- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Volt nekem egy olyan gondom, hogy a gmail nem szinkronizált. Egyszerűen nem törölte a leveleket ki amiket én a telefonon már töröltem. Itt a megoldás, kigugliztam
Végső megoldásként törölje a Gmail alkalmazás adatait. Ha egyik megoldás sem sikerül, törölje a Gmail beállításait és az általa tárolt egyéb adatokat, majd kezdje elölről az egészet.
FIGYELMEZTETÉS A Gmail adatainak törlésével véglegesen törli a még el nem küldött piszkozatokat (beleértve azokat is, amelyek a kimenő levelek között vannak), a csengőhang-beállításokat, az aláírásokat és egyéb személyes beállításokat.
A Gmail alkalmazásadatainak törléséhez érintse meg a Beállítások ikont egy kezdőképernyőről vagy az Alkalmazások képernyőről, majd válassza ki az Eszköz > Alkalmazások lehetőséget, és végül a Mind lapfület. Ezt követően görgessen lefelé, majd érintse meg a Gmail > Adatok törlése.
Ekkor érdemes újraindítania a telefonját.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy sorozat kellemes árfekvésű darabja az Ace és a Mini közé ékelődik be tudását tekintve.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Crucial 2x4GB DDR3 asztali RAM egyben eladó (megy dualban)
- ÁRCSÖKKENTÉS Rapture Monitor Arm TURRET SX állítható magasságú monitortartó 32"-ig
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)