- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
sanyi0627 #5168 üzenetére
Nos, őszintén:
Pro:
- Rezgő motor ezerszer jobb. 90%-ban le van némítva a telefonom. Mátét sosem éreztem meg ha rezgett, ezt azonnal.
- Hangszórók szebben szólnak, hangosabbak (és ugye itt nem a töltő lyukból jön a hang)
- Kijelző nagyobb, szebb, az egész telefonra valahogy jobb ránézni
- Kamera élethűbb képeket készít, bár én elégedett voltam Mátéval is. Viszont ha 10-es skálán kell pontozni, akkor ennek a szelfi kamerája 9, Máténak csak 4-es ehhez képest. Ég és föld!! Mátéval egyetlen rendes képet sem tudtam csinalni, bemozdult az előlapi, élettelen volt stb.
- UI átgondoltabb, egy kézzel kényelmesebb sokkal
- Végre tudok videót felvenni, mert van mögötte minőség is
- Az egész telefon prémiumabb hatást kelt
- Toll és kézírás felismerés bámulatos
- Edge kijelző itt nem csak parasztvakítás, nagyon hasznos funkciók vannak.Kontra:
- Máténak szerintem leheletnyit jobb volt az aksija (mostmár egy hete megvan, átlag használat dual SIM-mel). Máté 7-8 óra között hozott nekem kijelzőben, ez kb 6-6.5. Bár volt, hogy Mátéka is 29 óra készenléttel és 4.5 óra kijelzővel 17-on volt. Úgyhogy ez majd hosszútávon fog kiderülni, de első érzésre Máté erősebb volt. Bár ott tuti csal az algoritmus, mert volt, hogy 50 perc kijelző idővel 98%-on volt, aztán meg elkezdett merülni. Itt meg másik véglet van, leveszem töltőről, hozzá sem nyúlok 3 percig és 99% 😅 de itt nem zuhan be hirtelen, szépen merül (?)
- Note sokkal nagyobb, kényelmetlenebb. Cipőt kötni nehéz benne ha zsebben vanMáté jobban simult a kézbe, biztosabb volt a fogása
- Gyűlölöm (komolyan), hogy nincs arcazonosításra értesítés olvasás zárképernyőn. Érdekes P30 is tudja, pedig ott sem secure 3D kamera van pl... Mikor ránézel és kibontja az értesítést. Itt csak írja, hogy "messenger" és fel kell oldani, hogy lásd ki írt. Remélem ezt beleteszik majd...
- Zavar az értesítési LED hiánya, 3rd party appok meg leesznek 4-6%-ot pár óra alatt az akksiból.
- Nem lehet Máténak becézni, ki kell találnom neki valami nevetMindent összevetve én nem bántam meg a cserét, szokni kell még, ezek az 1 hét utáni tapasztalatok, biztos ahogy szokom majd, más lesz a véleményem bizonyos dolgokról. Mate 20 Pro volt életem első telefonja, ami megérte nálam az 1 éves kort és ez nagy szó.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nintendo Switch
- Autós kamerák
- Disney+
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- BestBuy topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest