- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
cf root kernelt módosít? Szóval ha van egy adott gyári kernelem ahhoz való cf root kell? vagy mindhez jó?
-
Szakiii
addikt
Nem tudtok egy olyan progit ami mutatja az eddig megvasarolt appokat?
-
Szakiii
addikt
Valaki nem tud ajánlani egy jó minőségi fóliát, jó áron?
-
Szakiii
addikt
válasz
ZoliM@ster #11021 üzenetére
Azért jó lenne egy király kis első hsz.
csak én nem értek hozzá pl annyira.
-
Szakiii
addikt
Ha odin-al gyári romot akarok feltenni akkor melyiket tehetem fel egy gyári független telóra?
-
Szakiii
addikt
válasz
nagyito88 #10985 üzenetére
Nekem is volt ilyen, és sokáig is kerestem miért jelez. Nekem azért csinálta mert gmailen jött e-mail és nem olvastam el mert láttam hogy nem érdekel de amíg nem ovlastam el mindig villogott. Jó egy óra volt mire rájöttem hogy ezért villog. Status bar-on ugye nem jelezte már.
-
Szakiii
addikt
válasz
MaCS_70 #10938 üzenetére
Hát nem tudom én egyelőre nem láttam még telót aminek jobb a kijelzője, barátomnak nexus 4 van és annak igen jó ips kijelzője van de szerintem note 2 kijelzője szebb. S3 kijelzője nekem se jön be pl pentilne-al nekem nem az a gondom hogy "szőrös" mert az csak bele dumálás, viszont a szürke átmentet nem tudja jól megoldani egyszerűen sávosodik a kijelző, ugyan ez volt a galaxy nexus-al is nekem anno. De a note 2 kijelzője hibátlan.
-
Szakiii
addikt
válasz
Nightfall75 #10912 üzenetére
Es omegaval tuti megy?
-
Szakiii
addikt
Omega rom van fent. Nem tudjatok lehet valahogy atlatszova tenni a gyari status bart?
-
Szakiii
addikt
válasz
torrente777_ #10767 üzenetére
Azt irjak még sok butasagot mutat. Pl valakinel jobb eredmenyt er el egy xperia s mint egy s3...
-
Szakiii
addikt
Sziasztok, kérdés a következő lenne. Miért van az hogy a status bar-nál az óra a jó időt mutatja de a widgetek meg egy órával le vannak maradva.. de mind?
-
Szakiii
addikt
Insane chip az mit takar? És honnan tudom meg hogy én telómra veszélyes e.
-
Szakiii
addikt
Ha valaki cserélné laptopra a telóját egy elég jó ajánlatom van. Várom pü-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest