- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
sanyi0627 #5168 üzenetére
Nos, őszintén:
Pro:
- Rezgő motor ezerszer jobb. 90%-ban le van némítva a telefonom. Mátét sosem éreztem meg ha rezgett, ezt azonnal.
- Hangszórók szebben szólnak, hangosabbak (és ugye itt nem a töltő lyukból jön a hang)
- Kijelző nagyobb, szebb, az egész telefonra valahogy jobb ránézni
- Kamera élethűbb képeket készít, bár én elégedett voltam Mátéval is. Viszont ha 10-es skálán kell pontozni, akkor ennek a szelfi kamerája 9, Máténak csak 4-es ehhez képest. Ég és föld!! Mátéval egyetlen rendes képet sem tudtam csinalni, bemozdult az előlapi, élettelen volt stb.
- UI átgondoltabb, egy kézzel kényelmesebb sokkal
- Végre tudok videót felvenni, mert van mögötte minőség is
- Az egész telefon prémiumabb hatást kelt
- Toll és kézírás felismerés bámulatos
- Edge kijelző itt nem csak parasztvakítás, nagyon hasznos funkciók vannak.Kontra:
- Máténak szerintem leheletnyit jobb volt az aksija (mostmár egy hete megvan, átlag használat dual SIM-mel). Máté 7-8 óra között hozott nekem kijelzőben, ez kb 6-6.5. Bár volt, hogy Mátéka is 29 óra készenléttel és 4.5 óra kijelzővel 17-on volt. Úgyhogy ez majd hosszútávon fog kiderülni, de első érzésre Máté erősebb volt. Bár ott tuti csal az algoritmus, mert volt, hogy 50 perc kijelző idővel 98%-on volt, aztán meg elkezdett merülni. Itt meg másik véglet van, leveszem töltőről, hozzá sem nyúlok 3 percig és 99% 😅 de itt nem zuhan be hirtelen, szépen merül (?)
- Note sokkal nagyobb, kényelmetlenebb. Cipőt kötni nehéz benne ha zsebben vanMáté jobban simult a kézbe, biztosabb volt a fogása
- Gyűlölöm (komolyan), hogy nincs arcazonosításra értesítés olvasás zárképernyőn. Érdekes P30 is tudja, pedig ott sem secure 3D kamera van pl... Mikor ránézel és kibontja az értesítést. Itt csak írja, hogy "messenger" és fel kell oldani, hogy lásd ki írt. Remélem ezt beleteszik majd...
- Zavar az értesítési LED hiánya, 3rd party appok meg leesznek 4-6%-ot pár óra alatt az akksiból.
- Nem lehet Máténak becézni, ki kell találnom neki valami nevetMindent összevetve én nem bántam meg a cserét, szokni kell még, ezek az 1 hét utáni tapasztalatok, biztos ahogy szokom majd, más lesz a véleményem bizonyos dolgokról. Mate 20 Pro volt életem első telefonja, ami megérte nálam az 1 éves kort és ez nagy szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest