Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Az normális, hogy a gyári töltővel töltve a dungeon hunter 4 alatt merül a telefon? USBről meg kb 8 óra alatt nem volt képes feltöltődni... Eddig ilyen nem volt emlékeim szerint. A rootot most tettem vissza.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
válasz schawo #12591 üzenetére
Már várom a tesztet nagyon.
Azt tudom, h az s1 voodoo soundal kiváló volt. A fülesem a basszustól berezonált a fülemben nagy hangerőn, de még akkor is torzítás mentesen szólt a kedvenc számom.
Remélem hamarosan lesz időd a teljes tesztre.Neak kernel mennyire biztonságos? S2-m alaplap hibás lett és nem gyári rom volt rajta, azóta kicsit tartok mélyvíztől. Most csak root van a telefonomon.
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Ha akarod tedd fel a hivatalos 4.1.1et, ott nem fogsz panaszkodni. Az összefoglalóban le van írva, h hogyan kell. Arra figyelj, h a telód származásának megfelelőt tegyél fel, ha Vodkás akkor vodkás romot ha függetlent akkor azt, nehogy a szervizben baj legyen ebből.
-
Dr V
őstag
válasz dtamas8 #12659 üzenetére
Ha visszaolvasol láthatod, h 10órákat értek el ált az emberek, néha többet. Ha kicsámolod, neked is majd 7 óra jönne ki ilyen használat mellett, de majd megtapasztalod.
A 4.1.2ben lehet állítani az állapotsor kapcsolóinak a sorrendjét és állítólag az sds is javítva lett benne.
Ha majd lesz tapasztalatod az üzemidőről akkor mérlegelj. Arra emlékszem, h az s3at eresztették össze a htc megfelelőjével és azonos film kb 5 óra altt kifektette a htc-t az s3 vagy legalább 8at tudott. Nomármost az S3akksijánál nekünk kicsit nagyobb vanGondolom még kissé kezdő vagy, ezért javaslom, h olvasd el az 1.hszt. Érdemes
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
-
Dr V
őstag
Valamelyikőtök lakik Zalaegerszegen vagy környékén? A telefon/töltőm kezd behalni, egész éjjel nem tudott feltöltődni 220ról.Ezzel annyira nincs is baj, de a roottal már igen.Ha így beviszem, csak a garit vesztem el.
Anno az S2 is így kezdte, nem töltődött fel az istennek se.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Úgy tűnik, hogy egy akksi ki-be segített, szerencsére.
A gyári adat visszaállítása gondolom töröl mindent a telefonról, programok, hívások, üzenetek, beállítások, stb? Hogy lehetne ezeket lementeni? Ti backup kilőve, mert ahhoz root kell. Vagy a vasszaállításhoz nem?
Telenoros készülékemre ha visszateszem a gyári telenoros romot akkor a szervizben nem lesz probléma, igaz? Mármint gondolom ők imei alapján tudják, h milyen rom volt rajta eredetileg. Azért kérdem, mert pár hszel feljebb hasonló téma előkerült.
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
válasz nagyito88 #12827 üzenetére
Leírás alapján csináltam mindent, szal baj nemhinném, h lesz, le is ellenőriztem.
Viszont most a gameloftot szétütném, mert eddig úgy tűnik, h a dungeon hunter 4ben elért eredményeimnek annyi, mert hiába írták, h menti magától a profilt, nem tette meg. Ti mentés van, de rootolni kéne ahhoz megint.. szl ördögi kör. Pedig lvl 22 elértem, egész jó felszerelésem is volt. Most elment a kedvem az egésztől.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Most kissé csalódott vagyok.
A gépemen most nincs hang, ezért egyszerre indítom el a videót a telefonon és a gépemen. Egy kb 10 gigás 2órás 720p filmet néztem meg.
A telefonon szaggatva ment a film. Olyan szinten, hogy néhány perc alatt több mp lemaradás volt a gépemhez képest. Töltőre volt rádugva, mikosdről ment a film, mely egy 64gb sandisk class10 kártya, eredeti. Ill fájlmásolás közben is szaggat a médialejátszás, sima mp3nál is.
Ilyet okozhat az insane chip? Azon gondolkozom, h most írok egy levelet a samunak a problémámról, egy 150ezres telefont egy film kifektet...[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Azt vettem észre, hogy a telefonomon van egy root mappa, ami elvileg üres. Most teljesen gyári a készülékem, es file explorerrel tettem ezt a felfedezést.
Ill azt is, h ha az es file explorer telepíte van, akkor bárhonnét be lehet tallózni csnegő v ártesítési hangot, nem kell a mappákkal szórakozni. Azt talán érdemes lenne betenni az 1.hszbe.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Ti backup mentésből hogy lehet egyfájlos apk-t csinálni? Játék mentésem csak abban van, de nem akarok rootloni, mert valszeg a töltő rosszalkodik, de ha nem drága lenne a behalás.
Eléggé sok időt fektettem a játékba, de a gameloft a gyik ellenére még nem aktiválta a mentést a szerverükön, a leírtakkal ellentétben...The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
Apám tvje tudja az Allsharet, amit most frissítettem és most samsung lino névre hallgat. Hogy tudnám megcsinálni, hogy élőben menjen át a kép? Video, kép zene megy, de pl a böngésző nem.
-
Dr V
őstag
Vakaki már találkozott olyannal, hogy pl a böngésző teljes képernyős beállítása vagy a csengőhang visszaáll gyári beállításra? Néha még a program alapértelmezés is.
-
Dr V
őstag
válasz ricshard444 #15192 üzenetére
Amire gondolsz, az a MIUI. Van Note 2 re is. Ha jól tudom itt a fórumon páran azt használják.
-
Dr V
őstag
válasz csofti #16185 üzenetére
Az egyik töltőhibás én voltam.
Garifutár jött, adott új akksit, töltőt kábellel és usb csatlakozót cserélte a telefonban, ami azért jó, mert már nem csúszik ki az usb kábel.
Mondtam neki, h a 4.1.2 óta kb 5 órát megy a kijelző, ami szerinte kevés. Még új az akksi nem érzek javulást.
Egyébként dicsérte a note szériát S3at S4et kicsit szidta.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Van olyan program amivel az alkalmazások engedélyeit tudom szabályozni? Anno a miuiban gyárilag bene volt és most elégge hiányzik a gyári romból. Ilolyan kéne ami lehetőleg root nélkül működik.
-
Dr V
őstag
Az hogy lehet h itt sokaknka állandóan szed le frissítéseket a telefon, nekem meg nem? 20as vagyok, 1hszből szedtem le a gyári romot root után. Nemrég volt itt a garifutár, lefotózta a telefon verzióját(csc, rom, pda vagy mifenéket, kóddal hívta elő), azota nem pa5togot a samu h nem teljesen gyári, szal kéne mennie a frissítésnek ha vannak.
-
Dr V
őstag
Én használtam egy időben 2.5"winyót. Gond nélkül ment a paragonnal.
-
Dr V
őstag
Én csináltam egy speedtestes összehasonlítást és mindkét erték a hibahatáron belül volt. Gyakorlatilag a különbség nem volt kimutatható.
-
Dr V
őstag
-
Dr V
őstag
válasz AliceWake #17036 üzenetére
Asszem a google v a samu mentés után magától már tette nekem vissza az appokat. Az érdekel inkább h hogyam lehet az appokat adatokkal lementeni. Egykét játékba már sok időt fektettem be.
Az a rootolo program amit csak telepíteni és futtatni kell (asszem a farmaroot) unroot után minden nyomot töről? Pcről nem tudok adinnal romot telepíteni, mivel nincs most gépem.
-
Dr V
őstag
A framarootot hogy lehet eltüntetni úgy h az adataim, telepített programok is megmaradjanak?
-
Dr V
őstag
-
Dr V
őstag
A framarootnál elég csak azt feltenni és futtatni? Futtatás után nem kell telepíten semmit az áruházból?
-
Dr V
őstag
válasz Markizmark #17437 üzenetére
"Semmid nem vész el."
Ezt kifejtenéd bővebben? Ahányszor odinoztam az mindig törölt minendt...
-
Dr V
őstag
válasz nggabi #18719 üzenetére
Ti még nem hallottatok Agárdi Béláról, az egyik neves építészetünkről?? A leghíresebb általa tervezett épület a szülőfalujában, Agárdon található. Legalábbis a szóbeszédek szerint, mert eddig csak egy embernek sikerült megtalálnia Rigó Jánosnak ...
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Miért indul el időnként magától a GPS Státusz?
-
Dr V
őstag
A szoftveres mókolást én is csak meg tudom erősíteni.
Hibás töltőmet akksival együtt cserélték, de nem tért vissza a 10 óra közeli üzemidő... Kértem, h tegye vissza a 4.1et, de azt mondta, h nem volt nála a töltője. Lehet, h be fogok sétálni egy samu szervizbe, h dobják már vissza a 4.1et, az sem érdekel, ha behal az insane chip miatt.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Azt hol tudom beállítani, h a kezdőképrnyő görgetésekor a háttérkép is mozogjon, ne csak álljon egy helyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debian GNU/Linux
- Premier előzetesen a Metro Awakening
- A fából készült műhold a jövő, a SpaceX-nek is ajánlanák
- TCL LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Total Commander
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest