- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
válasz
Markizmark #28742 üzenetére
Egyet kell értsek
Én tegnap este tettem fel a T-s készülékemre a 4.3-at (4.1.2-ről persze, ahogy még sokan)... hát egy használhatatlan fos lett
A 4.1.2-vel szinte kizárólag "Power Save" módban használtam és még úgy sem akadt szinte sose, teljesen "smooth" volt a működése. A 4.3-mal még az energiatakarékos mód kikapcsolása sem használt - ilyen fél percekre magába zuhan a teló, úgy, hogy közben semmire sem reagál... Reggel már volt egy factory reset - nem igazán használt. A fölös szir-sz*rok (pl. S Voice, Telekomos bloatwarek) futását letiltottam, de az sem segített.
Tudna valaki egy leírást idelinkelni nekem, ahol részletesen leírják, hogy hogyan tudnék egy gyári 4.3-at a lehető legalacsonyabb stressz-faktorral rávarázsolni?(nem csináltam még ilyen ODIN-os frissítést)
Előre is köszönet. -
Darth Sith
tag
válasz
Markizmark #28742 üzenetére
köszi! ez miben más, rootolási szempontból mintha más rom-ot tennék rá? Tehát ez miért nem számíthat garancia vesztésnek?
Illetve, úgy általánosságban, mitől függ az, hogy a sammobile már látja a frisebb rom-ot, de a telefon nem? A telefonon ez mitől függ? Mert lehet, hogy felraknám a T-s rom-ot, és ha nagyon rossz, akkor megy rá egy független utána, de mielőtt látatlanban kicserélem, azért kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest