- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1232 üzenetére
Hát sokan összekeverik a dolgokat: nem mi vagyunk a telefonért, hanem a telefon van értünk és ezért nem vesznek tokot. Én azért rendeltem 10 dollárért egy alul-felül és védő gumitokot: http://shop.brando.com/Samsung-Galaxy-Note-II-GT-N7100-Wave-Plastic-Back-Case_p08068c1451d011.html Meglátjuk, mennyire lesz nagy és zavaró, ha szar, használom tök nélkül, nem érdekel, ha karcolódik, azért van, hogy használjam
-
prebuds
aktív tag
2 kérdés: lehet úgy rajzolni a kijelzőre, hogy csak a tollat érzékeli, tehát nem kell a levegőbe tartani a kezünket, vagy erre még nincs megoldás?
A másik, hogy egyes gomboknak lehet külön funkciót adni? pl ha hosszan nyomom a hangerőt felfelé, akkor megnyílik egy progi, vagy akármi hasonló...
-
prebuds
aktív tag
válasz
APC ADAM #1197 üzenetére
Azért nem baj, hogy tisztáztuk a garis dolgokat, mert pár hetet kell csak várni, és aki rossz infókat kap és beleszalad egy korai vételbe utána meg kellemetlenségekbe, az nem túl jó. Az én HTC-m is csúcskategória, de sajnos kellett párszor szervizbe vinnem.
Természetes, hogy most a gari illetve az n1-n2 összehasonlítása a téma, amikor legtöbbünknek még nincs a kezében a készülék, mert nem jelent meg
-
prebuds
aktív tag
válasz
Vegitaa #1174 üzenetére
Ha használt note1-et veszel, akkor nagy a különbség, de újonnan 112 a legolcsóbb, n2ből pedig 148... Úgyhogy én így ezeket nézve n2-t venném. De ha boltból akarod, magyar garival, akkor nyilván nagyobb lesz a különbség, az n1 is nagyon jó, vannak hozzá romok, a kamerájuk ugyanolyan képet lő, az akksiidőt emelném ki, ami a mindennapokban fontos és talán a legjelentősebb az n2 javára... De az n1-el is jól jársz sztem! Ha 1 év múlva megnézed az árakat, a 2 mobil közötti árrés szűkülni fog, az n2 fog nagyobbat esni!
-
prebuds
aktív tag
válasz
WaterWave #1188 üzenetére
De. Bp-en, az Alleeban a pékkel szemben hátul, alul a mobilosnál, ami a mozgólépcsővel szemben van, ott van fehér N2 és régi N1 is
Azt hiszem Supershop, ami gyakorlatilag a folyosó közepére van odarakva egy kis négyzet alakú pult tokokkal, mobilokkal stb...
Meg lehet tapizni mindkettőt!
-
-
prebuds
aktív tag
Más fórumról: "Nos, én most felhívtam a Samsungot, és bizony ennyire nem egyszerű a dolog, tehát a mobilarénások megint csak tévedtek, mint oly sokszor.....
Következő a helyzet, ha külföldről behozott, Eu tagállamból származó, de Magyarországon vásárolt, magyar bolti számlával rendelkező készülékre nem lesz érvényes a gari, csak abban az esetben, ha a Samsung által kiadott garancia papírt is adnak hozzá és persze jól is van kitöltve. Ez persze nem érvényes a hivatalos Magyar márka képviseletekre.
Abban az esetben nem kell a Samsung gari papír, ha a számla is EU-s, tehát aki expansys-on vásárolta, az meg is kapta az EU-s számlát is, aki meg gsm boltban vette itthon, az benézte, mert az csak belföldi számlának minősül, az mellé kell!!! a samus garancia papír is."
-
prebuds
aktív tag
Ja még egy dolog: akinek van N2-je, az meg tudja mondani, hogy asztalra tételkor kilóg a kamera és azon támaszkodik, tehát viszonylag könnyen tud karcolódni a lencse borítása? Mert ahogy a videókból néztem, nem a hátlapba van építve a védőműanyag, így karcosodás esetén nem elég egy hátlap csere
-
prebuds
aktív tag
válasz
ronson88 #1134 üzenetére
"1 dolog viszont nem jár az EU-s telefonokhoz, csak a magyar garjegyesekhez, a regisztrációval megkapható +2 hónap garancia." - ez mit takar? Hol kell regisztrálni vagy hogyan megy ez? Amúgy reális, amit írsz, mert mint korábban írtam, a HTC telómat 1 év garival vettem a boltban, a szervizben pedig 2 év volt rá...
-
prebuds
aktív tag
válasz
Markizmark #1130 üzenetére
Egyetértek, de megmondjátok, ki mondta, hogy fém hátlap kellene?
Mert én a műanyagot preferálom, de abból is sokféle van. Ja, és a motorola razroknak a kevlárja is baromi jó.
-
prebuds
aktív tag
válasz
ronson88 #1117 üzenetére
Tegnap vebbful mondta, hogy beszélt a samsung szervizzel, és 2 év gari van, elég a számla hozzá EU-s cucc esetén. De nem világos, itt, amit linkeltél, van olyan, hogy 1 meg 2 év EU garancia... Most akkor mégsem 2 év jár hozzá? Vagy hogy van ez? Elég nagy a kavarodás...
-
prebuds
aktív tag
válasz
APC ADAM #1127 üzenetére
N2-n tudtommal sehogy, az új Lumia tudja tölteni magát indukciós elv mentén majd - azaz ráhelyezed egy kis tenyérnyi lapkára, nem kell bedugni ,csak jó közel legyen, és tölti.
Frissítés: ezt vki tudja? "Sajnos mostanában nem lesz ilyenem, de érdekelne, hogy arra van-e megoldás, hogy csak a tollat érzékelje és akkor a rendes érintést ne? Írásnál és rajzolásnál gondolom jól jöhet, hogy a kezet nem kell a levegőben tartani..."
-
prebuds
aktív tag
Hogy jön ide az indukciós töltés?
Ne kanyarodjunk már ilyen messze. Azt soha nem állítottam, hogy fém vagy üveg kellene legyen a hátlap, sőt. Ha egymás mellé raknánk a HTC desire fehér műanyagát meg a Note 2 fehér műanyagát, akkor szerintem az emberek 99%-a gagyinak nyilvánítaná az n2 hátlapját. A műanyagot is meg lehetett volna igényesebbre csinálni - a szürke változatnál pl a szálcsiszolás egész jól mutat, bár lehetett volna hangsúlyosabb. De mondom, a HTC fehér műanyagja fogásra és ránézésre is kiváló.
-
prebuds
aktív tag
válasz
WaterWave #1111 üzenetére
Ki trollkodik? Ilyen telom lesz, mert ossszessegeben ez a legjobb, de attól még van 1-2 dolog,ami nem olyan jó benne,ezt hadd szabadjon már megjegyezni. Az trollkodik, aki készülékeket istenkent imad és kijelenti, hogy a hiba nem is hiba. Na ezen nem tudom, sírjak e vagy nevessek,látom értelmes vitát nem lehet egyesekkel folytatni, mert ez a teló vagy 100%ig tökéletes, vagy 100%ig tökéletes. :-D
-
prebuds
aktív tag
Mert az számunkra nem hiba... :-D Sot, kifejezetten jo, hogy ilyen igenytelen muanyagbol csinaltak! :-D
Szomorú, hogy ennyire elvakultak vannak itt is, sosem ertettem meg, hogy kepesek a telefon temat egyesek vallaskent kezelni, hogy az en telom tokeletes, a tobbi meg szar. Mondom ezt leendo N2 tulajkent :-)
-
prebuds
aktív tag
válasz
Markizmark #1089 üzenetére
Nem hámlik, nekem pont 2 éves, semmi nincs, nem használok tokot, de szinte teljesen olyan, mint újkorában! Tehát nem gumi, de nem pont az a műanyag tapintat, nagyon kellemes, minőségi... Nem olyan, mint a note-é, amit fogni is elég rossz.
-
-
prebuds
aktív tag
válasz
Markizmark #1051 üzenetére
"Én 160e pénzért vettem a telefont, gagyi boltos garival. De. Fölhívtam egy nénit a samunál, azt mondta elég egy számla a telefonról, még kitöltött garanciajegy sem kell. Megkérdeztem, hogy ÁFA-s számla kell, vagy valami sima számla az árról, készülékről és a boltról. Azt mondta mind2 jó. TEHÁT 160e magyar pénzért van egy Franciaországból hozott telóm, amire érvényes a magyar 2 év gyári garancia. Mivel van számlán."
De van, amit úgy árulnak, hogy 1 év EU garancia... Most akkor arra is 2 év van? Nem értem.
Hozzáteszem, én az extreme digitalnál 1 év garival vettem a HTC Desiret, de a htc szervizben gyakorlatilag csak az imei számot meg a garilevelet kérték, és 2 év volt rá, többször vittem vissza 1 év után is, gond nélkül javították... Pedig csak 1 év gari volt hozzá a bolt szerint...
-
prebuds
aktív tag
Ti használtok/fogtok használni vmilyen tokot az N2-höz? Nem tudom, melyik típusú a legjobb, meg azért nagy a telefon, tokkal még nagyobb lesz... Fóliából mit ajánlotok? Mert gondolom az nem vita tárgya, hogy kell. Hiába Gorilla Glass 2, nem egy embernél láttam a saját szememmel, hogy itt-ott véletlenül vmi megkarcolta az elvileg karcolhatatlan üveget... Szóval maradjunk a karcálló helyett a nehezen karcolható képernyő mellett
-
prebuds
aktív tag
válasz
Nincs név #1056 üzenetére
Abban gondolom egyetértünk, hogy mindenki jóval gyorsabban tudja bepötyögni a billentyűzettel az adott szavakat, mint írásfelismeréssel kézzel beírva... Ha így van, akkor hülyeségnek tartom ezt a funkciót szövegbevitelre.
Idézet egy másik fórumról: "Nálam francia és mégis van magyar kézírás felismerés. Ráadásul nagyon jól működik. Most is azzal írtam. Bár fele ennyi idő alatt begépeltem volna..."
Tehát jópofa dolog, abban egyetértünk, de se nem gyorsabb, se nem pontosabb, se nem praktikusabb. A felhasználó szórakoztatására kiváló.
-
prebuds
aktív tag
Ma fogtam a kezemben a Note 1 és Note 2-t is. Méretben jobb a Note 2, és simán belefér az ember zsebébe. Viszont a Note 1-nek a hátlapja sokkal barátságosabb, fehér színben ez a fénylő gagyi műanyag valami botrányos... Én nem tudom, ezt hogyan gondolták. Lett volna matt, mint a HTC desirenek, vagy szálcsiszolt - de szürke esetében csak bizonyos szögekből látszik ez... Szóval hihetetlen, hogy egy ilyen drága telefont ilyen ócska hátlappal szállítanak.
Amúgy nagy parasztvakítás ez az S-pennel történő írásfelismerés... Hülyeség... Ki fogja úgy bevinni a szöveget bárhova, hogy kézírással ír a tollal? Sokkal lassabb, értelmetlenebb, bonyolultabb, akkor már inkább a hangfelismerésé-diktálásé a jövő. Mint ahogy jól hangzik ez az osztott nézet is, bár nem túl egyszerű előhívni, nem minden programot lehet kirakni így, másrészt mikor használná az ember ezt a való életben?
Kicsit több ram, nagyobb akksi, jobb hangvezérlés, hosszabb ideig való szoftverfrissítés - ezek mind-mind fontosabbak lettek volna ennél... De nyilván el kell adni a készüléket, ehhez pedig kellenek egy ilyen újdonságok, amik jól hangzanak, de megvolt az ember nélkülük eddig is.
Egyébként nagyon jó az N2, úgyhogy ezt fogom venni, amint kapható lesz magyar garival
-
prebuds
aktív tag
Nyilván ki fogom próbálni majd egy boltban, de az lenne a kérdésem, hogy egy átlagos nadrágban, farmerben elülső zsebbe rakva a telefont kényelmesen le lehet ülni, vagy nagyon feszül? Ha ülsz, ki tudod venni a zsebedből, vagy fel kell állni?
-
prebuds
aktív tag
válasz
andrew01 #999 üzenetére
Köszi! "Ha gyári garis, ha nem, mindenképp full dobozosat érdemes venni" - azaz tartozékokkal, úgy érted? Mert gondolom amihez nincs tartozék, azért az is dobozban van, nem? Milyen tartozékok járnak amúgy hozzá?
http://www.xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/samsung-galaxy-note-ii-n7100-szurke/19686 - itt pl gyári garanciáról is tudnak, de nem lehet a kosárba rakni a terméket illetve nem is lehet kiválasztani, hogy akkor milyen garival kéred, erről tud vki többet?
-
prebuds
aktív tag
Sziasztok!
Vennék note 2-t, lenne néhány kérdésem.
1) Honnan tudom biztosan, hogy gyári gari van a telóhoz, és nem bolti? Előbbi esetében kapok vmi garanciafüzetet, ami bolti garis készülék esetén nincs? Ha ázsiai piacról származik a készülék, és gyári gari van hozzá, az azt jelenti, hogy magyarországi samsung szervizbe is elfogadják?
2) Van-e hátránya annak, ha ázsiai piacról jön a készülék? Kiválasztható benne a magyar nyelv? Reális az, hogy a Kelet-Európai termékeket hamarabb frissítik, mint mondjuk az ázsiai cuccokat?
3) Hol tudom bekapcsolás után megnézni a régiókódot, hogy megbizonyosodjak arról, hogy tényleg onnan származik, amit az eladó szállít?
4) Mindegyik készülék ugyanolyan felszereltségben? Vagy van, amelyik LTE-t nem képes használni? (tudom, MO-n nincs létjogosultsága, de gondolom az LTE-képesség befolyásolhatja az árat).
5) Van cég, amelyik csak a telót adja, mások pedig a tartozékokat is. Ezek mit takarhatnak? SD-kártya, kábel, töltő, fülhallgató, ennyi, vagy adnak fóliát, tokot stb? Csak azért kérdezem ,hogy érdemes-e a tartozékos megoldást választanom, mivel töltőm és fülhallgatóm már úgyis van...
Végezetül szerintetek kockázatos most Note-ot venni, érdemes megvárni a magyar megjelenést? Attól félek, hogy jóval drágább lesz a készülék úgy, mint most. Szerintetek most hol a legérdemesebb megvenni? Nekem számla kell róla (lehet 0% áfás is), előfizetés szóba sem jön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest