Amit itt tudnál állitani, hogy vegye le az adó teljesitményt, igy némi akku időt nyerve, vagy hogy csak G-s ként kapcsolódjon a routerre ne N-esként (már ha a router tudja).
Én próbálgattam az A-s (5GHz-s) részét is, hasit a telefon, viszont ott ahol a notbook még simán megy A-val, ott a note2 már ledobált (pl attól függően, hogy letettem a telefont), igy visszaálltam a 2,4GHz-s sávra.
Az A-s AP ráadásnak 300mbites, a környéken az enyém az egyetlen A-s router, mig a 2,4es wifim csak G-t tud, és 15 nagyon jó térerejű wifi van (meg 50 ami már gyenge lenne ahhoz, hogy felcsatlakozzak rájuk, viszont zavarni zavar.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest