- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
mazzzz #21752 üzenetére
Meg kell nézni, hogy mi van a szerződésbe írva, hogy mire vonatkozik. Nem kell szívbajosnak lenni, kifizetted a havidíjakat a biztosításra + önrészt is kell ugye. Elmondod, hogy sajnos telefonálás közben kicsúszott a kezedből (az emeletes duma sem kell) és kész. Nem kell magyarázkodni, hogy miért csúszott ki, egyszerűen ügyetlen voltál. Én ezt mondtam anno, adták a kárszámot, bevittem leadni a telót és néhány nap után kaptam a refurbished iPhone-t. Akkor az már egy 3 éves széria volt, de tudtak adni meg ugye iPhone az más ilyen szempontból. Ennél kérdéses a dolog, hogy lesz-e. De nem fognak kötekedni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
mazzzz #21752 üzenetére
Szerintem biztosítótól is függ. A nejemnek pár éve intéztünk egy hasonló ügyet, de nekünk a készülékek a vagyonbiztosításunkba vannak integrálva. Nemsok kérdés volt. Az b.szerződés szerinti önrészt kellett kifizetni. Alaplapon kívül mindent cseréltek, pedig az is már rég kifutott típus volt.
Szerintem, ha van elérhető alkatrész, akkor javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest