- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruan
tag
Én is kacsingattam hogy mire kellene cserélni, ezt az Alpha-hímet
De ami tetszik vagy piszok drága (S7), vagy tepsi méretű (G5)...,Imádom ezt a vackot, a vas még mindig erős, és szerencsére, van big akkum, így váltogatva használva a simával, még egy darabig ez marad
-
ruan
tag
válasz
ArthurShelby #12444 üzenetére
Köszi,
De így akkor is pittyeg, ha valamelyik részeg haver írkál hajnali 3-kor. -
ruan
tag
Hello,
Tudtok olyan appot, vagy .apk-t amivel megoldható az ütemezett be - és kikapcsolás?
Gondolok itt arra, hogy éjszaka nem menjen feleslegesen, egy lenovo yoga tab3 tudja ezt, és szerintem elég hasznos lenne, az akku élettartamát is meghosszabbítaná.
Bár ha telhetetlen akarok lenni, akkor az igazi az lenne ha éjszakára, az ultratakarékos módba állna, így akkor még elérhető is marad az ember.
Köszi, a tippeket.
-
ruan
tag
Valóban, nagyon úgy fest hogy üzleti húzás miatt nem lesz 6.0 rá, kár, pedig hardveresen még mindig erős, és méretre még mindig nem kellene nagyobb, de így úgy néz ki muszáj lesz.
Általában mire váltanak az emberek, egy alpha után, ti mivel szemeztek?
Nekem a Honor8, szépség, és Lg G5 nagylátószögű kamera miatt, vannak kilátásba.
-
ruan
tag
válasz
ArthurShelby #12240 üzenetére
Igen én is úgy látom hogy a CM így bugosan felejtős, és már biztos nem is lesz..., most hogy lehúzzák a rolót.
Régen használtam CM-et, tetszett a pure android, de azért valahol kicsit fapados is volt, pl.: a gyári kamera app.
Most Apex launcher-t használok, így még kinéz valahogy, de ez az értesítési panel, eléggé ocsmány, és a sok elérhető szarság közül, miért pont a flashlight hiányzik...
Valaki használta már pl. a letöltésgyorsítót? -
ruan
tag
Hello,
Fórumot olvasva arra jutottam, hogy lehet szerencsés vagyok, de még mindig örömmel használom az alphámat, *big akku-val
(Nem 4G-n lógva)
Viszont kicsit kezd unalmassá válni a tácsviz kinézete, főleg a status-notification bar, hogy lehetne lecserélni olyanra mint az S7-en? [Ilyenre?]
Van erre a Play store-ban egy app, vagy lehet valahogy témát húzni rá?Előbb-utóbb fel fogok rakni a telóra egy 6.0-ára épülő CM-et, de csak emiatt lehet nem, mivel minden mással, pl. gyári kamera app, meg vagyok elégedve.
-
ruan
tag
Hello,
Akkuidő leszámítva tényleg egy álomtelefon, főképp hogy nem egy tepsi.
Extended battery-vel kinek milyen tapasztalatai vannak?
Nekem szinte csak ugyanannyit bír mint a gyári akku, lehet hogy elfáradt, amit nem csodálnék mert naponta kell tölteni, és az már lehet pár ezer ciklus, bár akku-ra azt írja több app is hogy "good".
Van esetleg olyan ami pontosabb infot, ciklust is ír róla?Cyanogen mod egy kis google után úgy látom hogy csak béta verziójú van, és az is az 5.1-en alapul?
Pedig azt mindig is szerettem, de bétával nem szívatnám magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest