- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
Sikerült egész jó áron beszerezni egy Class10-es 32GB kártyát, így tegnap megpakoltam zenékkel meg videókkal a "kicsikét". Valaki korábban említette, hogy a hagnzása az iPhone-hoz képest fasorban sincs. Namost én nem ezt tapasztaltam!
i4-ről váltottam, és legalább annyira jól szól (ha nem jobban) mint az iPhone. Persze egy komolyabb Bose fülhallhatóval használom, a gyári füles ott pihen még a fóliában, inkább nem is erőltetném.
Van valakinek tapasztalata, hogy az iPhone-hoz készült headsetek mikrofonját és vezérlő gombjait hogyan lehet működésre bírni? Sajna nem működik out of the box, csak sima fülhallgatóként funkcionál, konkrétan ez a típus van nekem (Bose® MIE2i).
A másik kérdésem, hogy a gyári zenelejátszóban hogyan lehet beállítani, hogy a lejátszási listában lévő számok között ne tartson szünetet, folyamatos legyen a lejátszás? iPhone-on ez automatikusan megvolt, itt eléggé zavaró, ha pl egy DJ szettet hallgatok ami szét van bontva számokra, mindíg megakad egy fél másodpercre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest