Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
moordavid #813 üzenetére
3 hete van nálam egy ilyen telefon, Redmi Note 3 Pro mellé vettem, végül a Pro-t eladtam.
Ismerem Snapi 410-ez így nagyjából tudtam mire vállakozó de meg annál is kellemesebb csalódás ért, nem játszom viszont minden mást amire egy okostelefon használható azt használom. A led hiánya pótolható, kamera olyan amilyen, szerencsére meg vállalható kategória, sebesség, akkuidő nagyon jó és a BE Amoled is bőven elegendő.Szerintem egy nagyon kellemes és jó telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung idei középkategóriása csak apróságokban különbözik a tavalyi kiadástól, viszont továbbra is egy kellemesen használható mobil.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest