- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is ha fejest használok a N10+-hoz akkor ezt a Sony fejest ( Sony wf-1000xm3) használom BT-on, kényelmes. Ehhez a telóhoz nem kell jobb (dedikált DAP-hoz nyilván igen). Tudja kezelni a Sony L-DAC szabványát,ez hangminőségben szám hallatszik is). A Spotify HQ már elég jól szól, nyílván a TIDAL master,MQA-ja egy picit jobban, de az már nincs igazán kihasználva ezzel a kombóval,elég a Spotify. Jó a telefon kezelés,hangminőség is és NC -es mondjuk ha hangos irodában dolgozol,jó lehet.
Én is akkor használom főleg ha irodában dolgozom gép előtt. Kényelmes, telefon ok, nem fáraszt ha sokáig rajtad van. egyetlen gond , ha kicsit melegebb van bele izzadhat a füled.
Jó fejes. BF-on 79 volt,döntse el mindenki, hogy az sok e? -
Nekem még az xm2 volt, nem szólt rosszul, de egy pillanatra se bántam meg, hogy váltottam bang and olufsenre. Egyrészt sokkal szebben, kiegyensúlyozottabban szól, másrészt - fogalmazzunk úgy- érzik rajta az ára. Nekem a sony nagyon nem jött be, ennyi pénzért az a dunkó műanyag izé bántotta a szemem.
Tegyük hozzá, nekem bántotta a fülem a noise cancelling a sonyban, úgyhogy b&o-ból olyat vettem, ami ezt nem tudja, de akiknek olyan van, ami tudja, azt mondják, hogy a sonynál az is szebben szól, viszont a nc rosszabb, és az akkuidő is kevesebb.
Szerintem egy megnézést mindenképp megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby rádiós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest