Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
válasz prebuds #5219 üzenetére
Módosítok, tudok programokat telepíteni, de az automateit pro nevű progi nem megy fel. Fent volt korábban, de mindig elromlik újratelepítés után, ezért titaniummal akartam újrarakni, mire megfagyott. Most simán az apk-t nem tudom felrakni, mert azt mondja, elfogyott a szabad terület. Gyanítom, valahonnan törölni kéne a telepítő fájljait, vagy valamit, csak nem tudom, honnan, hogy újra tudjam telepíteni ezt a progit.
Az app2sd rész most sem látszik, pedig szerintem látszódott korábban. Nálatok?
-
prebuds
aktív tag
Azért az nem kis munka, pont ezért jó az omega, mert full wipe nélkül lehet frissíteni. AMúgy megtaláltam, úgy néz ki: /system/app/ mappából kellett törölni az odex fájlt, ami az adott progihoz tartozott, utána már lehetett telepíteni, tehát most megy Ha másnak is gondja akad majd, azért írom le...
Csak 1 kérdésem maradt: aki omegát használ, megnézné, hogy nála quick system info pro-ban mit ír az app2sd storage részre? Nálam olyat, hogy ilyen nem található...
[ Szerkesztve ]
-
prebuds
aktív tag
-
prebuds
aktív tag
válasz WaterWave #5344 üzenetére
Más lehet az oka. A 401es hibaüzenetet ír ki? Mert akkor a gmailes cím a gond, pontosabban hogy valami más domaint használsz, pl akarmi@waterwave.hu Gmail alól, ilyenkor nem megy a youtube.
Más kérdés: fotózáshoz értők, szól valami az ellen, hogy állandóan be legyen kapcsolva a képstabilizátor? Kameránál csökken a látószög, sima fényképnél ilyen viszont nincs, szóval nem tudom, miért nincs alapból bekapcsolva...
-
prebuds
aktív tag
-
prebuds
aktív tag
válasz Kapanyél #5582 üzenetére
Minden kijátszható, de a tolvajok jó része nem profi és van esély a visszaszerzésre. Seekdroid és wheresmydroid kombinációt használom, ezekkel:
1) értesítést kapsz, ha kicserélik a sim kártyát
2) így a berakott számra SMS-t tudsz küldeni, gps koordinátákat, híváslistát kaphatsz
3) illetve mobilnettel, wifire kapcsolódva sim kártya nélkül is meg tudod határozni a telód koordinátáit, híváslistáját.Szóval több lehetőség van, sim kártyával, anélkül, nettel, anélkül... Persze 100%-os biztonság nincs, viszont pl a tolvaj cigók ritkán romolgatnak, és kíváncsiságból bekapcsolhatják simán
-
prebuds
aktív tag
Omegat használok, régi probléma, hogy bluetoothos headsetet használva 10 ből 9x nem megy a hangfelismeréses keresés google mapsben pl. Elég zavaró, egyik mikrofont sem érzékeli :-( nálatok?
[ Szerkesztve ]
-
prebuds
aktív tag
válasz Parallaxis #5619 üzenetére
Már azt hittem, guriga barátunkat végre kirakták a sokszori hülyeségei és bunkó stílusa miatt. Kezdett is normális lenni a fórum, de sajnálattal látom, hogy visszatért. Javaslom, hogy privátban vitatkozz vele, ha sok az időd, de ne itt a fórumon, mert megint tele fogja szemetelni. Okos ember levegőnek nézi a hülyéket és nem áll le velük beszélgetni
-
prebuds
aktív tag
Aki omega romot használ és fent van neki a quick system info, megnézné, hogy az app2sd részben mit ír neki? Mert nálam most nem érzékeli.... Köszi
-
prebuds
aktív tag
Sziasztok!
Sri Lanka térkép kellene nekem - mindenképp offline, és lehetőleg olyan, amin keresni is lehet (google maps offline-on nem lehet keresni). Fizetős alkalmazás is érdekel! Mit ajánlotok?
Sygicnál nem találom a térképek között sri lankát Nem tudom, hogyan lehetne letölteni, egy csomó más ország van...
-
prebuds
aktív tag
válasz Dzsimmy #6102 üzenetére
Nekem tökéletesen elfér mindig a zsebemben, a szélesség nem gond. A hosszúság annál inkább - ha leülök és előre dőlök, nyomja néhány nadrágban egy kicsit a csípőmet a teló. Viszont szabóval 5 cm-et mélyíttettem a zsebeket annál a pár nadrágnál, aminél egy a probléma fennállt, így most tökéletes és egyáltalán nem zavaró!
-
prebuds
aktív tag
Ma kiszedtem a szilikon tokból a telót, mert szoktam tisztítani. Nos, az apró porszemcsék több helyen finoman összekarcolták a krómkeretet, de csak akkor lehet észrevenni, ha nagyon nézi az ember megfelelő szögben. Azért meglepő, hogy ennyire nem ellenálló, pedig tokban van...
-
prebuds
aktív tag
válasz Levente #6244 üzenetére
Vitatkozni csak értelmes emberekkel szabad, itt megint hibát követtél el Nem csak az élettartam a döntő, hanem a kapacitás is: lassabb feszültséggel töltve tovább bírja a teló. Meg lehet az ügyben kérdezni Pzoley-t, aki ilyesmikkel foglalkozik, hobbiként meg rengeteg romot készített HTC Desire-re, szóval otthon van a témában, jobban, mint bármelyikünk itt, azt hiszem.
Én anno nézegettem is töltés után a feszültséget, és bizony pár napos USB-s töltés után jóval jobb lett az eredmény, hálózati töltéssel nem értem el azt az akkufeszültséget 100%-on sem, érezhetően kevesebb ideig bírta. Én minden este bedugom a telót, és akkor teljesen mindegy, hogy 3, vagy 6 óra alatt tölti fel reggelre: viszont tovább bírja, vettem USB-s feszültséget leadó hálózati töltőt. Ezeket a dolgokat nem csak én tapasztaltam, hanem sokan mások is, különböző telókkal foglalkozó topikokban írtak már erről.
A gyártók pedig azért adtak korábban is minden telóhoz 1-2 amperes töltőt, mert őket nem érdekli, hogy kisebb lesz a teljesítmény - a vásárlók szemében viszont az gáz, hogy ha nappal akarja valaki tölteni, baromi lassal töltődik és emiatt sok bosszúsága lesz. Ez a magyarázat.
[ Szerkesztve ]
-
prebuds
aktív tag
válasz #02119936 #6310 üzenetére
Nekem nem kéne, egy dolog miatt: még hosszabb a telefon. Nem a vastagság a para tapasztalatom szerint, mert tokban hordom a note-ot a zsembemben. A hosszúság viszont problémákat okoz, ha leülsz és picit előre dőlsz, sok nadrágba nyomhatja a csípődet, mert nem elég mély a zseb. Ennél a huaweinél ez már fokozottan fennáll.
-
prebuds
aktív tag
Pár nappal korábban szó volt olyan progiról, ami nagy felbontásban szinkronizálja a fotókat a névjegyekhez. Nem találom ezt most, mi volt a neve? Köszi
-
prebuds
aktív tag
Omega 9-ben a kamerában hol lehet beállítani, hogy adjon hangot fénykép készítésekor? A zárhang engedélyezve van, a teló nincs rezgőn és nincs is némán, mégsem ad hangot...
-
prebuds
aktív tag
Kb. 1 órát ki volt véve a telóból a toll és külön volt, utána visszaraktam. Most azt vettem észre, hogy minden tökéletesen megy, a levegőben is érzékeli a cerkát, megjelenik a kurzor, de nem fog. Nézem, miért nem lehet rajzolni vele - aztán rájövök, hogy lehet, de csak ha olyan erővel nyomom neki a képernyőnek, mint még soha, már majdnem betöröm kis túlzással.
Érintésre tökéletesen reagál, de a tollal semennyire, csak ha rohadtul nekinyomom.Mi lehet a gond? Elállítódott az érzékenysége (a nyomógomb alatt van valami tekerentyű, amivel lehet ezt állítani), vagy van benne valami akksi, kondenzátor, ami lemerült és azért nem érzékeli? Furcsállom, mert a levegőben húzva tökéletesen mutatja a dolgokat, mint kurzor... Valaki találkozott már ilyen problémával? Nem ejtettem le és nem telepítettem semmi újat. Pár óra alatt romlott el.
-
prebuds
aktív tag
Keresek olyan SMS-kezelő programot, amivel csillagozni vagy olvasatlanná lehet tenni SMS-eket (vagy beszélgetéseket). A lényeg, hogy lássam: ezzel még van valami teendő, nagyon sok SMS-t kapok. Létezik ilyen? Persze az is jó lenne, ha még az ékezetek megfordítását is tudná (mint a handcent, hogy ne csak 70 karaktert lehessen írni...)
-
prebuds
aktív tag
válasz prebuds #7320 üzenetére
2 progi kéne nekem. Az egyik: Keresek olyan SMS-kezelő programot, amivel csillagozni vagy olvasatlanná lehet tenni SMS-eket (vagy beszélgetéseket). A lényeg, hogy lássam: ezzel még van valami teendő, nagyon sok SMS-t kapok. Létezik ilyen?
A másik: egy olyan progi, amivel a hívás és sms költségeket tudom nagyjából kalkulálni. Most van egy, csak az a baj vele, hogy visszamenőleg az előző hónapokat nem tudom megnézni, így össze sem tudom vetni, hogy mennyire reális, amit mért, mert mindig törlődik, mire a számla a kezembe ér. Szóval olyan kéne, aminél meg lehet nézni a korábbi hónapokat.
-
prebuds
aktív tag
válasz bostone #7455 üzenetére
Egy kézzel nem lehet használni. A nagy képernyő önmagában sok előnnyel jár, netezés, olvasás, vagy bármi hasonló. Ami nagyon jó, az az akkuidő, ebben jobb, mint az S3 vagy bármi más. Én 1 nap alatt nem tudtam lemeríteni, előtte a htcmet viszont nem egyszer fél nap alatt padlóra küldtem...
Az S-pen arra jó pl, hogy kihúzod, feljegyzetelsz valamit gyorsan, visszadugod, elmenti. Szóval ilyenekre ez a leggyorsabb megoldás. -
prebuds
aktív tag
Omega 9.1-et használok, és egy ideje nem rezeg és nem ad hangot sem a teló, ha SMS jön. Frissítettem omega 11-re, de a helyzet változatlan. A telefon normál módban, értesítés hangerő beállítva, és emailnél kapom is a hangot (ha jól tudom, alapból nem lehet külön hangot állítani emailhez és sms-hez). Mi lehet a baj, mit állítsak át?
Más: múltkor pár óráig a telón kívül volt az asztalon a cerkám, bár sztem nem ez volt a baj. Utána olyan mértékben érzéketlenné vált, hogy csak úgy tudtam rajzolni, ha olyan erővel nyomtam rá, hogy szinte a képernyő betörése volt a tét. Szervizbe akartam vinni, de nem volt időm, napról napra javult, érzékenyebbé vált, most pedig gyakorlatilag teljesen olyan, mint régen. Érthetetlen és furcsa...
-
prebuds
aktív tag
dvd-t, vob kiterjesztésű fájlt le lehet vmivel játszani telón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest