Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stimpy001

aktív tag

Sikerült egész jó áron beszerezni egy Class10-es 32GB kártyát, így tegnap megpakoltam zenékkel meg videókkal a "kicsikét". Valaki korábban említette, hogy a hagnzása az iPhone-hoz képest fasorban sincs. Namost én nem ezt tapasztaltam! :N i4-ről váltottam, és legalább annyira jól szól (ha nem jobban) mint az iPhone. Persze egy komolyabb Bose fülhallhatóval használom, a gyári füles ott pihen még a fóliában, inkább nem is erőltetném.
    Van valakinek tapasztalata, hogy az iPhone-hoz készült headsetek mikrofonját és vezérlő gombjait hogyan lehet működésre bírni? Sajna nem működik out of the box, csak sima fülhallgatóként funkcionál, konkrétan ez a típus van nekem (Bose® MIE2i).
    A másik kérdésem, hogy a gyári zenelejátszóban hogyan lehet beállítani, hogy a lejátszási listában lévő számok között ne tartson szünetet, folyamatos legyen a lejátszás? iPhone-on ez automatikusan megvolt, itt eléggé zavaró, ha pl egy DJ szettet hallgatok ami szét van bontva számokra, mindíg megakad egy fél másodpercre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés